Marko Posted December 3 Share Posted December 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 3 Share Posted December 3 Jel ovo Bronny Jr? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 3 Share Posted December 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 3 Share Posted December 3 Bas blamantan klip. Ham 12-7 prosle sezone Podcaster 12-7 ove sezone. Razlika? Jednom ruke u dzepove, drugom ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 3 Share Posted December 3 Hamu se i nije zamjero start sezone nego decembar i dobar dio januara kad je sve zasrao suludim rotacijama. Takodjer je i Ham prosle godine na startu sezone imao kompletan tim minus Gabe, dok je Reddick imao kud i kamo vise problema s povredama uz LeBrona koji se zadnjih 5-6 utakmica raspada suterski sto prosle sezone na startu sezone nije bio slucaj. Da ne pominjemo kako je Hamu to bila druga sezona gdje je imao jasnu formulu sta u postojecem timu funkcionise, sta ga je odvelo do WCF i od cega je on iz ko zna kojih razloga odustao. Reddick svakako zasluzuje sansu, ima dobrih stvari koje je donio, ima i losih. Sasvim normalno za trenera koji je pocetnik, potpuni sud o njemu ce se moci dati kad se roster iole unaprijedi i mane koje trenutno strse ko kurac na biciklu se barem donekle poprave. Resurse i ugovore za trejdove imaju, vidjet cemo hoce li i ovaj put prespavat il ce odluciti nesto napraviti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4 Share Posted December 4 Izvukose ovo Nuggetsi, imali su -7 na par minuta do kraja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 Dobro je da se izvukla ova pobeda, 21:6 serija u poslednjih 5 minuta. Vestbrukova odbrana i Jokićev izuzetno glup šut na 115:115 presudili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4 Share Posted December 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted December 4 Share Posted December 4 Jedan od komentara "sutira kao Broni" 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 4 Share Posted December 4 3 minutes ago, drperce said: Jedan od komentara "sutira kao Broni" Kakvo drustvo. Pogadja Lebron 1 trojku protiv Majamija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 10 minutes ago, drperce said: Jedan od komentara "sutira kao Broni" Čudi me da nema Kobija iz poslednje sezone u top 10, tad je baš ciglario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4 Share Posted December 4 Jeste ciglario ali je uzimao toliki volumen šuteva da bi bilo protivno zakonima fizike da nešto ne ubaci. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 1 minute ago, Chaos Is Me said: Jeste ciglario ali je uzimao toliki volumen šuteva da bi bilo protivno zakonima fizike da nešto ne ubaci. A i neka je, da nije toliko šutirao ne bi videli 60 u poslednjoj utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4 Share Posted December 4 Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 4 Share Posted December 4 Oprostajna turneja Kobeu je bila jako lijepa gesta fransize prema legendi koja je toliko dala ali je isto tako i unistila svaku mogucnost razvjanja Russella i Randlea u toj sezoni koji su birani visokim pickovima na draftovima 2014. i 2015. Volim ga ko Boga ali nije stvarno bilo neophodno da ispucava onakve kolicine suteva i ima top 5 potrosnju u ligi na nivou cijele sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. Kobijeva oproštajna turneja je u suštini ovo : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 4 Share Posted December 4 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 Just now, Don Dusko said: Kad je krenuo na šut pomislio sam jedna od retkih gluposti Jokića kad ono međutim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted December 4 Share Posted December 4 Uvek se radujem kad Denver pobedi GS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 4 Share Posted December 4 1 hour ago, Урош19 said: Kad je krenuo na šut pomislio sam jedna od retkih gluposti Jokića kad ono međutim Što? Otvoren skok šut koji ume da pogodi u dobrom procentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 4 Share Posted December 4 Vratio se Gordon na parket, odlična vest za Nugetlije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 4 Share Posted December 4 13 minutes ago, Darko said: Što? Otvoren skok šut koji ume da pogodi u dobrom procentu. Ma znam da pogađa ali su imali još dosta vremena za napad pa mi je delovalo da prerano uzima šut, u tom smislu sam rekao glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 4 Share Posted December 4 14 minutes ago, Урош19 said: Ma znam da pogađa ali su imali još dosta vremena za napad pa mi je delovalo da prerano uzima šut, u tom smislu sam rekao glupost Otvoren high-percentage šut ne može biti glupost, sem ako je u pitanju Bargnani situacija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 4 Share Posted December 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 4 Author Share Posted December 4 (edited) 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ne znam, meni je ta njegova oproštajna turneja koju je pičio cele sezone jedna od degutantnijih cirkuskih predstava od kada pratim NBA. cek da vidis kakav ce cirkus krindza biti oprostaj jamesa. --- Edited December 4 by gggggggg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts