RatzenStadt Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ocekujem lud video materijal ispred MSG-a nakon euforicnog duplog brejka... 1
gggggggg Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago https://www.batter-up.app/jumpshot/ probajte ovu igru. ima archive za prethodne dane. 4
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, gggggggg said: https://www.batter-up.app/jumpshot/ probajte ovu igru. ima archive za prethodne dane. Ubo iz prve, tose nisam nado. 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Урош19 said: Ubo iz prve, tose nisam nado. Ja prvo mislio bek jer animacija nije debela. 1 1
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 hours ago, Don Dusko said: https://x.com/TWDTV1/status/1920649413862539599 Brate.... Jedini lek je da pocnu da se kumuliraju i flagranti, poput tehnickih, pa suspenzija. Nema druge ako ce svaki mec kretati od 0 u tom pogledu.
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jedini lek je da pocnu da se kumuliraju i flagranti, poput tehnickih, pa suspenzija. Nema druge ako ce svaki mec kretati od 0 u tom pogledu. to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena.
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, gggggggg said: to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena. Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu?
gggggggg Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu? tehnicke i flagranti se racunaju posebno. green ima 5 tehnickih faulova do sada, treba 7 za suspenziju. ima i 2 flagrant poena, treba 4 za suspenziju.
Bugl Khan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu? Znaš da Joel "I troll, I cry, I beg, I choke, I scapegoat" Embiid ima duplo više flagranta od Draymonda, a odigrao je duplo manje utakmica. Ja ne znam kako je ta zla individua toliko dugo ispod radara što se toga tiče. 1 1 1
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Nugetlija said: Gotovo je ovo ??? Istripova me čoveče, nijedna utakmica nije još počela 5
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Furiozan početak kompletnih Cavsa 11-0. Ovaj meč je za njih biti ili ne biti.
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neuništivi Indijanci! Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Ječmendo said: Neuništivi Indijanci! Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. Siakam uzasan kroz celu seriju,da niue povredjen nesto?
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Omatorio, pa ne može da prati ovaj tempo. Moguće da mu ne odgovara matchup, u prvoj seriji se rvao sa Janisom, ovdje sa Mobley-em, obojica su viši i atletičniji igrači. Dobar je Pascal, odigraće on dobro kad bude trebalo... 1
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cavsi stali u zonu i Indijana se raspala, osim neuspješnog pripaljivanja trojki bukvalno nemaju nikakvu ideju šta da rade. 1
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, SuperTraktorko said: ??? Istripova me čoveče, nijedna utakmica nije još počela JJa sam isto tražio 😄
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Biće 45 razlike za OKC, ne vredi ni gledati ove nesretnike
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne vrijedi, Indijana živi na lovorikama od prethodne utakmice. Hali se nije pojavio, energija nikakva o čemu najbolje govori odnos u skokovima: 39-21 za Cavse, od toga 14-2 ofanzivni. Moraće Pacersi imati mnogo ozbiljniji pristup u sljedećoj utakmici kući.
Recommended Posts