propolis Posted October 19 Posted October 19 Ipak i pored dobre volje nismo uspeli da podignemo C ligu. Samo su 4 igrača potvrdila učešće @gggggggg @realno *w@kk zrinjski@Shunsuke Nakamura Možda se nešto promeni danas....pa da sutra organizujemo draft 1
realno *w Posted Sunday at 07:00 PM Posted Sunday at 07:00 PM Ja se sada setih, rekoh nisam valjda zakasnio. Baš bezveze, ajde možda se iscimaju ljudi sutra. 1
tsva Posted Sunday at 11:32 PM Posted Sunday at 11:32 PM I ja igram ako ima. Cekao sam cekao da se obnovi 1
Bugl Khan Posted Monday at 05:56 PM Posted Monday at 05:56 PM Ja bi igrao ovaj Fantasy što je draft u 21:00. C ligu neku je kolega @propolis spominjao. 1
propolis Posted Monday at 06:01 PM Posted Monday at 06:01 PM 3 minutes ago, Bugl Khan said: Ja bi igrao ovaj Fantasy što je draft u 21:00. C ligu neku je kolega @propolis spominjao. Na žalost nije je skupio dovoljan broj ljudi za ovu sezonu, nadam se da je samo pauza ove godine. 1
Bugl Khan Posted Monday at 06:03 PM Posted Monday at 06:03 PM Just now, propolis said: Na žalost nije je skupio dovoljan broj ljudi za ovu sezonu, nadam se da je samo pauza ove godine. To ima minimalan broj ljudi? Kolko fali?
propolis Posted Monday at 06:08 PM Posted Monday at 06:08 PM 3 minutes ago, Bugl Khan said: To ima minimalan broj ljudi? Kolko fali? Nemoguće je to sad organizovati, prati sledeće sezone,a verovatno ćemo ubaciti i podsetnik na Nba pdf za sledeću sezonu. 1
Recommended Posts