Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 11 hours ago, delgado said: Sta da vam kazem momci, at this point, stvarno je zabrinjavajuce. Zaista gubite svaki kredibilitet da diskutujem sa vama, jer pravite klovnove od sebe, a znam da obojica znate dosta o kosarci i da ima itekako o cemu sa vama da se prica, ali ovo ponasanje je toliko infantilno, da prelazi svaku granicu. Npr Bugl Khan se stvarno potrudi da iskopa razne statistike koje ne odgovaraju Kingu, i taj effort i sve treba ceniti, ali onda ovako nesto - I jbg, druze, kako da te ozbiljno posmatram ? Onda cak necu ni da verujem ovim tvojim statsima jer si me uverio da si neozbiljan. A necu ni da proveravam. Prosto, ostavljas kod mene utisak sarlatana. Pa ne ostavljam to za tebe. Nemam ja tebe šta uvjeravat da on ima najviše izgubljenih lopti i promašenih šuteva u povijesti, da je zabio 8 poena u utakmici finala, da nitko nije gubio koliko i on. To je za one koji nisu upoznati s doktorom košarke. Šarlatan 🤣
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, Bugl Khan said: Pa ne ostavljam to za tebe. Nemam ja tebe šta uvjeravat da on ima najviše izgubljenih lopti i promašenih šuteva u povijesti, da je zabio 8 poena u utakmici finala, da nitko nije gubio koliko i on. To je za one koji nisu upoznati s doktorom košarke. Šarlatan 🤣 Ne zna on za košarku pre 2000-tih. Ja sam ovo gledao u live prenosu na TV. Najveće dostignuće jednog sportiste ikad. The "Flu Game" refers to Michael Jordan's legendary performance in Game 5 of the 1997 NBA Finals, where he scored 38 points while battling what was initially believed to be the flu. The game took place on June 11, 1997, between the Chicago Bulls and the Utah Jazz. Despite being visibly ill, Jordan led the Bulls to a crucial 90-88 victory, giving them a 3-2 series lead. 1
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 minutes ago, Bugl Khan said: Pa ne ostavljam to za tebe. Nemam ja tebe šta uvjeravat da on ima najviše izgubljenih lopti i promašenih šuteva u povijesti, da je zabio 8 poena u utakmici finala, da nitko nije gubio koliko i on. To je za one koji nisu upoznati s doktorom košarke. Šarlatan 🤣 Nesto drugo je u pitanju, ali nisi ti neko ko zeli normalno i razumno da diskutuje, na zalost. I ti i ja znamo na sta mislim, al oke, nastavi da budes glavni klovn PDF-a. 7 minutes ago, Wook said: Ne zna on za košarku pre 2000-tih. Ja sam ovo gledao u live prenosu na TV. Najveće dostignuće jednog sportiste ikad. The "Flu Game" refers to Michael Jordan's legendary performance in Game 5 of the 1997 NBA Finals, where he scored 38 points while battling what was initially believed to be the flu. The game took place on June 11, 1997, between the Chicago Bulls and the Utah Jazz. Despite being visibly ill, Jordan led the Bulls to a crucial 90-88 victory, giving them a 3-2 series lead.
gggggggg Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago warriorsi vec imaju trayce jackson davisa, ne vidim potrebu dovodjenje richardsa.
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Урош19 said: Bogami ja bih pre bio Jordan s 39 nego Lebron Ne valja se kockati, Urose.. 1 1
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 20 minutes ago, delgado said: Nesto drugo je u pitanju, ali nisi ti neko ko zeli normalno i razumno da diskutuje, na zalost. I ti i ja znamo na sta mislim, al oke, nastavi da budes glavni klovn PDF-a. MJ je to radio i za vreme NBA finala veče pre utakmice . 2
Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 26 minutes ago, Wook said: Ne zna on za košarku pre 2000-tih. Ja sam ovo gledao u live prenosu na TV. Najveće dostignuće jednog sportiste ikad. The "Flu Game" refers to Michael Jordan's legendary performance in Game 5 of the 1997 NBA Finals, where he scored 38 points while battling what was initially believed to be the flu. The game took place on June 11, 1997, between the Chicago Bulls and the Utah Jazz. Despite being visibly ill, Jordan led the Bulls to a crucial 90-88 victory, giving them a 3-2 series lead. Najžalosnije je što bi, da je ostao u Clevelandu, i osvojio 2 prstena, bio cjenjeniji nego danas. Samo pogledati Giannisa. TOP 20 igrač danas, s jednim prstenom. On je čak izjavio da je Konig slabić. Finale 2016 je odigrao luđačku seriju. Dok je bio na istoku nema protiv koga nije imao seriju s 30+ppg (na zapadu je u 7 godina jednom izašao iz prve runde, ako govorimo o playoffu gdje postoji domaći teren). Znači mogao je, usprkos svim manama. Ali odabrao je mijenjat timove kao čarape i ganjat prstenje. Sad kad je i tu ostao prekratak, usprkos neviđenom broju velikih igrača (TOP 75, HoF, All NBA, All Defense...)s kojima je igrao, sad prstenje nije važno. Sve se bojim da ne bi bilo važno da se nije usro protiv Dirka i da je osvojio 8 prstena kako je najavio. Al sad je gotovo. Ovo mu je zadnja sezona, zadnje 3 serije mu je omjer 2:12, MJ će mu komentirat karijeru, izlaze razne informacije... Gotovo je s njim i njegovim shillovima. 1 1
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 minutes ago, gggggggg said: warriorsi vec imaju trayce jackson davisa, ne vidim potrebu dovodjenje richardsa. Digli su ruke od TJ Davisa. Igrao je na početku, posle mu je minute uzeo Post.
Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 12 minutes ago, Урош19 said: Bogami ja bih pre bio Jordan s 39 nego Lebron Nije moguće 🤣
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 5 minutes ago, Bugl Khan said: Najžalosnije je što bi, da je ostao u Clevelandu, i osvojio 2 prstena, bio cjenjeniji nego danas. Samo pogledati Giannisa. TOP 20 igrač danas, s jednim prstenom. On je čak izjavio da je Konig slabić. Finale 2016 je odigrao luđačku seriju. Dok je bio na istoku nema protiv koga nije imao seriju s 30+ppg (na zapadu je u 7 godina jednom izašao iz prve runde, ako govorimo o playoffu gdje postoji domaći teren). Znači mogao je, usprkos svim manama. Ali odabrao je mijenjat timove kao čarape i ganjat prstenje. Sad kad je i tu ostao prekratak, usprkos neviđenom broju velikih igrača (TOP 75, HoF, All NBA, All Defense...)s kojima je igrao, sad prstenje nije važno. Sve se bojim da ne bi bilo važno da se nije usro protiv Dirka i da je osvojio 8 prstena kako je najavio. Al sad je gotovo. Ovo mu je zadnja sezona, zadnje 3 serije mu je omjer 2:12, MJ će mu komentirat karijeru, izlaze razne informacije... Gotovo je s njim i njegovim shillovima. Pa onaj jedan prsten 2020. se i ne racuna, je l tako ? Znaci ima 3 prstena. Citam te kako grcas i koprcas se u ovim notornim glupostima koje pises, zabavno je. Dolazis do takvih sci-fi nebuloza da bi ti se i Skip Bayless iz prajma smejao ti se u facu. 1
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 minutes ago, Bugl Khan said: Najžalosnije je što bi, da je ostao u Clevelandu, i osvojio 2 prstena, bio cjenjeniji nego danas. Samo pogledati Giannisa. TOP 20 igrač danas, s jednim prstenom. On je čak izjavio da je Konig slabić. Finale 2016 je odigrao luđačku seriju. Dok je bio na istoku nema protiv koga nije imao seriju s 30+ppg (na zapadu je u 7 godina jednom izašao iz prve runde, ako govorimo o playoffu gdje postoji domaći teren). Znači mogao je, usprkos svim manama. Ali odabrao je mijenjat timove kao čarape i ganjat prstenje. Sad kad je i tu ostao prekratak, usprkos neviđenom broju velikih igrača (TOP 75, HoF, All NBA, All Defense...)s kojima je igrao, sad prstenje nije važno. Sve se bojim da ne bi bilo važno da se nije usro protiv Dirka i da je osvojio 8 prstena kako je najavio. Al sad je gotovo. Ovo mu je zadnja sezona, zadnje 3 serije mu je omjer 2:12, MJ će mu komentirat karijeru, izlaze razne informacije... Gotovo je s njim i njegovim shillovima. Ne samo Dirk, već je ostao kratak i protiv Spursa. 2013. ga je spasao Rej Alen, izvadio ih je iz poraza. Dogodine ih je SAS otresao 4:1 u velikom stilu. 1 1
delgado Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 3 minutes ago, Wook said: Ne samo Dirk, već je ostao kratak i protiv Spursa. 2013. ga je spasao Rej Alen, izvadio ih je iz poraza. Dogodine ih je SAS otresao 4:1 u velikom stilu. U jednoj recenici si dokazao koliko imas problem sa elementarnim razumevanjem igre. Ili je ipak u pitanju hejt koji ti razara dusu ? Da sam moderacija, banovao bih za ovakve budalastine, ponovio si jedno 100x za ovih 12 godina, i 1000x da ponovis, laz nece postati istina. Pomirite se da ste prosto dve izmucene duse od hejta, od Kingovih uspeha, i to je to. Zagadjujete forum ovim smecem i radioaktivno idiotskim postovima, iskreno.. Edited 16 hours ago by delgado
Wook Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 1 minute ago, delgado said: U jednoj recenici si dokazao koliko imas problem sa elementarnim razumevanjem igre. Ili je ipak u pitanju hejt koji ti razara dusu ? Da sam moderacija, banovao bih za ovakve budalastine, ponovio si jedno 100x za ovih 12 godina, i 1000x da ponovis, laz nece postati istina. Pomirite se da ste prosto dve izmucene duse od hejta, od Kingovih uspeha, i to je to. Zagadjujete forum ovim smecem i radioaktivno idiotskim postovima, iskreno.. 2014 finale je nešto najlepše što je viđeno u 2000-tim, šoutajm 2.0. To što je Lebron bio sa druge strane samo je pojačalo utisak.
delgado Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Wook said: 2014 finale je nešto najlepše što je viđeno u 2000-tim, šoutajm 2.0. To što je Lebron bio sa druge strane samo je pojačalo utisak. Niko ne spori da su Spursi igrali 2014. neverovatnu timsku kosarku, retko vidjenu do sad i zasluzeno otresli Miami. Al ovo kad napises Ray Ray spasao, ispadas smesan. Secas li se uopste 4/4 te cuvene G6 i kako je King odigrao ? Pa mora biti neko od saigraca i spreman da pogodi neki sut. Sta sad, je l' Robert Horry doneo Kobiju i Seku titulu, on je najzasluzniji ? Pritom je isao narativ kako je to bio supertim Majamija sa 4 all-stara, a Ray je igrao 2 sezone u Majamiju, sa 38 i 39 godina, i bio je u rangu nekog Korvera po kvalitetu... 10ak ppg i nekoliko trojki + rupetina u odbrani. Ajde, ovog Buglija ne ocekujem nista, ali od tebe vec malo vise..
Wook Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, delgado said: Niko ne spori da su Spursi igrali 2014. neverovatnu timsku kosarku, retko vidjenu do sad i zasluzeno otresli Miami. Al ovo kad napises Ray Ray spasao, ispadas smesan. Secas li se uopste 4/4 te cuvene G6 i kako je King odigrao ? Pa mora biti neko od saigraca i spreman da pogodi neki sut. Sta sad, je l' Robert Horry doneo Kobiju i Seku titulu, on je najzasluzniji ? Pritom je isao narativ kako je to bio supertim Majamija sa 4 all-stara, a Ray je igrao 2 sezone u Majamiju, sa 38 i 39 godina, i bio je u rangu nekog Korvera po kvalitetu... 10ak ppg i nekoliko trojki + rupetina u odbrani. Ajde, ovog Buglija ne ocekujem nista, ali od tebe vec malo vise.. Ako ga poredimo sa MJ-em onda je to tanko. Previše izgubljenih finala. Heat jeste bio super tim. Rej Alen u ulozi ćoškaša, to bi svako poželeo. Šejn vrhunski 3D, 6man kandidat, šljakeri Harlem i Birdman, Chalmers...sa takvim timom polovičan učinak nije dostojan nekog ko pretenduje na najvećeg ikad. Bio je tu i onaj Miler, isto vrhunski šuter.
delgado Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 16 minutes ago, Wook said: Ako ga poredimo sa MJ-em onda je to tanko. Previše izgubljenih finala. Heat jeste bio super tim. Rej Alen u ulozi ćoškaša, to bi svako poželeo. Šejn vrhunski 3D, 6man kandidat, šljakeri Harlem i Birdman, Chalmers...sa takvim timom polovičan učinak nije dostojan nekog ko pretenduje na najvećeg ikad. Bio je tu i onaj Miler, isto vrhunski šuter. Bio je jako tanak supertim i ti to znas. Mike Miller i Haslem ni na sta nisu licili posle povreda, sve 4 godine bez Centra (Igrao Joel Entoni, lol). Chalmers i Cole su posle odlaska Brona zavrsili u Avelinu i Buducnosti. Vejd i Bos su igrali znatno ispod ocekivanja. Funkcionisalo je jer je Bron bio cudoviste i vukao i krpio sve, i to je to. Od 10 finala, samo u 3 finala je po kladionicama bio favorit - Dallas '11, SAS '13 i MIA '20. Pametnom dosta. Po meni je jaci tim imao u Klivlendu, a on je igrao jos i bolje, taj second stint u CAVsima mu je po meni vrhunac karijere, ali se suocio sa najmocnijim timom svih vremena i jebiga. Edited 15 hours ago by delgado
gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 28 minutes ago, Wook said: Digli su ruke od TJ Davisa. Igrao je na početku, posle mu je minute uzeo Post. jesu i kada se pogleda napredna statistika iz prosle sezone, tjd nije nista gori od richardsa. na kraju playoffa ni post nije igrao. tako da sam na njihovom mestu ne bih duplirao bez razloga. inace bio je pre neki dan kao neki rumor da ce vucevic ici na buyout i da ce kao warrirsi biti zainteresovani. verovatno glupost, ali ne treba zaboraviti ni da ce horford doci ako se ne penzionise.
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ipak je najljepse bilo 2016 kad je 73-9 ekipa prvo ispusila 3:1 pa onda jos isla plakat prime Durantu s parkinga da im dodje 1
gggggggg Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 5 minutes ago, delgado said: Bio je jako tanak tim i ti to znas. Mike Miller i Haslem ni na sta nisu licili posle povreda, sve 4 godine bez Centra (Igrao Joel Entoni, lol). Chalmers i Cole su posle odlaska Brona zavrsili u Avelinu i Buducnosti. Vejd i Bos su igrali znatno ispod ocekivanja. Funkcionisalo je jer je Bron bio cudoviste i vukao i krpio sve, i to je to. Od 10 finala, samo u 3 finala je po kladionicama bio favorit - Dallas '11, SAS '13 i MIA '20. Pametnom dosta. Po meni je jaci tim imao u Klivlendu, a on je igrao jos i bolje, taj second stint u CAVsima mu je po meni vrhunac karijere, ali se suocio sa najmocnijim timom svih vremena i jebiga. lebron nikada nije imao los tim otkad je prvi put napustio cleveland. taj mit da je james igrao sam protiv svih je velika glupost. uopstalom jako je lako proveriti i kvote pred pocetak sezona. od prve sezone u miamiju do 2022-23, jamesova ekipa je u svakoj osim u jednoj sezoni (kada je njegov tim bio 4.) bio medju prva dva favorita za titulu. covek je igrao sa dva allstara saigraca skoro dest sezona za redom i onda je imao tanke timove 5 1
Wook Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, delgado said: Bio je jako tanak tim i ti to znas. Mike Miller i Haslem ni na sta nisu licili posle povreda, sve 4 godine bez Centra (Igrao Joel Entoni, lol). Chalmers i Cole su posle odlaska Brona zavrsili u Avelinu i Buducnosti. Vejd i Bos su igrali znatno ispod ocekivanja. Funkcionisalo je jer je Bron bio cudoviste i vukao i krpio sve, i to je to. Od 10 finala, samo u 3 finala je po kladionicama bio favorit - Dallas '11, SAS '13 i MIA '20. Pametnom dosta. Po meni je jaci tim imao u Klivlendu, a on je igrao jos i bolje, taj second stint u CAVsima mu je po meni vrhunac karijere, ali se suocio sa najmocnijim timom svih vremena i jebiga. Nisu Vejd i Boš igrali loše, nego im je trebala još jedna lopta da bi svi bili na svom proseku pre Heata. Nema šanse da su Cavs bili jači od Heata '10-'14. Taj Heat je imao sve i šljakere i vrhunske šutere i 3 stara. Samo im je još falio dominantan centar. Birdman je bio dobar igrač. MJ je poredjenja radi imao Vil Perdjua i Luk Longlija na C. 1
delgado Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, gggggggg said: lebron nikada nije imao los tim otkad je prvi put napustio cleveland. taj mit da je james igrao sam protiv svih je velika glupost. uopstalom jako je lako proveriti i kvote pred pocetak sezona. od prve sezone u miamiju do 2022-23, jamesova ekipa je u svakoj osim u jednoj sezoni (kada je njegov tim bio 4.) bio medju prva dva favorita za titulu. covek je igrao sa dva allstara saigraca skoro dest sezona za redom i onda je imao tanke timove Ovde sam ja pogresio, sad sam ispravio, mislio sam - bio je to tanak supertim. Uporedi samo sa supertimom Warriorsa, pa bilo je kasnije i mnogo mocnijih i popunjenijih po konstelaciji - kvalitet je poceo da se grupise u par contendera godisnje, i kvalitet je takodje ozbiljno porastao, pa je bilo mnogo teze nositi se. Naravno da nije imao tanke timove, niti igrao sam (osim prvih 7 godina u CLE), ali kao sto kazes - u prva dva favorita, a po meni su najrealnije kvote pred finale, jer je tada vec najrealnije odmeriti koji je tim jaci.
Ludi za Poli Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Heat iz sezone 13/14 se toliko rapsao da su jedva i sa Istoka izasli. Wade je tu vec debelo pao i nema potrebe lagati se da su Spursi bili ogromni favoriti u finalu sto su na kraju i rutinski demonstrirali. Cavsi od 2014 do Irvingovog odlaska su bilo debelo jaca ekipa od te verzije Heata. Ekipe u Cavsima 17/18 i Lakersima 18/19 su bile rang onih Cavsa iz prvog mandata. 1
delgado Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, Wook said: Nisu Vejd i Boš igrali loše, nego im je trebala još jedna lopta da bi svi bili na svom proseku pre Heata. Nema šanse da su Cavs bili jači od Heata '10-'14. Taj Heat je imao sve i šljakere i vrhunske šutere i 3 stara. Samo im je još falio dominantan centar. Birdman je bio dobar igrač. MJ je poredjenja radi imao Vil Perdjua i Luk Longlija na C. Bosh je imao 0 poena u sedmoj utakmici 2013. 2012. je sjebao abdomen i nije igrao celu seriju protiv jako zajebane i krupne Indijane, ono bi tesko iko osim Brona izgurao ikad. I vratio se tek pred kraj serije sa Bostonom i za finale, tako da i je tu mogao ozbiljno da kosta ekipu. 2015. je i zavrsio karijeru zbog krvnih ugrusaka... Vejd je cak odmorio plejof mec 2013. Sve vreme je propustao 20+ utakmica zbog kolena Butler style, nikad nisi znao kad je spreman, kad moze da igra, kad nece... 2014. se i ozbiljno raspao u finalu.
Recommended Posts