Darko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 40 minutes ago, Ječmendo said: Ne vrijedi, Indijana živi na lovorikama od prethodne utakmice. Hali se nije pojavio, energija nikakva o čemu najbolje govori odnos u skokovima: 39-21 za Cavse, od toga 14-2 ofanzivni. Moraće Pacersi imati mnogo ozbiljniji pristup u sljedećoj utakmici kući. Dobro pa igrači Indijane ne čitaju ovaj forum pa misle da je utakmica izgubljena. Sada su prišli na -11 i ima 8+ minuta do kraja. Valjda smo svi nešto naučili iz ovog plejofa, nije gotovo dok je gotovo Edited 6 hours ago by Darko
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Noćas je za njih kasno, ne dešavaju se uvijek čuda. Da vidimo da li Denver može da se ''opere'' od sramote iz prethodnog meča?
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Konačno kompletni Cavsi i odmah rasturanje, nemam sumnju da su bolja ekipa od Indijane i da je serija tek počela zapravo. 3
Ječmendo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nuggetsi opet ''nježno'' ušli u utakmicu. Nema tu sreće dok se ne ''potučeš'', ostaje samo pitanje da li to imaju u sebi? 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nepostojeci faul Jokica, nesviran cist faul nad Gordonom i sada nesviran faul nad Jamalu pri sutu za 3. Sve to u 6 minuta, na domacem terenu Edited 6 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 2
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Otpisuje se Denver, ne bih otpisao ni da dva brejka napravi OKC, a za Klivlend kad je kompletan se bas vidi da im Indijana ne moze nista.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokić loš na obje strane terena, sad još napunjen faulovima. Ne može gore po Nuggetse.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nepostojeci faul Jokica, nesviran cist faul nad Gordonom i sada nesviran faul nad Jamalu pri sutu za 3. Sve to u 6 minuta, na domacem terenu Koji je nepostojeći faul sviran Jokiću? Malopre mu oprostili čistu duplu.
SamoFlacko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odlicni minuti bez Jokica a i bez Jordana koji je beskoristan. Neujednacen kriterijum, ne kapiram je li pustaju jacu odbranu ili ne. 1 1
Bojdo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne mogu nista da odbrane iz painta Edited 5 hours ago by Bojdo
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Koji je nepostojeći faul sviran Jokiću? Malopre mu oprostili čistu duplu. Prvi faul. Jokic i Jamal po 2 faula, Dort 0. 1
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Russ odličan, Porter šut 5-5 - oni drže Denver u igri. OKC igra uvijek ne na granici kontakta već iznad toga, Denver mora da odgovori, ne može Chet dva puta bez posljedica da cima i onda lagano daje koš pored dvojice. Faul i to jak, da sljedeći put razmisli da li mu se isplati.
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad god, Mare posrlja u heroj mod, pisi propalo. PS. Ovog naseg bolje da ne komentarisem...
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jokić je u minus modu od početka. Njegovim ulaskom raspali su se defanzivno, ali i ofanzivno. Ne sjećam se da sam nešto slično gledao. 1
SamoFlacko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sta radi Westbruk sa nabijanjima u reket i pasovima na 5 cm. Jokic mora da povuce jbg, bas losa utakmica za njega trenutno. 2
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prvi faul. Jokic i Jamal po 2 faula, Dort 0. Čist faul u napadu. Šta vam rade.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo što radi Jokić je žalosno, dva puta gubi lopte i uopšte se ne vraća u odbranu već nijemo posmatra s pola terena. Ne znam šta mu je, ali nikad nije bio ovakav.
suptil Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nikola prvi obruc Jokic slika Jokica u prvom poluvremenu.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najgore poluvrijeme Jokića u posljednjih 5 godina. Malo je reći da je bio užasan. Vrhunski rezultat za Denver, biti na -5 nakon ovakve igre je premija na lotu. Važno da je meč i dalje otvoren...
Recommended Posts