Zli Gli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vajt - Kornet na Mareja i Jokica, alej up lagano kao na rekreaciji nekoj
Stiletto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Šta Tejtum igra danas je za vešanje u bostonskoj luci. 3
Урош19 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ovaj šut MPJa je jedan od najglupljih koje sam ikad video. Edited 13 hours ago by Урош19 2
Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Denver u jedno 70% napada ima sumanute odluke. Brendon Dejvis bi im se sasvim uklopio.
Ječmendo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Glavni krivac večeras za poraz Nuggetsa je Jokić himself. Bukvalno nijednom nije odigrao na postu, otuda bez slobodnog bacanja, uz stalne pokušaje preteških dodavanja ne baš raspoloženim saigračima. S ovom igrom Denver nije ozbiljan kandidat ni za šta...
cabke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Урош19 said: Ovaj šut MPJa je jedan od najglupljih koje sam ikad video Znaš kad sam ga poslao u p. materinu naglas ispred TVa...žena i djeca me odmjeriše... 1
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jokic je igrao povredjen ali da u odbrani statista a u napadu na klasu. Jbg. Boston sa 50% snage i odgovornosti. 2
cabke Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 13 minutes ago, Ječmendo said: Glavni krivac večeras za poraz Nuggetsa je Jokić himself. Bukvalno nijednom nije odigrao na postu, otuda bez slobodnog bacanja, uz stalne pokušaje preteških dodavanja ne baš raspoloženim saigračima. S ovom igrom Denver nije ozbiljan kandidat ni za šta... Nije bio na nivou, ali njega za krivca imenovati je malo pretjerano. Dodavao je i prodao je nekoliko lopti, ali ih saigrači (čitaj RW) nisu hvatali. O MPJ šutu nemam više šta da napišem osim nek ide u PM. 🙂 U svakom slučaju, Boston i slične ekipe se ovako ne mogu dobiti. Edited 13 hours ago by cabke
delgado Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Lejkersi ako dobiju veceras, idu na #2. Too good to be true. I ja mislim da ce Klipersi bolje odigrati i resiti to. Jos se vraca Norman Powell, mada nece igrati DJJ, sto je svakako kad se sabere i oduzme verovatno + sa komsije. Morace da ubadaju trojke i Knele i Luka da nesto pogodi za 3, Dorke i Vinsent da bi se drzali u mecu. Aj sta nam bude protiv chete Kouc Lua.
delgado Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva tekma izmedju Klivlenda i Portlanda, Kavsi gubili -17 krajem trece i uspeli da izvuku u produzecima +4. Volsebno su se drzali u meci u na kraju preokrenuli. Jedan od najboljih meceva u karijeri Avdije i tripl dabl (Naravno igra protiv mene u fantaziju 😛 ) Heat se dobro drzi protiv Niksa za sada Da dodam samo da je DeAndre Hunter ozbiljna zver i pobednicki igrac koji moze biti od presudnog znacaja za Kavse. Ty Jerome takodje, aka ultimativni hasler. Oni su okrenuli i dobili utakmicu. 2
delgado Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Miami prosuo ko zna koju 20+ vodjsvo u drugom pol pobedu ove sezone, ujedno i najveci preokret za Nikse 24/25. Produzeci, i nisu uspeli, Herro umalo da bude heroj, ali je na kraju ispao tragicar jer se propisno ispromasivao. Koji likovi... Zanimljivo na OKC-Thunder em guso em se sad neso pokacise i 3 iskljucenja: Dort, Kenrich i Shampanjac ;D 1
fedor Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Kakva tek zavrsnica Toronto - Orlando. Tacno se vidi da Rajakovic "uci" od Zeljka 😄 6 minuta do kraja 17 razlike za toronto, od tog trenutka daju cela 4 kosa, pa i pored toga vode 10 razlike tri minuta do kraja, kad postizu i poslednji kos na utakmici. Na minut i po do kraja imaju 9 razlike, na pet sekudni do kraja imaju 2 razlike i loptu, naravno gube loptu na izvodjenju (Partizan TM), ocajno postavljaju odbranu, ali Vagner masi polaganje za produzetak, sam kao duh. Edited 6 hours ago by fedor 2
gggggggg Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago bukvalno isti mec orlanda kao sa brooklynom pre nove godine.
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Volim kad prskamo ove vašar ekipe koje svakih dvaes godina prodju par puta prvo kolo plej ofa pa se onda qrce. Reke suza nugetlija i klipana su baš prajsles ❤️
HAMMER Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago John Wall's 4-year, $171 million contract in 2019 might just be the biggest heist in NBA history. - Year 1:** 0 games, $38.3M - Year 2:** 40 games, $41.3M - Year 3:** 0 games, $44.3M - Year 4:** 0 games, $40.9M ($6.5M returned in buyout) That's $165M for *40 games*—$4M per appearance! Absolute masterclass in securing the bag! Joel Embiid and Paul George working hard to take his throne 3
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam kojom magijom su Lejkersi ovo izvukli, gledam sad boxscore i u 4/4 su dali jaka 3 koša iz igre. Lebron i Dončić u 4/4 kombinovano šutirali 2/12
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 35 minutes ago, Урош19 said: Ne znam kojom magijom su Lejkersi ovo izvukli, gledam sad boxscore i u 4/4 su dali jaka 3 koša iz igre. Lebron i Dončić u 4/4 kombinovano šutirali 2/12 Odbrana. Bogi izgleda katastrofalno. 6/24 u ova 2 meca sa Lakersima. 1
doragan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad se vidi koliko znace,inace bezveznoj odbrani Denvera, Votson i Gordon.
Kejsi Dzons Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni ovo za Bogdana lici da mu daju da sutira puno, kao da pokusavaju da ga oporave. Edited 1 hour ago by Kejsi Dzons
Recommended Posts