Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Teško da bi dobili nešto previše na šutu jer bi Hunter kao starter tu bio lošiji od MPJ, a ne donosi kreaciju za sebe i druge, odnosno nije u stanju da izmisli poene. Bogdan sve to ima, ali ja ne znam kad je poslednji put vezao 3 meseca u nizu.

Mislim da ne bi ništa dobili, kad se podvuče crta bili bi na istom, e sad možda bi ta dubina nešto značila jer ipak umesto jednog dobijaš dva dobra igrača.

Lavine je sa druge strane dobar skorer, dobar i u prodoru i u šutu i mislim da bi baš otčepio Denverov napad i smanjio zavisnost od Mareja.

Idealno bi bilo kad bi mogli da trejduju Mareja za Lavina.

5 hours ago, DameTime said:

Ja uopšte ne znam kakvu sezonu on igra. Mislim da sam pogledala samo jednu utakmicu ove godine.

Vidim da ima 26 pts, skoro 8 ass i 6 reb u proseku, uz 37% za 3 pts na 9 šutnutih trojki. To mu je oko karijernog proseka.

Jebeni amater...

Janis ove godine stvarno kao buldozer, apsolutno je nezaustavljiv u reketu. Da nema standardnih problema sa bacanjima i sutem, bilo bi to jos surovije. Medjutim, mnogo je mocan i u odbrani, sa strane pomoci je sigurno najbolji u ligi, mnogo toga je u stanju da zaustavi i blokira. Ajzea je nocna mora za svakog centra, ali se snasao vise nego dobro. Lep uspeh za njega i trofej MVP kupa, koji imaju samo najveci. Torke Prins jedini igrac koji je zaradio milion dolara od kupa. 

Medjutim, OKC je sigurno najmocniji roster u ligi, nemam nikakvu sumnju, oni su prvo igrali dugo bez Ajzee, a sada igraju dugo i to ce potrajati bez Chetke, drugog igraca. Oni to nadoknadjuju bez problema, ali stoji da ce biti jos mnogo jaci kada se vrati Holmgren. 

Veceras se vraca regularna akcija, 13 utakmica. Gostovanje Kingsima je nesto sto mi ne treba u ovakvom trenutku (na Sv. Nikolu), ali posto su Lakersi veliki pravoslavci i uvek dobijaju na praznike, nadamo se da ce uloziti vise truda nego inace. 

Nismo nešto komentarisali trejd Šrudera. S obzirom da je dobijen za jako nisku cenu, posao Warriorsa je svakako pozitivan ali ja sam vrlo skeptičan oko njegovog fita u ekipu jer ćeš imati dva sitna beka u petorci, a vrlo često i Hielda na SF koji je gabaritima SG, plus što je i Draymond debelo undersized za poziciju. Dakle, oni bi trebalo da sipaju kao besni da bi to funkcionisalo. Pominje se trejd za Butlera gde bi morali da daju i Wigginsa i Kumingu + još nešto, nisam siguran koliko bi to bilo pametno. Jasno je da se moraju potruditi da Stephu obezbede što jači tim dok je u životu, bez obzira na bližu budućnost i mislim da bi im Markkanen bio baš komplementaran iako će Ainge tražiti brdo pikova za njega.