Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Jedini lek je da pocnu da se kumuliraju i flagranti, poput tehnickih, pa suspenzija. Nema druge ako ce svaki mec kretati od 0 u tom pogledu.

to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena.

Posted
1 minute ago, gggggggg said:

to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena.

Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu?

Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu?

tehnicke i flagranti se racunaju posebno.

green ima 5 tehnickih faulova do sada, treba 7 za suspenziju. ima i 2 flagrant poena, treba 4 za suspenziju.

Posted
1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Znaš da Joel "I troll, I cry, I beg, I choke, I scapegoat" Embiid ima duplo više flagranta od Draymonda, a odigrao je duplo manje utakmica. Ja ne znam kako je ta zla individua toliko dugo ispod radara što se toga tiče.

• Like 1
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Neuništivi Indijanci! :Hail: Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Ječmendo said:

Neuništivi Indijanci! :Hail: Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. 

Siakam uzasan kroz celu seriju,da niue povredjen nesto?

Posted

Omatorio, pa ne može da prati ovaj tempo. :s_d: Moguće da mu ne odgovara matchup, u prvoj seriji se rvao sa Janisom, ovdje sa Mobley-em, obojica su viši i atletičniji igrači. Dobar je Pascal, odigraće on dobro kad bude trebalo...

• Like 1
Posted

Ne vrijedi, Indijana živi na lovorikama od prethodne utakmice. Hali se nije pojavio, energija nikakva o čemu najbolje govori odnos u skokovima: 39-21 za Cavse, od toga 14-2 ofanzivni. Moraće Pacersi imati mnogo ozbiljniji pristup u sljedećoj utakmici kući.