Papanikolesku Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 39 minutes ago, Урош19 said: Jedno duže odsustvo AD/LBJ deli Lejkerse od totalnog potopa Ovo se doslovno može primeniti na većinu franšiza da im se na duže povrede glavni igrači/superstarovi, nije samo LA 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 13 minutes ago, Papanikolesku said: Ovo se doslovno može primeniti na većinu franšiza da im se na duže povrede glavni igrači/superstarovi, nije samo LA Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Znam da je utakmica bila prije 3 dana, ali Skap baš živopisno opisuje što se desilo: 5 minutes ago, Урош19 said: Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Vidio sam najbolji opis situacije: s Jokićem su title contenderi, bez Jokića su contenderi za Coopera Flagga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Kako bi prošao Milvoki bez Janisa, GS bez Stepha, Minesota bez Anta, naravno Nagetsi bez Somborca, vidimo i Filu kako izgleda, Finiks je ostao samo na Bukeru pa 1-7. Na duže staze i Dalas bez Luke. Par ekipa bi ostalo konkurentno, poput Seltiksa bez Tejtuma, Oklahoma bez Šaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 11 minutes ago, Papanikolesku said: Kako bi prošao Milvoki bez Janisa, GS bez Stepha, Minesota bez Anta, naravno Nagetsi bez Somborca, vidimo i Filu kako izgleda, Finiks je ostao samo na Bukeru pa 1-7. Na duže staze i Dalas bez Luke. Par ekipa bi ostalo konkurentno, poput Seltiksa bez Tejtuma, Oklahoma bez Šaja. Denver sam naveo, Dalas mislim da imaju dovoljno materijala da budu korektni i bez Luke, Milvoki ne blista ni sa Janisom pa ih nisam ni računao, Finiksu su pored KD uglavnom još 2-3 igrača propuštala svaku utakmicu tako da po mom mišljenju to nije baš realan skor. Ne kažem ja da bi te ekipe pobeđivale sve utakmice ali bi po mom mišljenju mogle da preguraju određeni period bez glavnog igrača sa korektnim skorom. GS i Minesotu sam skroz zaboravio, to priznajem i njih bih svrstao u grupu Denver bez Jokića i Lejkersi bez LBJ/AD, ekipe koje bi dobile svaku 9. utakmicu bez glavnog igrača Edited 17 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago odlican noah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago (edited) Za Luku ima onaj klip sa thinking basketball gde je dokazano da njegove ekipe najmanje "pate" kada on odsustvuje. I to se u praksi konstantno dokazuje. 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Sampion se postaje na malim utakmicama 😛 Vcrs jako na San Antonio 💪 Red je da Redick prestane sa ovom zajebancijom sa Redishom (prepisuje od Hama) i vrati D'Angela u startnu i proba da ga vrati u zivot. Edited 15 hours ago by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ova ekipa ako postane sampion sa podcasterom, pa dajem sta oces. Ovo je grupa sarlatana predvodjena Sr,podcasterom a Jr je cirkusant. Zali Boze na sta se prime AD trosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ova ekipa ako postane sampion sa podcasterom, pa dajem sta oces. Ovo je grupa sarlatana predvodjena Sr,podcasterom a Jr je cirkusant. Zali Boze na sta se prime AD trosi. Pa uzeli ste jedan prsten dosta, u 2030im nova tura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Pa uzeli ste jedan prsten dosta, u 2030im nova tura Sa brutalnom ekipom, sigurno top 3 po jacini. Imas Lebroma na izlasku iz prime i AD koji ulazi u prime i masu sjajnih role playera. Ipak kad bude summa summarum, veliko nezadovoljstvo sa samo tom 1 titulom. 7 godina je ovo vrlo vrvt no1 duo lige, u krajnjem slucaju top 3 lige svih ovih godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sa brutalnom ekipom, sigurno top 3 po jacini. Imas Lebroma na izlasku iz prime i AD koji ulazi u prime i masu sjajnih role playera. Ipak kad bude summa summarum, veliko nezadovoljstvo sa samo tom 1 titulom. 7 godina je ovo vrlo vrvt no1 duo lige, u krajnjem slucaju top 3 lige svih ovih godina. Ma znam zezam se ja malo, bilo je tu prostora da se uz bolje trejdove i potpise uzme još jedan prsten. Sad je već kasno jer je zapad prejak. Edited 14 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) 2 minutes ago, Урош19 said: Ma znam zezam se ja malo, bilo je tu prostora da se uzme još jedan prsten. Sad je već kasno jer je zapad prejak. Nije zapad prejak uopste, samo smo mi postali prćija jednog lika. Komedija sta su naprvili od slavnih LA Lakersa. Izivljavaju se Nugetlije nad nama. To je nezapamceno. Edited 14 hours ago by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 6 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ova ekipa ako postane sampion sa podcasterom, pa dajem sta oces. Ovo je grupa sarlatana predvodjena Sr,podcasterom a Jr je cirkusant. Zali Boze na sta se prime AD trosi. Polako, jedan dobar potez na trzistu za centra (Jonas, Kesler, Timelord) nas deli od toga da postanemo contender. Nije lako Dejvisu, kada nema zamenu a i centri su nam katastrofa i vecito povredjeni. Hejs se juce polomi mucenik na samom kraju utakmice... Muci nas taj skok konstantno, i Dejvis se mnogo trosi krljajuci se sa teskasima i ne moze bas to sve sam u sredini da ispokriva a LBJ nije u cvetu mladosti da to krpi on a nightly basis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Nije zapad prejak uopste, samo smo mi postali prćija jednog lika. Komedija sta su naprvili od slavnih LA Lakersa. Izivljavaju se Nugetlije nad nama. To je nezapamceno. Ne znam meni deluje da sad ima više ekipa koje imaju realne šanse za finale ako su 100% zdrave nego što je to bio slučaj tih sezonu-dve posle vašeg prstena. U tom smislu sam mislio prejak zapad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 5 hours ago, Miki28 Teoljub said: Sa brutalnom ekipom, sigurno top 3 po jacini. Imas Lebroma na izlasku iz prime i AD koji ulazi u prime i masu sjajnih role playera. Ipak kad bude summa summarum, veliko nezadovoljstvo sa samo tom 1 titulom. 7 godina je ovo vrlo vrvt no1 duo lige, u krajnjem slucaju top 3 lige svih ovih godina. Dwight- Više puta DPOY, više puta All NBA, više puta All Defense, više puta prvi u blokadama, više puta prvi u skokovima. Rondo- NBA prvak, više puta All NBA, više puta All Defense, više puta najbolji asistent lige, više puta najbolji u ligi u ukradenim loptama. Alex Caruso- Više puta All NBA. Danny Green- All Defense. JR Smith- NBA prvak, 6th Man. Plus KCP, Kuzma, i Markieff Morris. Nekako mi se ne čini ispravno ih sve zvati roleplayerima. I zbog kvalitete koju su imali, i zbog minutaže u playoffu. Imali 6-7 igrača sa oko 25 minuta po utakmici, te dvojicu koji su igrali po 15-20 minuta. Znači ozbiljna playoff rotacija od 10ak igrača. Avery Bradley- Više puta All Defense. Nije igrao u Bubbleu jer je htio biti s obitelji. Uglavnom, izuzetno dubok roster. I to ne sa igračima upitne kvalitete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 15 hours ago, zorex said: Doduše, tu je nešto i do Atlante, generalno su jako bezvezna ekipa bez ikakvog identiteta, Kvin Snajder vozi na leru i kao i da se ne trudi uošte da malo razmrda onu čamotinju. Vreme za totalni rez je davno bilo. Ako nista drugo, bar je FO shvatio da su buduci pikovi poklonjeni za stetocinu Mareja bili zajeb, i gledaju u buducnost. Iskreno se nadam da do TD necemo juriti trejd koji ce nam doneti koju pobedu vise da bi se ugurali u plej-in, eventualno sesto mesto. Ne razumem zasto je odbrana tako losa. JJ, DD, CC, Risaser deluju kao elitni nivo u defanzivi, ili blizu istog. Okongvu isto ako li nema gabaritnog dominantnog centra da cuva kao primarni zadatak. Timovi su sakrivali jednako velike kratere na kecu kao sto ATL ima Trejoa. A bez njega je tek tragedija na terenu, jer w/o Trejo, Atlanta ima najgori ofanzivni rejting u ligi. Frustrira jako sto Snajder jos uvek nije uspeo ni za jotu da poboljsa odbranu, a mislio sam da ce bar to doneti. Pojedinacne brojke izgledaju dobro kad se gledaju ukrane lopte, deflekcije, blokade, ali nista se ne translira na timsku odbranu. Ne razumem zasto. Svi sutiraju trojke sa livadom oko sebe, kao na treningu, kad igraju protiv Atlante. Odbrana puca kao staklo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Jamal nastavlja sa svojom formom. Krenuo je žestoko večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Wembi je jako zaljubljen u svoj sut sto mi se ne svidja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) Deluje da se Marej polako vraća u život, Jokić za svoje standarde slabo "samo" 10s i 7a Edited 3 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) 34 minutes ago, Don Dusko said: Wembi je jako zaljubljen u svoj sut sto mi se ne svidja. Šutira trojke kao da je Kari, a daje 3 po utakmici sa bednih 34% Edited 2 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Vembiju su otprilike rekli uzmi loptu i igraj se malo sam za sebe pa sta bude, zanemari timski rezultat... i on se igra sutiranja trojki jer je tako u mogucnosti. Kao i Lamelo, evo opet sjajnih 11/35, od cega trojke 7 od fakin 20 pokusaja, jezivo A Netsima cak ni ovako osakacenim jos nisu javili da je zapad prejak, i jedan Finiks je morao biti ubiven Edited 2 hours ago by Zli Gli 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Sta su sinoc pili KCP i Dinvidi?Odlicne partije.Nek kazu sta je, da i.mi uzmemo malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts