Marko Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Jel ovo Bronny Jr? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Bas blamantan klip. Ham 12-7 prosle sezone Podcaster 12-7 ove sezone. Razlika? Jednom ruke u dzepove, drugom ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 3, 2024 Share Posted December 3, 2024 Hamu se i nije zamjero start sezone nego decembar i dobar dio januara kad je sve zasrao suludim rotacijama. Takodjer je i Ham prosle godine na startu sezone imao kompletan tim minus Gabe, dok je Reddick imao kud i kamo vise problema s povredama uz LeBrona koji se zadnjih 5-6 utakmica raspada suterski sto prosle sezone na startu sezone nije bio slucaj. Da ne pominjemo kako je Hamu to bila druga sezona gdje je imao jasnu formulu sta u postojecem timu funkcionise, sta ga je odvelo do WCF i od cega je on iz ko zna kojih razloga odustao. Reddick svakako zasluzuje sansu, ima dobrih stvari koje je donio, ima i losih. Sasvim normalno za trenera koji je pocetnik, potpuni sud o njemu ce se moci dati kad se roster iole unaprijedi i mane koje trenutno strse ko kurac na biciklu se barem donekle poprave. Resurse i ugovore za trejdove imaju, vidjet cemo hoce li i ovaj put prespavat il ce odluciti nesto napraviti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Izvukose ovo Nuggetsi, imali su -7 na par minuta do kraja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Dobro je da se izvukla ova pobeda, 21:6 serija u poslednjih 5 minuta. Vestbrukova odbrana i Jokićev izuzetno glup šut na 115:115 presudili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Jedan od komentara "sutira kao Broni" 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 3 minutes ago, drperce said: Jedan od komentara "sutira kao Broni" Kakvo drustvo. Pogadja Lebron 1 trojku protiv Majamija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 10 minutes ago, drperce said: Jedan od komentara "sutira kao Broni" Čudi me da nema Kobija iz poslednje sezone u top 10, tad je baš ciglario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Jeste ciglario ali je uzimao toliki volumen šuteva da bi bilo protivno zakonima fizike da nešto ne ubaci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 1 minute ago, Chaos Is Me said: Jeste ciglario ali je uzimao toliki volumen šuteva da bi bilo protivno zakonima fizike da nešto ne ubaci. A i neka je, da nije toliko šutirao ne bi videli 60 u poslednjoj utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Oprostajna turneja Kobeu je bila jako lijepa gesta fransize prema legendi koja je toliko dala ali je isto tako i unistila svaku mogucnost razvjanja Russella i Randlea u toj sezoni koji su birani visokim pickovima na draftovima 2014. i 2015. Volim ga ko Boga ali nije stvarno bilo neophodno da ispucava onakve kolicine suteva i ima top 5 potrosnju u ligi na nivou cijele sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. Kobijeva oproštajna turneja je u suštini ovo : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Just now, Don Dusko said: Kad je krenuo na šut pomislio sam jedna od retkih gluposti Jokića kad ono međutim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Uvek se radujem kad Denver pobedi GS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 1 hour ago, Урош19 said: Kad je krenuo na šut pomislio sam jedna od retkih gluposti Jokića kad ono međutim Što? Otvoren skok šut koji ume da pogodi u dobrom procentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Vratio se Gordon na parket, odlična vest za Nugetlije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 13 minutes ago, Darko said: Što? Otvoren skok šut koji ume da pogodi u dobrom procentu. Ma znam da pogađa ali su imali još dosta vremena za napad pa mi je delovalo da prerano uzima šut, u tom smislu sam rekao glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 14 minutes ago, Урош19 said: Ma znam da pogađa ali su imali još dosta vremena za napad pa mi je delovalo da prerano uzima šut, u tom smislu sam rekao glupost Otvoren high-percentage šut ne može biti glupost, sem ako je u pitanju Bargnani situacija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 4, 2024 Author Share Posted December 4, 2024 (edited) 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. cek da vidis kakav ce cirkus krindza biti oprostaj jamesa. --- Edited December 4, 2024 by gggggggg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts