Carl Johnson Posted yesterday at 03:03 AM Posted yesterday at 03:03 AM (edited) Pa i nije bas da je ocekivano, kad su ti glavni igraci u 2025. godini Stef, Drej i Dzimi. I po bukmejkerima su bili blagi autsajderi Edited yesterday at 03:03 AM by Carl Johnson 1
doragan Posted yesterday at 03:36 AM Posted yesterday at 03:36 AM Ali da ce Badi biti igrac utakmice..koji je ovo univerzum?Sta se desilo?Rakete se prizemljile, a da nisu ni poletele.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 03:39 AM Posted yesterday at 03:39 AM (edited) 4/4 game 7 na strani. Edited yesterday at 05:05 AM by Miki28 Lakers in 5 edit 3
Gaga Posted yesterday at 03:40 AM Posted yesterday at 03:40 AM Ali odbrana protiv Stepha,dvojica i kad je bez lopte,pakao
Radalek Posted yesterday at 03:49 AM Posted yesterday at 03:49 AM Career-high in a Game 7: 33 - Buddy Hield 32 - James Harden 11
doragan Posted yesterday at 04:46 AM Posted yesterday at 04:46 AM Ratnici se kockali-snizili petorku, uzdali se max u sut i uspeli!
Radalek Posted yesterday at 05:17 AM Posted yesterday at 05:17 AM Jalen Green...lako je biti general posle bitke ali stvarno je bio zajeb sto nisu pojurili Bookera sa njim i Suns pikovima sto imaju pre playoffa a mnogo se pricalo o tome. Booker bi im otkljucao napad samo tako. Posle ove serije Greenu je vrednost znacajno opala. Meni je njegov apsolutni maksimum neki Zach Lavine, a realno ce biti scorer koji ume da se zapali ponekad, odbrane bez a takvih je puna liga. Imao je prosek oko 9 poena za seriju...a u jednoj utakmici je dao preko 30. 3
Gaga Posted yesterday at 05:20 AM Posted yesterday at 05:20 AM Ker smanjio tvrdoglavost,dao Luniju minute 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Radalek said: Jalen Green...lako je biti general posle bitke ali stvarno je bio zajeb sto nisu pojurili Bookera sa njim i Suns pikovima sto imaju pre playoffa a mnogo se pricalo o tome. Booker bi im otkljucao napad samo tako. Posle ove serije Greenu je vrednost znacajno opala. Meni je njegov apsolutni maksimum neki Zach Lavine, a realno ce biti scorer koji ume da se zapali ponekad, odbrane bez a takvih je puna liga. Imao je prosek oko 9 poena za seriju...a u jednoj utakmici je dao preko 30.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobro je sto juce nisam prozvao Badi Hilda. Danas bikupio govna. :D
freethrow Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Zatvaram tokom dana Indijanu Klivlend, a uveče i ostale serije. Zatvaram tokom dana Indijanu Klivlend, a uveče i ostale serije. Zatvaram tokom dana Indijanu Klivlend, a uveče i ostale serije. Zatvaram tokom dana Indijanu Klivlend, a uveče i ostale serije. Zatvaram tokom dana Indijanu Klivlend, a uveče i ostale serije. 1
freethrow Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Verovatno ću zbog problema sa softverom morati nažalost da izbrišem sve nevernike koji su tipovali na Hjuston, javljam kasnije... 12 1
Poenter Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kari opet kad je bitno plus Badi, trojke najjače oružje u istoriji košarke i nema tu spasa, mogu neko neki da žale za hrkljušem iz 90ih koliko hoće, ovo je košarka na višem nivou. Kažu da ne može stalno, pa dovoljno je na 4 od 7 tekmi 😎 2
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 40 minutes ago, freethrow said: Verovatno ću zbog problema sa softverom morati nažalost da izbrišem sve nevernike koji su tipovali na Hjuston, javljam kasnije... Dobro ja sam tipovao lukavo na GSW. Haha 1
Chaos Is Me Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Rocketsi su u dobroj poziciji ali moraće da se apgrejduju napadački. Od Greena nema leba, a od ovih fizikalaca poput Amena, Easona i Brooksa se ne može očekivati neka prevelika kreacija. Šengun jeste baby Jokić po pokretima i razumevanju igre, ali osećaj u rukama svetlosnim godinama udaljen od Nikole. Imam utisak i da je Jabari Smith nedovoljno iskorišćen, a dosta ekipa bi ubilo za takvog igrača. Mislim da će Dubsima biti jako teško protiv Minesote koja je podjednako velika/fizikalna kao Rocketsi (jasno se videla ta razlika i u ovoj seriji koju su Dubsi izvukli na čist skill i veteranski know how), ali su mnogo napadački potentniji i imaju pravog superstara da pogura za razliku od Raketli. 2
Radalek Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Rocketsi su u dobroj poziciji ali moraće da se apgrejduju napadački. Od Greena nema leba, a od ovih fizikalaca poput Amena, Easona i Brooksa se ne može očekivati neka prevelika kreacija. Šengun jeste baby Jokić po pokretima i razumevanju igre, ali osećaj u rukama svetlosnim godinama udaljen od Nikole. Imam utisak i da je Jabari Smith nedovoljno iskorišćen, a dosta ekipa bi ubilo za takvog igrača. Mislim da će Dubsima biti jako teško protiv Minesote koja je podjednako velika/fizikalna kao Rocketsi (jasno se videla ta razlika i u ovoj seriji koju su Dubsi izvukli na čist skill i veteranski know how), ali su mnogo napadački potentniji i imaju pravog superstara da pogura za razliku od Raketli. Ako Amen moze da nabaci iole funkcionalan sut sa poludistance, bice monstrum. Sengun...mozda kao treca opcija. Idealno bi im bilo da pojure Bookera, imaju Suns pikove koje bi ovi itekako voleli da dobiju nazad da mogu da tankuju. Ta ekipa gde je Booker prva violina a godinu dana stariji i potentniji Amen i Sengun prate je ozbiljna ekipa. 2
Molina23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Šćepo je najbolji šuter u istoriji košarke. I sa prosek partijom svi znaju da će klačovati u nekom trenutku. Jebeni demon. Toliko se priča o Bronovih 40 a on sa 37 i dalje piči svoju igru uz onu arealnu kretnju i trošenja bez lopte. Fizikalaca kamiondžija je bilo i biće, ovakvih šutera vrlo teško. 4
yara Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovi debili sa Arene jos uvek nisu kupili prava na ostatak playoffa. U programu za sutra nema nijedne utakmice. Na sajtu NBA za intetnational broadcast stoji da su prava prenosa zavrsena sa sinocnom game 7. Nesto slicno je bilo i prosle godine, a najavljivali su prenos svih utakmica playoffa.
Marvin Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 5 hours ago, doragan said: Ali da ce Badi biti igrac utakmice..koji je ovo univerzum?Sta se desilo?Rakete se prizemljile, a da nisu ni poletele. Badi Hild u 1/2f plejofa, Luka nie. Vlade vizionar! Edited 20 hours ago by Marvin 1 6
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Najavio je noćas Bogun u prenosu da prenose obe utakmice večeras.
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Meni ce Hjuston pre doziveti sudbinu Jute nego sto ce biti nesto posebno ozbiljan kontender. Nikad mi nije bilo jasno sto ljudi hajpuju Grina, sada se to pokazalo u praksi. Sengun ne moze biti prva opcija kao Jokic, ako to probaju tesko da ce videti plejofa vise. Imaju supporting cast, ali to se zavrsava kao Memfis u najboljem slucaju. Trejd za Bukera zvuci zanimljivo, ali ce im trebati i plej, Van Flit je verovatno gotov. U svakom slucaju, nisam optimista u vezi njih, mislim da ce im ovo biti najbolji plasman u sezoni za mnogo godina unapred. 3 1
Recommended Posts