Zli Gli Posted March 2 Posted March 2 Vajt - Kornet na Mareja i Jokica, alej up lagano kao na rekreaciji nekoj
Урош19 Posted March 2 Posted March 2 (edited) Ovaj šut MPJa je jedan od najglupljih koje sam ikad video. Edited March 2 by Урош19 2
Barkley#34 Posted March 2 Posted March 2 Denver u jedno 70% napada ima sumanute odluke. Brendon Dejvis bi im se sasvim uklopio.
Ječmendo Posted March 2 Posted March 2 Glavni krivac večeras za poraz Nuggetsa je Jokić himself. Bukvalno nijednom nije odigrao na postu, otuda bez slobodnog bacanja, uz stalne pokušaje preteških dodavanja ne baš raspoloženim saigračima. S ovom igrom Denver nije ozbiljan kandidat ni za šta...
cabke Posted March 2 Posted March 2 Just now, Урош19 said: Ovaj šut MPJa je jedan od najglupljih koje sam ikad video Znaš kad sam ga poslao u p. materinu naglas ispred TVa...žena i djeca me odmjeriše... 1
Don Dusko Posted March 2 Posted March 2 Jokic je igrao povredjen ali da u odbrani statista a u napadu na klasu. Jbg. Boston sa 50% snage i odgovornosti. 2
cabke Posted March 2 Posted March 2 (edited) 13 minutes ago, Ječmendo said: Glavni krivac večeras za poraz Nuggetsa je Jokić himself. Bukvalno nijednom nije odigrao na postu, otuda bez slobodnog bacanja, uz stalne pokušaje preteških dodavanja ne baš raspoloženim saigračima. S ovom igrom Denver nije ozbiljan kandidat ni za šta... Nije bio na nivou, ali njega za krivca imenovati je malo pretjerano. Dodavao je i prodao je nekoliko lopti, ali ih saigrači (čitaj RW) nisu hvatali. O MPJ šutu nemam više šta da napišem osim nek ide u PM. 🙂 U svakom slučaju, Boston i slične ekipe se ovako ne mogu dobiti. Edited March 2 by cabke
delgado Posted March 2 Posted March 2 Lejkersi ako dobiju veceras, idu na #2. Too good to be true. I ja mislim da ce Klipersi bolje odigrati i resiti to. Jos se vraca Norman Powell, mada nece igrati DJJ, sto je svakako kad se sabere i oduzme verovatno + sa komsije. Morace da ubadaju trojke i Knele i Luka da nesto pogodi za 3, Dorke i Vinsent da bi se drzali u mecu. Aj sta nam bude protiv chete Kouc Lua.
delgado Posted March 2 Posted March 2 Kakva tekma izmedju Klivlenda i Portlanda, Kavsi gubili -17 krajem trece i uspeli da izvuku u produzecima +4. Volsebno su se drzali u meci u na kraju preokrenuli. Jedan od najboljih meceva u karijeri Avdije i tripl dabl (Naravno igra protiv mene u fantaziju 😛 ) Heat se dobro drzi protiv Niksa za sada Da dodam samo da je DeAndre Hunter ozbiljna zver i pobednicki igrac koji moze biti od presudnog znacaja za Kavse. Ty Jerome takodje, aka ultimativni hasler. Oni su okrenuli i dobili utakmicu. 3
delgado Posted March 3 Posted March 3 Miami prosuo ko zna koju 20+ vodjsvo u drugom pol pobedu ove sezone, ujedno i najveci preokret za Nikse 24/25. Produzeci, i nisu uspeli, Herro umalo da bude heroj, ali je na kraju ispao tragicar jer se propisno ispromasivao. Koji likovi... Zanimljivo na OKC-Thunder em guso em se sad neso pokacise i 3 iskljucenja: Dort, Kenrich i Shampanjac ;D 1
fedor Posted March 3 Posted March 3 (edited) Kakva tek zavrsnica Toronto - Orlando. Tacno se vidi da Rajakovic "uci" od Zeljka 😄 6 minuta do kraja 17 razlike za toronto, od tog trenutka daju cela 4 kosa, pa i pored toga vode 10 razlike tri minuta do kraja, kad postizu i poslednji kos na utakmici. Na minut i po do kraja imaju 9 razlike, na pet sekudni do kraja imaju 2 razlike i loptu, naravno gube loptu na izvodjenju (Partizan TM), ocajno postavljaju odbranu, ali Vagner masi polaganje za produzetak, sam kao duh. Edited March 3 by fedor 2
gggggggg Posted March 3 Author Posted March 3 bukvalno isti mec orlanda kao sa brooklynom pre nove godine.
HAMMER Posted March 3 Posted March 3 Volim kad prskamo ove vašar ekipe koje svakih dvaes godina prodju par puta prvo kolo plej ofa pa se onda qrce. Reke suza nugetlija i klipana su baš prajsles ❤️ 1
HAMMER Posted March 3 Posted March 3 John Wall's 4-year, $171 million contract in 2019 might just be the biggest heist in NBA history. - Year 1:** 0 games, $38.3M - Year 2:** 40 games, $41.3M - Year 3:** 0 games, $44.3M - Year 4:** 0 games, $40.9M ($6.5M returned in buyout) That's $165M for *40 games*—$4M per appearance! Absolute masterclass in securing the bag! Joel Embiid and Paul George working hard to take his throne 6
Урош19 Posted March 3 Posted March 3 Ne znam kojom magijom su Lejkersi ovo izvukli, gledam sad boxscore i u 4/4 su dali jaka 3 koša iz igre. Lebron i Dončić u 4/4 kombinovano šutirali 2/12 2
Miki28 Teoljub Posted March 3 Posted March 3 35 minutes ago, Урош19 said: Ne znam kojom magijom su Lejkersi ovo izvukli, gledam sad boxscore i u 4/4 su dali jaka 3 koša iz igre. Lebron i Dončić u 4/4 kombinovano šutirali 2/12 Odbrana. Bogi izgleda katastrofalno. 6/24 u ova 2 meca sa Lakersima. 3
doragan Posted March 3 Posted March 3 Sad se vidi koliko znace,inace bezveznoj odbrani Denvera, Votson i Gordon.
Kejsi Dzons Posted March 3 Posted March 3 (edited) Meni ovo za Bogdana lici da mu daju da sutira puno, kao da pokusavaju da ga oporave. Edited March 3 by Kejsi Dzons
Recommended Posts