Poenter Posted yesterday at 07:30 AM Posted yesterday at 07:30 AM Prso je lik i treba neko da mu kaže da se skloni sa neta. Ova izjava je samo deseta u nizu, ostalih devet nisu vađene iz konteksta, gledao sam dok priča. Ovo sa klađenjem sad, ne zna lik više gde udara i šta bi se nalupetao. Jasno je da nije mislio da on to radi, ali lik nije baš u dobrom mentalnom stanju trenutno i valjda ima nekog oko sebe ko će mu pomoći i skloniti ga. Izvučena iz konteksta ili ne, bolje da ne daje bilo kakve izjave trenutno. 1
Darko Posted yesterday at 08:41 AM Posted yesterday at 08:41 AM 1 hour ago, Poenter said: Prso je lik i treba neko da mu kaže da se skloni sa neta. Ova izjava je samo deseta u nizu, ostalih devet nisu vađene iz konteksta, gledao sam dok priča. Ovo sa klađenjem sad, ne zna lik više gde udara i šta bi se nalupetao. Jasno je da nije mislio da on to radi, ali lik nije baš u dobrom mentalnom stanju trenutno i valjda ima nekog oko sebe ko će mu pomoći i skloniti ga. Izvučena iz konteksta ili ne, bolje da ne daje bilo kakve izjave trenutno. Slažem se. Kada smo kod toga: https://www.facebook.com/share/r/1JrfMKvtUB/
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 04:39 PM Posted yesterday at 04:39 PM Mnogo para za ovu fransizu 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kessler Edwards u Nuggetsima. Dobar potpis za kraj klupe, da je Booth tu bio bi mu flagship signing. Edited 3 hours ago by Darko 2
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izgleda da je ugovor samo za trening kamp, pa će videti hoće li na Edwardsa spucati poslednji roster spot. Možda vidi neki minut kad odmaraju Gordon i Votson.
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Houston je npr. platio Finney Smitha 53/4 da ćoškari i igra odbranu (imaju još skupljeg Smith Juniora u istoj ulozi). Ako bude i dalje na 40% trojke i blizu 50% iz igre, to je u teoriji 7 godina mlađi Finney Smith za minimalac. Pored Jokića mnogi napreduju, možda će i ovaj Edwards...
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Wook said: Houston je npr. platio Finney Smitha 53/4 da ćoškari i igra odbranu (imaju još skupljeg Smith Juniora u istoj ulozi). Ako bude i dalje na 40% trojke i blizu 50% iz igre, to je u teoriji 7 godina mlađi Finney Smith za minimalac. Pored Jokića mnogi napreduju, možda će i ovaj Edwards... Fini Smit ce da radi mnogo vise toga, a doveden je umesto 85/4 Dilona Bruksa. Jos skuplji JSJ je 22godisnji ogroman talenat i potencijal koji je placen 125/5, sto je dzabalesku. 2
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 55 minutes ago, Elevator Operater said: Fini Smit ce da radi mnogo vise toga, a doveden je umesto 85/4 Dilona Bruksa. Jos skuplji JSJ je 22godisnji ogroman talenat i potencijal koji je placen 125/5, sto je dzabalesku. Gledao sam ga dosta pošto mi je bio na fantasyju, taj Smith Jr. ne zna da spusti loptu na parket, a šut mu je strašno klimav. To što je bio visok pik ne znači ništa. Kad bih prognozirao pre bih rekao da će biti promašaj nego da će opravdati uložen novac, ali hajde za njega ima još vremena. Nisam fan DFS-a, šta će on to još da radi osim da ćoškari? Kreacija 0. Po meni ne može da veže pertle Dilon Bruksu.
Recommended Posts