Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 39 minutes ago, Урош19 said: Jedno duže odsustvo AD/LBJ deli Lejkerse od totalnog potopa Ovo se doslovno može primeniti na većinu franšiza da im se na duže povrede glavni igrači/superstarovi, nije samo LA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 13 minutes ago, Papanikolesku said: Ovo se doslovno može primeniti na većinu franšiza da im se na duže povrede glavni igrači/superstarovi, nije samo LA Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Znam da je utakmica bila prije 3 dana, ali Skap baš živopisno opisuje što se desilo: 5 minutes ago, Урош19 said: Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Vidio sam najbolji opis situacije: s Jokićem su title contenderi, bez Jokića su contenderi za Coopera Flagga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Урош19 said: Ovi najjači bi pregurali po mom mišljenju, ne bi bio potpuni potop. Jedino bi se Denver raspao u potpunosti bez Jokića Kako bi prošao Milvoki bez Janisa, GS bez Stepha, Minesota bez Anta, naravno Nagetsi bez Somborca, vidimo i Filu kako izgleda, Finiks je ostao samo na Bukeru pa 1-7. Na duže staze i Dalas bez Luke. Par ekipa bi ostalo konkurentno, poput Seltiksa bez Tejtuma, Oklahoma bez Šaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 11 minutes ago, Papanikolesku said: Kako bi prošao Milvoki bez Janisa, GS bez Stepha, Minesota bez Anta, naravno Nagetsi bez Somborca, vidimo i Filu kako izgleda, Finiks je ostao samo na Bukeru pa 1-7. Na duže staze i Dalas bez Luke. Par ekipa bi ostalo konkurentno, poput Seltiksa bez Tejtuma, Oklahoma bez Šaja. Denver sam naveo, Dalas mislim da imaju dovoljno materijala da budu korektni i bez Luke, Milvoki ne blista ni sa Janisom pa ih nisam ni računao, Finiksu su pored KD uglavnom još 2-3 igrača propuštala svaku utakmicu tako da po mom mišljenju to nije baš realan skor. Ne kažem ja da bi te ekipe pobeđivale sve utakmice ali bi po mom mišljenju mogle da preguraju određeni period bez glavnog igrača sa korektnim skorom. GS i Minesotu sam skroz zaboravio, to priznajem i njih bih svrstao u grupu Denver bez Jokića i Lejkersi bez LBJ/AD, ekipe koje bi dobile svaku 9. utakmicu bez glavnog igrača Edited 2 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted 43 minutes ago Author Share Posted 43 minutes ago odlican noah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts