Darko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 40 minutes ago, Ječmendo said: Ne vrijedi, Indijana živi na lovorikama od prethodne utakmice. Hali se nije pojavio, energija nikakva o čemu najbolje govori odnos u skokovima: 39-21 za Cavse, od toga 14-2 ofanzivni. Moraće Pacersi imati mnogo ozbiljniji pristup u sljedećoj utakmici kući. Dobro pa igrači Indijane ne čitaju ovaj forum pa misle da je utakmica izgubljena. Sada su prišli na -11 i ima 8+ minuta do kraja. Valjda smo svi nešto naučili iz ovog plejofa, nije gotovo dok je gotovo Edited 21 hours ago by Darko
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Noćas je za njih kasno, ne dešavaju se uvijek čuda. Da vidimo da li Denver može da se ''opere'' od sramote iz prethodnog meča?
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Konačno kompletni Cavsi i odmah rasturanje, nemam sumnju da su bolja ekipa od Indijane i da je serija tek počela zapravo. 3
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Nuggetsi opet ''nježno'' ušli u utakmicu. Nema tu sreće dok se ne ''potučeš'', ostaje samo pitanje da li to imaju u sebi? 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Nepostojeci faul Jokica, nesviran cist faul nad Gordonom i sada nesviran faul nad Jamalu pri sutu za 3. Sve to u 6 minuta, na domacem terenu Edited 20 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 2
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Otpisuje se Denver, ne bih otpisao ni da dva brejka napravi OKC, a za Klivlend kad je kompletan se bas vidi da im Indijana ne moze nista.
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jokić loš na obje strane terena, sad još napunjen faulovima. Ne može gore po Nuggetse.
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 14 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nepostojeci faul Jokica, nesviran cist faul nad Gordonom i sada nesviran faul nad Jamalu pri sutu za 3. Sve to u 6 minuta, na domacem terenu Koji je nepostojeći faul sviran Jokiću? Malopre mu oprostili čistu duplu.
SamoFlacko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odlicni minuti bez Jokica a i bez Jordana koji je beskoristan. Neujednacen kriterijum, ne kapiram je li pustaju jacu odbranu ili ne. 1 1
Bojdo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Ne mogu nista da odbrane iz painta Edited 20 hours ago by Bojdo
Miki28 Lakers in 5 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Koji je nepostojeći faul sviran Jokiću? Malopre mu oprostili čistu duplu. Prvi faul. Jokic i Jamal po 2 faula, Dort 0. 1
Ječmendo Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Russ odličan, Porter šut 5-5 - oni drže Denver u igri. OKC igra uvijek ne na granici kontakta već iznad toga, Denver mora da odgovori, ne može Chet dva puta bez posljedica da cima i onda lagano daje koš pored dvojice. Faul i to jak, da sljedeći put razmisli da li mu se isplati.
uncletima Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kad god, Mare posrlja u heroj mod, pisi propalo. PS. Ovog naseg bolje da ne komentarisem...
Ječmendo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jokić je u minus modu od početka. Njegovim ulaskom raspali su se defanzivno, ali i ofanzivno. Ne sjećam se da sam nešto slično gledao. 1
SamoFlacko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sta radi Westbruk sa nabijanjima u reket i pasovima na 5 cm. Jokic mora da povuce jbg, bas losa utakmica za njega trenutno. 2
Chaos Is Me Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Prvi faul. Jokic i Jamal po 2 faula, Dort 0. Čist faul u napadu. Šta vam rade.
Ječmendo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo što radi Jokić je žalosno, dva puta gubi lopte i uopšte se ne vraća u odbranu već nijemo posmatra s pola terena. Ne znam šta mu je, ali nikad nije bio ovakav.
suptil Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nikola prvi obruc Jokic slika Jokica u prvom poluvremenu.
Ječmendo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Najgore poluvrijeme Jokića u posljednjih 5 godina. Malo je reći da je bio užasan. Vrhunski rezultat za Denver, biti na -5 nakon ovakve igre je premija na lotu. Važno da je meč i dalje otvoren...
Recommended Posts