RatzenStadt Posted Friday at 12:38 PM Posted Friday at 12:38 PM Ocekujem lud video materijal ispred MSG-a nakon euforicnog duplog brejka... 1
gggggggg Posted Friday at 01:00 PM Author Posted Friday at 01:00 PM https://www.batter-up.app/jumpshot/ probajte ovu igru. ima archive za prethodne dane. 4
Урош19 Posted Friday at 02:06 PM Posted Friday at 02:06 PM 1 hour ago, gggggggg said: https://www.batter-up.app/jumpshot/ probajte ovu igru. ima archive za prethodne dane. Ubo iz prve, tose nisam nado. 1
Don Dusko Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM Just now, Урош19 said: Ubo iz prve, tose nisam nado. Ja prvo mislio bek jer animacija nije debela. 1 1
bodo Posted Friday at 07:05 PM Posted Friday at 07:05 PM 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: @bodo 😂😂😂
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM 12 hours ago, Don Dusko said: https://x.com/TWDTV1/status/1920649413862539599 Brate.... Jedini lek je da pocnu da se kumuliraju i flagranti, poput tehnickih, pa suspenzija. Nema druge ako ce svaki mec kretati od 0 u tom pogledu.
gggggggg Posted Friday at 07:57 PM Author Posted Friday at 07:57 PM 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jedini lek je da pocnu da se kumuliraju i flagranti, poput tehnickih, pa suspenzija. Nema druge ako ce svaki mec kretati od 0 u tom pogledu. to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena.
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:58 PM Posted Friday at 07:58 PM 1 minute ago, gggggggg said: to vec postoji. kod cetiri poena se dobija suspenzija od jedne utakmice. flagrant 1 je 1 poen a flagrant 2 je 2 poena. Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu?
gggggggg Posted Friday at 08:02 PM Author Posted Friday at 08:02 PM 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu? tehnicke i flagranti se racunaju posebno. green ima 5 tehnickih faulova do sada, treba 7 za suspenziju. ima i 2 flagrant poena, treba 4 za suspenziju.
Bugl Khan Posted Friday at 08:04 PM Posted Friday at 08:04 PM 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Pardon za moje neznanje, ali ako se ubrajaju/sabiraju, kako ovaj nije suspendovsn makar svaku desetu? Znaš da Joel "I troll, I cry, I beg, I choke, I scapegoat" Embiid ima duplo više flagranta od Draymonda, a odigrao je duplo manje utakmica. Ja ne znam kako je ta zla individua toliko dugo ispod radara što se toga tiče. 1 1 1
SuperTraktorko Posted Friday at 10:34 PM Posted Friday at 10:34 PM 1 hour ago, Nugetlija said: Gotovo je ovo ??? Istripova me čoveče, nijedna utakmica nije još počela 7
Ječmendo Posted Friday at 11:53 PM Posted Friday at 11:53 PM Furiozan početak kompletnih Cavsa 11-0. Ovaj meč je za njih biti ili ne biti.
Ječmendo Posted yesterday at 12:16 AM Posted yesterday at 12:16 AM Neuništivi Indijanci! Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. 2
Nini3112 Posted yesterday at 12:18 AM Posted yesterday at 12:18 AM 1 minute ago, Ječmendo said: Neuništivi Indijanci! Dok si trepnuo, stigli su 15 razlike. Najbrža ekipa i, meni lično, najatraktivnija za gledanje. Moraće Cavsi pametnije da koriste svoje komparativne prednosti, svaka jurnjava je put u propast. Siakam uzasan kroz celu seriju,da niue povredjen nesto?
Ječmendo Posted yesterday at 12:23 AM Posted yesterday at 12:23 AM Omatorio, pa ne može da prati ovaj tempo. Moguće da mu ne odgovara matchup, u prvoj seriji se rvao sa Janisom, ovdje sa Mobley-em, obojica su viši i atletičniji igrači. Dobar je Pascal, odigraće on dobro kad bude trebalo... 1
Ječmendo Posted yesterday at 12:43 AM Posted yesterday at 12:43 AM Cavsi stali u zonu i Indijana se raspala, osim neuspješnog pripaljivanja trojki bukvalno nemaju nikakvu ideju šta da rade. 1
Bugl Khan Posted yesterday at 01:01 AM Posted yesterday at 01:01 AM 2 hours ago, SuperTraktorko said: ??? Istripova me čoveče, nijedna utakmica nije još počela JJa sam isto tražio 😄
Урош19 Posted yesterday at 01:03 AM Posted yesterday at 01:03 AM Biće 45 razlike za OKC, ne vredi ni gledati ove nesretnike
Ječmendo Posted yesterday at 01:17 AM Posted yesterday at 01:17 AM Ne vrijedi, Indijana živi na lovorikama od prethodne utakmice. Hali se nije pojavio, energija nikakva o čemu najbolje govori odnos u skokovima: 39-21 za Cavse, od toga 14-2 ofanzivni. Moraće Pacersi imati mnogo ozbiljniji pristup u sljedećoj utakmici kući. 1
Recommended Posts