Nini3112 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 16 minutes ago, delgado said: Kakva rafalna paljba sa obe strane, odlicna kosarka. Imam osecaj da ce opet Jokic da nas oduva u 4/4 Jok,dobijate ovo,nije puno zainteresovan za igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 5 hours ago, Darko said: Ja ne znam ikoga ovde ko očekuje prsten ili izlaz sa zapada. Šanse za to su veoma male, mora mnogo toga da se poklopi da bi se to desilo. Sve zavisi od Murray-a i zdravlja tima, OKC i Boston su ipak favoriti. Ali tim broj 2 na zapadu je sve sem osrednjeg tima. Izgleda da su ti Nuggetsi u glavi, rent free. Pa toliko je velika razlika izmedju te dve navedene ekipe + Klivlend i ostatka lige da mogu svi ostali da se vode pod osrednje, ne znam sta tu nije jasno Dobri Lejkersi za sad, neocekivano neugodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Nini3112 said: Jok,dobijate ovo,nije puno zainteresovan za igru Dovoljno je da se zainteresuje na 5-6 minuta i okrene tekmu Konacno trojka Vinsenta. Goodwin flouter pa spotup trica na strasan pas Kinga. Svidja mi se njegova neustrasivost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 26 minutes ago, delgado said: Kakva rafalna paljba sa obe strane, odlicna kosarka. Imam osecaj da ce opet Jokic da nas oduva u 4/4 Ljepse ovako kolega, bas dobra orbrana Lejkersa po malo i cudno al bas robro igraju, da je isao malo bolje sut one otvorene trojke odsvno bi ovo bio blowout... Nmg docekat sledeci shaqintfool, westbrook osvaja sigurno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago O utakmici Denvera sve govori da je i mučeni Goodwin počeo da fleksuje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Karaj ne vadi 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Fantastičan Luka. Od play in ekipe instant stvoriše najbolju ekipu lige. Osvoji zvezdašu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Koliko je Denver imao vezanih pobeda nad LAL u RS, sigurno jedno 8 ako ne i vise ? Kakav odgovor, wire to wire, Jokiceva najlosija partija u sezoni Nasa nova najbolja partija sezone sigurno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 8 minutes ago, delgado said: Dovoljno je da se zainteresuje na 5-6 minuta i okrene tekmu Konacno trojka Vinsenta. Goodwin flouter pa spotup trica na strasan pas Kinga. Svidja mi se njegova neustrasivost. Izuli ste ih i odbranom,svaka cast nema sta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ovo je bukvalno najbolja timska odbrana na Jokicu koju sam u zivotu vidio. Remek djelo jebeno Reddicka i staffa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Sjajna odbrana Lejkersa, potpuno su zaustavili tranziciju Denvera i ogromnom energijom ih prisilili na brojne TO. Denver se pomalo i obrukao noćas, pogotovo sa ovim ''ubacivanjem peškira'' na teren 4 minuta prije kraja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Statement win Lakersa. Denver se ništa nije pitao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Volim, preferiram 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Ovo je bukvalno najbolja timska odbrana na Jokicu koju sam u zivotu vidio. Remek djelo jebeno Reddicka i staffa. Bas bas remek djelo,krenulo na pocetku sa Venderiltovim flasterom nad Jokicem, citava timska odbrana za udzenike... Nek se sprda Edin sa Bugarskom odbranom, pojeli su ih. I napad je bio odlican, 10 otvorenih trojki skoro svaka u prvom promasena (DFS, gabr vicent) inace bi ranije bilo sve reseno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Steve Gerrard said: Bas bas remek djelo,krenulo na pocetku sa Venderiltovim flasterom nad Jokicem, citava timska odbrana za udzenike... Nek se sprda Edin sa Bugarskom odbranom, pojeli su ih. I napad je bio odlican, 10 otvorenih trojki skoro svaka u prvom promasena (DFS, gabr vicent) inace bi ranije bilo sve reseno Tacno tako. Citav mec je generisan ogroman broj otvorenih suteva u napadu. Primarno je bilo napadanje Jokica u picku gdje Nuggetsi moraju pomagati sto otvara sutere koje Luka, Bron i Austin sigurno nalaze. Da su ranije poceli ulaziti otvoreni sutevi davno bi mi ovdje otisli na 20+ razlike. Bukvalno rutinski sto mi je obzirom na dosadasnje meceve s Nuggetsima i kolosalne raspade u drugom poluvremenu bilo nevjerovatno. Strasno odradjena utakmica, Luka je napokon stigao i samo njegovo preuzimanje kreacije od Brona pokazuje koliko Bron i sa 40 godina moze biti dobar defanzivno kad se ne mora u napadu maksimalno trositi. Inace Austin > Jamal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago CUTIMO, AAA? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Russ brat, igrao je strasnu tekmu sto je najjace medjutim ispao je covek sa ona 2 promasena bacanja na pocetku cetvrte na -9 i naravno ovom trojkom zvanom Pomerite obruceee. @Ludi za Poli E bas tako, Bron sada ima vise energije za dobru odbranu i skok, a znamo koliko je tu uvek bio elitan i koliko se zaboravilo na te njegove vrhunske all-round kvalitete. Kako je polepio Portera u onom napadu ako se secas, u fazonu dalje neces moci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Prva malo ozbiljnija ekipa i odmah rutinski poraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 4 minutes ago, delgado said: Russ brat, igrao je strasnu tekmu sto je najjace medjutim ispao je covek sa ona 2 promasena bacanja na pocetku cetvrte na -9 i naravno ovom trojkom zvanom Pomerite obruceee. @Ludi za Poli E bas tako, Bron sada ima vise energije za dobru odbranu i skok, a znamo koliko je tu uvek bio elitan i koliko se zaboravilo na te njegove vrhunske all-round kvalitete. Kako je polepio Portera u onom napadu ako se secas, u fazonu dalje neces moci. Bron je brutalan bio veceras. Ljudi generalno ne primjecuju koliko je ono mocan kao off ball opcija jer je jedan od najboljih kreatora ikad. Sa Lukom kao primarnim kreatorom njegov scoring moze eksplodirati. Plus jos Austin kojem bez problema mozes dati loptu kad su i Luka i Bron na terenu i da znas da ce napraviti nesto dobro. Imamo sad svakako niz jebenih utakmica i tu cemo najbolje vidjeti je li ovo legit ili ne. Ako jeste, mogao bi ovo biti mnogo dobar PO za nas. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 8 minutes ago, delgado said: Russ brat, igrao je strasnu tekmu sto je najjace medjutim ispao je covek sa ona 2 promasena bacanja na pocetku cetvrte na -9 i naravno ovom trojkom zvanom Pomerite obruceee. @Ludi za Poli E bas tako, Bron sada ima vise energije za dobru odbranu i skok, a znamo koliko je tu uvek bio elitan i koliko se zaboravilo na te njegove vrhunske all-round kvalitete. Kako je polepio Portera u onom napadu ako se secas, u fazonu dalje neces moci. Dobro odigrao wb ali isto pored cigla trojke imao jos 2 ili 3 kvalitetne cigle,shaq mu nece oprostiti. King je poslije duzeg vremena cak i na Jokicu u nekoliko situacija igrao preozbiljnu odnranu,bio bas agresivan veceras, ovo je pravi recept za veci domet... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Imamo sada par dana odmora pa onda Dallas kuci, koji igra bez centara - Lively, Davis i Gaffavac su out. I dalje su oni zajebani i dobili su mnogo tekmi osakaceni, ali obzirom da ce to biti Luka revenge game i naprzena atmosfera, mogli bi da ih isprasimo iz gaca. Rui takodje trajvuje kao 4ta opcija i prilicno se razgoropadio od kad nema Dejvisa iako je generalno odlican ove sezone i stvarno imamo 4 lepe napadacke opcije kakve retko ko ima i sve to i Dorke lepo popunjava 3D kvalitetima Mora da se gleda malo snimak na Areni sa Edinom, a i prespavao sam prvu cetvrtinu. Jednom nije dovoljno, ne desavaju se ovakve stvari svaki dan 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Denver jednostavno nije bio spreman na borbu, videlo se od početka. Problem je što se ovo dešava sa svim fizičkim timovima, zato i mislim da nema ništa od titule. Unbalanced su tim, kao i Lejkersi. Zato I mislim da će u sledeću utakmicu protiv LA ući sa ozbiljnijim pristupom i pobediti. Do tada: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Darko said: Denver jednostavno nije bio spreman na borbu, videlo se od početka. Problem je što se ovo dešava sa svim fizičkim timovima, zato i mislim da nema ništa od titule. Unbalanced su tim, kao i Lejkersi. Zato I mislim da će u sledeću utakmicu protiv LA ući sa ozbiljnijim pristupom i pobediti. Do tada: Videćemo, ako se ne varam Denver je trenutno na 19:5 protiv ekipa koje imaju preko 50% pobeda. U svakom slučaju narednih mesec dana će nam pokazati koliko jako da se ložimo pred plej of Edit : Pre nego što me neko zaskoči da se ispravim. Nije 19:5, naleteo sam na neku info a nisam proverio pre nego što sam napisao ovde. Edited 6 hours ago by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 9 minutes ago, Урош19 said: Videćemo, ako se ne varam Denver je trenutno na 19:5 protiv ekipa koje imaju preko 50% pobeda. U svakom slučaju narednih mesec dana će nam pokazati koliko jako da se ložimo pred plej of I nekoliko baš teških poraza protiv "fizičkih" ekipa, a takva će košarka da se igra u plejofu. Danas su Lejkersi igrali kao da je plejof utakmica u pitanju, a Nuggetsi su je tretirali kao da igraju protiv Washington-a. Primetio sam da se MPJ baš raspada i ofanzivno i defanzivno kada igraju protiv ekipa koje idu u kost. E sada ... kao što si rekao, regular season. Ne mogu se izvoditi zaključci iz toga. Problem je što je timu fale takvi igrači. Ode Brown, ode KCP. Braun se poboljšao poprilično ali Westbrook nije Brown niti Watson Green. Uspeh bi bio finale konferencije. Edited 6 hours ago by Darko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 13 minutes ago, Darko said: I nekoliko baš teških poraza protiv "fizičkih" ekipa, a takva će košarka da se igra u plejofu. Danas su Lejkersi igrali kao da je plejof utakmica u pitanju, a Nuggetsi su je tretirali kao da igraju protiv Washington-a. Primetio sam da se MPJ baš raspada i ofanzivno i defanzivno kada igraju protiv ekipa koje idu u kost. E sada ... kao što si rekao, regular season. Ne mogu se izvoditi zaključci iz toga. Problem je što je timu fale takvi igrači. Ode Brown, ode KCP. Braun se poboljšao poprilično ali Westbrook nije Brown niti Watson Green. Uspeh bi bio finale konferencije. Ja bih bio prezadovoljan finalom konferencije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts