Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steta sto Luka nije isao na polaganje nakon one ukradene lopte, da je samo malo brzi i resio bi tekmu. James poteze bezveze onu tricu preko Townsa na +3, znao sam da nece uci ni za vodjstvo, ajde bar izvukosmo produzetak pa sta bude sada. Luka ima 5 faulova to je problem. Bas ratnicka plejof utakmica. 

Btw, sramotan faul svirase Luki na Brunsonu kad mu je ukrao loptu. Ako nista, JJ je sacuvao 1 celendz za ovaj OT. 

Posted

Kakva tekma, odbrana pobedjuje. Rivsu se mora odat priznanje za onu vaznu pogodjenu tricu iz kornera u produzetku, vazan sut a fulao je sve zivo pre toga. I Hejsu svaka cast za ona 2 vazna klac bacanja, a onda i Kingu. Svaka cast momci, idemo dalje, ovo je velika pobeda. Gubili ceo mec, prisli, imali sansu dobiti i u regularnom, izvukli u produzetku, izgrindovali smo ovo. Plejof utakmica, dokazujemo da smo ekipa za velike stvari. 

Brunson nazalost bas naskocio nezgodno na Rivsovu nogu i izvrtanje nije bilo naivno, bice tu neke pauze nedelju dana minimum. Igrao je ceo mec fantasticno, kao neki mini-Harden. Tako bih ga i opisao. 

Statline Dede i Dona:

31p / 12sk / 8ass 11/23 FG, 7/8 FT

32p / 12sk / 7ass / 4stl 9/23 FG, 10/12 FT

Primetno je da dosta pomazu na skoku.

Posted
7 minutes ago, Bojdo said:

Nisu Doncicevi procenti dobri zadnjih 10 utwkmica. Dosta bolje James igra.

Jasno je da Don ima jos prostora za napredak. Dosta izgubljenih lopti, sporost, ali polako vraca sut i ima dobre reakcije u odbrani i naravno uz LeBrona mnogo pomaze na defanzivnom skoku. 

E da, zaboravih da pohvalim Gejbacu cije su 4 trojke u key momentima okrenule mec na nasu stranu na kraju. Takodje, dobar je bio u odbrani koliko je mogao, na kraju je odlicno udvojio Brunsona zajedno sa Dorketom cini mi se i vreme je isteklo pre Hartovog polaganja. Dobar je kada se koristi u toj blitz odbrani. Vanda je imao svoje momente, ali je bio isfrustriran nekim faulovima.

Idemo dalje, sledi najtezi moguci mec Boston u TD Gardenu. 

Posted

Лејкерси највећи фаворити да изађу са Запада.

Феноменално играју. Дон и Кинг сјајан тандем и вјероватно најбоља трећа виолина у виду Ривса. Јесте да штекају с опцијама доље, али одбрана перфектно шљака, муниције споља имају. Само да Лука среди мало проценте и можда и је и титула близу. Баш су феноменални, скроз оправдан оптимизам у Холивуду. Још сад кад добију искасапљени Бостон, па Шенон баци још коју за Лејкерси у 5. 

🙄

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Neki su htjeli da ga posalju u peMziju ali ne bih se zajebavao sa ovim demonom u PO. 

Na zapadu ce da bude klanje. Lakersi i Warriorsi su ozb prijetnja, tu je naravno Denver kao i OKC, Memphis. 

Houston i Klipanima ne vjerujem.

• Like 3
Posted
17 minutes ago, Big Ticket said:

Лејкерси највећи фаворити да изађу са Запада.

Феноменално играју. Дон и Кинг сјајан тандем и вјероватно најбоља трећа виолина у виду Ривса. Јесте да штекају с опцијама доље, али одбрана перфектно шљака, муниције споља имају. Само да Лука среди мало проценте и можда и је и титула близу. Баш су феноменални, скроз оправдан оптимизам у Холивуду. Још сад кад добију искасапљени Бостон, па Шенон баци још коју за Лејкерси у 5. 

🙄

Dobar jinx😀

Odmorili ste igrace za subotu. Bice dobar duel

Posted
18 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Neki su htjeli da ga posalju u peMziju ali ne bih se zajebavao sa ovim demonom u PO. 

Na zapadu ce da bude klanje. Lakersi i Warriorsi su ozb prijetnja, tu je naravno Denver kao i OKC, Memphis. 

Houston i Klipanima ne vjerujem.

Zato sam i napisao da osim Lakersa, Denvera i GSW ne vidim ko može van sa zapada.

Gledao sam Lakerse protiv Pelicansa i Knicksa. Zastrašujuće. Bio sam u krivu što se tiče Džejmsa. U potpunosti se prilagodio. Još kad vidim da diže ruku nakon Lukinog spoonfeedinga...Al to me sad tjera na razmišljanje. Više sam puta čuo kako objašnjava zašto mu je Luka najdraži igrač, i AD je rekao da ne puši priču kako ovaj ništa nije znao. Al i da je znao, šta je trebao(ili mogao), reći ne? Na šta će ličit kad se skroz uigraju i kad dobiju centra. Kako oni imaju cap space za Luku i LeBrona a neki nemaju za ništa jbm ti led nesposobni.

Posted

kakvi ste sabani i kako ste sve ovo lepo organizovali sad kad smo razbili ove mesare iz pregradja. tacno sam znao da cete da se trudite da na sve nacine umanjite nasu rapsodiju protiv ovih krvnika. upotrebili ste sirovu moc da nas ucutkate ali vase vreme je proslo. IDEMO DELGI PATKOMETRIJA NA MAKS! ljaljani iz njujorske pripizdine jel vam dosta???? puna bulja simika. 

• Love 1
Posted
22 hours ago, delgado said:

Kakva tekma, odbrana pobedjuje. Rivsu se mora odat priznanje za onu vaznu pogodjenu tricu iz kornera u produzetku, vazan sut a fulao je sve zivo pre toga. I Hejsu svaka cast za ona 2 vazna klac bacanja, a onda i Kingu. Svaka cast momci, idemo dalje, ovo je velika pobeda. Gubili ceo mec, prisli, imali sansu dobiti i u regularnom, izvukli u produzetku, izgrindovali smo ovo. Plejof utakmica, dokazujemo da smo ekipa za velike stvari. 

Brunson nazalost bas naskocio nezgodno na Rivsovu nogu i izvrtanje nije bilo naivno, bice tu neke pauze nedelju dana minimum. Igrao je ceo mec fantasticno, kao neki mini-Harden. Tako bih ga i opisao. 

Statline Dede i Dona:

31p / 12sk / 8ass 11/23 FG, 7/8 FT

32p / 12sk / 7ass / 4stl 9/23 FG, 10/12 FT

Primetno je da dosta pomazu na skoku.

Luka ima prosjek 9 ili 10 skokova za karijeru.

• Like 1
Posted

Kakvi brejnfartovi na obe strane na kraju, pogotovo Plamlija idiota kojem je Porter ukrao loptu posle defanzivnog skoka (direktno pod svojim kosem) i izjednacio umesto da ovi overe pobedu, kasnije Durantula overio produzetak sa zvukom sirene ali ipak raspad u produzetku

Posted

Može li ova istorijska postignuca okrenuti MVP trku, ipak se radi o jednoj od najboljih individualnih sezona ikada. Ako uzmu barem jednu od naredne dvije sa OKC, mislim da bi onda moglo u ci u neizvjesnu zavrsnicu.

Posted
4 minutes ago, Урош19 said:

Kakva zlostavljačka partija debelog

Neki dan je Arenas rekao da garantira da će Jokić imati jednu suludu partiju do kraja reg. setone. Neki "this shit is mine" statline. Prognozirao je 40/20/20 kroz zajebanciju, jer je nemoguće. Nije puno fulo.

• Like 2