Bugl Khan Posted Saturday at 09:19 PM Posted Saturday at 09:19 PM (edited) 32 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Okupljanje je bilo na Allstaru 2022 ali lista je radjena 2021 jer je NBA liga osnovana 1946 godine. Svakako Jokic tada uopste nije bio veliki predmet debate za razliku od Howarda ili Pau Gasola ( a nisu usli recimo Tony P, Manu, Klay itd ). Jokic se pominjao ali tek je ulazio u prajm dok je recimo Janis tada bio sampion, X2 MVP, DPOY i usao. Da je bio godinu dana kasnije izbor jasno je da bi Jokic bio u top 75. Vec sada je top 20 ikada sa tendencijom za top 10, tu ce mu trebati barem jos zasluzeni MVP ove sezone i 1 ili 2 titule To što Dwight nije ušao je teška sramota. All ulazi u HoF valjda sad. 6 minutes ago, Don Dusko said: @Bugl Khan ja razumem da volis Jokica ali ovo sto radis prelazi istovremeno u trolovanje/floodovanje. i onda koliko god budes upravu budes docekan na noz(ne sad ali sledeci put kad nastupis tako). I onda se podignu tenzije... Riješili smo problem upravo. Jasno mi je. Stat ću na loptu. Edited Saturday at 09:29 PM by Bugl Khan 1
Dracarys Posted yesterday at 12:08 AM Posted yesterday at 12:08 AM To što je Lilard ušao u TOP75 je zato što je veliki igrač. To što su neki igrači bili vodonoše ili deo slagalice od ekipe za titulu (Gasol, Manu), ne znači da su veći od Lilarda. Da su ikada pokazali tu monstruoznost da gomilu g ligaša oko sebe kao Lilard nose na grbači, možda bi se drugačije mislilo. Mnogo je bitno da kim se igra, jer je ovo timska igra... To je isto kao kad bih rekao da je Igudala sada veći od Luke, jer ima FMVP, četiri prstena itd, lol... Luka sa druge strane ima 5 izbora u first All NBA Team, a tek mu je 26 godina. Možda sam preterao sa Lukom, može i sa Hardenom da padne paralela. Nije ni čudno što su ga tada mnoge kolege cenile i uvrstile u TOP75 najboljih. Znaju ljudi koliko je teško ono što je Lilard radio... Kad smo kod tih "najlegendarnijih" sezona, kada nije Harden dobio za 36ppg i 8 apg, na nerealan TS% dobio MVP, onda me ne bi iznenadilo da i Jokić ne dobije. Pozicija na tabeli je prebitna! 1
gggggggg Posted yesterday at 01:14 AM Author Posted yesterday at 01:14 AM koje g ligase je lillard nosio na ledjima. covek je upao u top75 samo zbog ona dva suta koja su resila seriju, tada je jos bio hajp zbog onog suta oklahomi. 1
Bugl Khan Posted yesterday at 02:07 AM Posted yesterday at 02:07 AM I ne znam kakve veze imaju Gasol, Iguodala i td. Pitao sam zašto su ušli prije Jokića jer sam mislio da se izbor radio nakon njegove prve MVP sezone. Ako je Harden bio Top 5 u ppg, apg, rpg, steals pg, 3 pt%, i prvi u svim naprednim statistikama, onda u redu. Makar sam prilično siguran da se to nije desilo nikad u povijesti. A i Magic i Jordan, i Westbrook, i Durant, i Jokić, i Steve Nash, i Karl Malone, i Tim Duncan, i Hakeem, i LeBron su bili MVP bez da su bili prvi u konferenciji. Tako da ni taj argument ne razumijem.
Bugl Khan Posted yesterday at 06:34 AM Posted yesterday at 06:34 AM Mislim da se rezime van NBA ne gleda. Pričam iz glave, ali ako se radi o najboljih 75 u povijesti NBA lige, onda FIBA, Liga ACB nisu bitne. Možda sam u krivu
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 06:43 AM Posted yesterday at 06:43 AM Pau Gasol in 18 seasons: 17/9.2/3.2/1.6 50/37/75% 6x All-Star 2x Champion 4x All-NBA ROTY 3x Spanish League Champion 3x EuroBasket Champion 1x World Cup Gold Medal Dwight Howard in 18 seasons: — 15.7 PPG | 11.8 RPG | 1.8 BPG — 8x All-Star — 8x All-NBA — 5x All-Defense — 3x DPOY — NBA Champion Top 15 all-time in rebounds and blocks 8 minutes ago, Bugl Khan said: Mislim da se rezime van NBA ne gleda. Pričam iz glave, ali ako se radi o najboljih 75 u povijesti NBA lige, onda FIBA, Liga ACB nisu bitne. Možda sam u krivu Ne gleda se, to se gleda za HOF ali kopirao sam cio tekst. Svakako je za respect i ovo u NBA. Covjek je bio legit 2 opcija ekipe, ekipe koja je otisla u 3 finala i uzela b2b titule. Isto ovo se moze i za Klaya napisati ali svakako da je najveci kiks to sto nije Dwight u top 75. Spoiler Ovo je prime Dwight
Bugl Khan Posted yesterday at 09:12 AM Posted yesterday at 09:12 AM 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ne gleda se, to se gleda za HOF ali kopirao sam cio tekst. Svakako je za respect i ovo u NBA. Covjek je bio legit 2 opcija ekipe, ekipe koja je otisla u 3 finala i uzela b2b titule. Isto ovo se moze i za Klaya napisati ali svakako da je najveci kiks to sto nije Dwight u top 75. Kad uaporediš Dwightov i Lillardov rezime, baš gledaš i ne vjeruješ.Lillard: 1x Conference Finals, 7x All NBA (1x First Team), 9x All Star (2x Starter), 1x TOP 5 in MVP votes, Season Leader in OWS, Season Leader in OBPM Dwight: NBA Champion, NBA Finals, 2x Conference Finals, 8x All NBA (5x First Team), 8x All Star (6x Starter), 5x All Defense (4x First Team), 3x DPOY, 5x Rebounding Title, 2x Blocks Title, 4x TOP 5 in MVP votes, Season Leader in FG%, Season Leader in 2pt%, Season Leader in eFG%, 4x Season Leader in DWS, Season Leader in DBPM
nemanjau5 Posted yesterday at 09:49 AM Posted yesterday at 09:49 AM (edited) Nik Harison je genije. Grimes je sinoc odigrao utakmicu karijere za 76erse i vodio ih do pobjede protiv Warriorsa. 44 poena, 6skokova uz 18/24 iz igre i 6/9 za tri 🙂 Edited yesterday at 10:03 AM by nemanjau5 2 1
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 10:01 AM Posted yesterday at 10:01 AM 11 minutes ago, nemanjau5 said: Nik Harison je genije. Grimes je sinoc odigrao utakmicu karijere za 76erse. 44 poena, 6skokova uz 18/24 iz igre i 6/9 za tri 🙂 5
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dwightelo je svojim ponasanjem i srozavanjem u drugom delu karijere uticao da opadne u ocima javnosti, iako je nesumnjivo zasluzio TOP75 izbor. Sanjao sam pre neku noc da se vratio u Lejkerse. Ne znam danas kako dobiti Kliperse bez Rivsa, Mure pa i Gudvina koji znaci, a njima se vraca Powell. A znacilo bi mnogo, Memfis je juce izgubio od SAS-a a Houston od Kingsa, Denver ima tesko gostovanje u Bostonu, sa pobedom bi mogli ici cak i na drugo mesto potencijalno. Bolja smo ekipa od Klipersa i zasluzujemo 3-1 ove sezone protiv njih u season skoru, medjutim pravice nam velike probleme Zupac opet i bice tesko. Unleash Dalton and Vandy!
drperce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Proslu su Harden i Kavai bili katastrofalni, ocekujem da ovu ipak postave Fejkerse na mesto. Jedino su Zubac i Dan bili dobri Bogdanove igre ove sezone bas zabrinjavaju, ajde bre kapiten vracaj se na staro treba da slavimo zlato u Rigi 14od septembra
Miki28 Teoljub Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Da li se to Jokic povredio? Jos na podbacivanju je poceo da sepa, ne znam sta se desilo
Zli Gli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago +12 bez Holideja, Porzingisa i skoro bez Tejtuma i Korneta koji se jos zagrevaju, lepo za sad 3
Nini3112 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sta radi Jamal... izgleda kao najgori igrac na svetu
Nugetlija Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ajde jebla vas Bostonska čajanka. Kurac kad ne radiš u nedelju igramo protiv ovih u gostima. 2 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Westbrook nevidljiv protiv ozbiljne odbrane.A Jamal tuga.
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Ovo što su sudili za 2 bacanja na kraju 3/4 je kriminalno. Edited 17 hours ago by Урош19
Stiletto Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ma koliko Marej strpao u napadu, u odbrani bi ga izvozalo dete u pelenama. Nema postavljenog napada Bostona a da ne napadaju njega. 1
Recommended Posts