Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago To je problem, ova prva petorka bez problema parira OKC. Kad krenu izmjene, kreće i raspad. Čini se kao da nema rješenja.
Radalek Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Jedva dišu Jokić i Murray. Jokic je ok, ali se vidi da Jamala drma virus. Zato su bas bitne ove njegove sekvence, opet je lepo otvorio poluvreme. 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ko je ovaj komentator, prvi put ga čujem? Sasvim solidan. 2
Урош19 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Svirali faul Karusu kod preuzimanja Jokića???? Neverovatno
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ušao je Russ. Odmah je promašio zicer. S njim večeras -14, u posljednjih 5 mečeva -67. Ne može se preživjeti, evenutalno slavno umrijeti. Makar spomenik Nuggetsi da zasluže. PS. 'Ajde kralju, demantuj me!
Big Ticket Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Svirali faul Karusu kod preuzimanja Jokića???? Neverovatno Поприлично промијењен критеријум. Много лакши контакти се свирају. Макар 10ак јачих контакта је било на преузимању Јокића током ове серије од овог. 2
Урош19 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Big Ticket said: Поприлично промијењен критеријум. Много лакши контакти се свирају. Макар 10ак јачих контакта је било на преузимању Јокића током ове серије од овог. Nemam ništa protiv, do sad su samo na SGA svirali takve kontakte 2
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odlična epizodna uloga Strawthera, konačno doprinos nekog novog lica. J Dub igra kriminalnu partiju. 4
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nevjerovatno važna sekvenca Strawthera. Moraju Jokić i Murray da odmore ovog puta, pa šta bude da bude. Već treću utakmicu Nuggetsi ulaze s pristojnom prednošću u posljednju četvrtinu. Prethodna dva puta su sve prosuli, valjda je ovog puta treća sreća... 2
Урош19 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Jako važna rampa Watsona Edited 20 hours ago by Урош19
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago J-Dub bas ima ozbiljne probleme s donosenjem odluka s loptom 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Ludi za Poli said: J-Dub bas ima ozbiljne probleme s donosenjem odluka s loptom Podseća me po stilu igre na Jaylena Browna samo ipak nije takav uber atleta. 1
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Podseća me po stilu igre na Jaylena Browna samo ipak nije takav uber atleta. Bolji je defanzivac od Browna al to je to. Totalno odsustvo mozga i fetis na glavinjanje s loptom u rukama. 1
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago J-Dub je premlad i nezreo da bi bio ubica na ovom nivou. Treba mu još nekoliko godina, očekujem da bude odličan igrač. Ali, Jokićeve ruke su bez konkurencije najbolje u istoriji košarke. Taj touch i kontrolu koju on ima mislim da nijesu nikad viđeni.
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakvu su ciglanu večeras napravili Thunderi, ne može se sa ovakvim šutem dobiti protivnik poput Denvera.
Ludi za Poli Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Raspadose se Thunderi suterski skoro ko Rocketsi u G7 protiv Warriorisa 2018. Ide znaci G7 u nedjelju pa da se vidi od cega su.
drperce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Koliko se lakse igra kad se pojavi neki igrac sa klupe, Stroter mora da igra i 20+ minuta u sedmoj
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najjače da su to bili dobri šutevi. Ne ulazi im ništa jednostavno. 2 minutes ago, drperce said: Koliko se lakse igra kad se pojavi neki igrac sa klupe, Stroter mora da igra i 20+ minuta u sedmoj Ne verujem mu ni najmanje u takvoj utakmici mada imaju malo opcija. Dobar je on šuter, ako ubode 2 trojke u G7 fantazija 2
Big Ticket Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Браво Денверићани! У овом мечу се може причати да су саиграчи продали SGA, поготово друга виолина Коначно Х-фактор, у правом смислу те ријечи за Денвер. Зујалица Салваторе Ђулијано Стротер, прототип микроталсног кошгетера 1
Recommended Posts