Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako bekovi Nagetsa ne budu pogađali šta im se daje, Jokić će biti ugušen skupljanjem u reketu. A kad tad će stati ovo ciglarenje OKC

Edited by Papanikolesku
Posted

Nije ovo preterano iznenadjujuce, pisao sam jos u prvoj trecini sezone da je Boston izrazito glupav tim kojeg kenja sut za tri bez plana B. I takvi imaju dosta individualnog kvaliteta, ali to je to, individualni kvalitet.

Ostace zabelezeni kao verovatno najgori sampion u 21. veku i to im je to. Greota je sto je Istok bas ovoliko bedan pa ce dobijati jos sansi za titule.

Posted

Najvise ubijaju sablonski minuti odmora, na pocetku druge znaju da nema Jokica i prave 8-0. Isto, nije mi jasno zasto ulaze u jurnjavu sa OKCom

Posted

Mora da ga odmori ponekad, nažalost klupa OKC je često bolja od prve petorke. U seriji protiv Grizlija najbolji BPM imaju rezerve Caruso i Joe, SGA je tek peti. Večeras kad je obični plus/minus u pitanju SGA je na +1, Caruso na +17!!! Ogroman je luksuz kad znaš da si bez najboljeg možda još i bolji. To je ubjedljivo najveća prednost OKC u ovoj seriji.

Posted

Nista posebno ne igra Oklahoma. Procenat šuta za tri los. Defanzivni igrači visoki u problemu sa ličnim freskama. Denver nema kontinuitet u napadu. Moraju pametnije da igraju u drugom poluvremenu. Porter kriminala, Braun ne postoji, Vestbruk smusen.

Posted (edited)

Ne znam da li je ovo MPJ ili JR Smith. Onaj jadni pokušaj skoka pa onda zaboravljanje bazičnih pravila košarke (halfcourt).

Edited by Darko
Posted

On igra bez jedne ruke, a i sa obje je povremeno neupotrebljiv. Ne bi trebalo da igra uopšte u ovoj seriji. Denver 3 turnovera za nepuna dva minuta na početku drugog poluvremena. :ajme:

Posted

Watsona ostaviti umjesto MPJ, ne preostaje ništa drugo. Povrijeđen vidi se iz aviona. A ima i doza kurcobolje...taman za šamarčinu da dobije.