propolis Posted March 3 Posted March 3 3 hours ago, Gaga said: Nisam ocekivao direktan prolazak u A ligu,no ekipa je fercerala sjajno veci deo sezone. Čestitke Gago i srećno u A ligi!!! 1
delgado Posted March 3 Author Posted March 3 Cestitke Gago majstore, svaka cast. Zaboravih da mi je Dosunmu bio igrac koji mi je jedini doneo tripldabl ove sezone. Cestitke @Del Piero na ubedljivoj pobedi od 9-3-1, na kraju sam mogao stilove okrenuti na svoju stranu i nadao sam im se zbog Dunna, ali i ovako nije lose kako je moglo biti. Avdija odigrao mec karijere, uzeo TD, pogodio si Jabari Walkera odlicno o kome sam i ja razmisljao, ali sam hestitovao i to me kostalo jos jedne kategorije (OR). Ovom pobedom u direktnom duelu prisao si mi na kucni prag tako da ce raspodela pozicija do kraja biti neizvesna. Osvezem Dunnom i Kneletom sad na Grofa, poslednje kolo pred plejof, i ostaje mi samo molitva za Davisa i Gobera. A sve sam ubedjeniji da se nece vracati ni jedan ni druga ni za jedan mec 1/8 tako da me zloslutna sudbina ceka. Ako nista, bar mi je maaalo lakse, jer ista 2 igraca ima i Zveki @Zvezdinho tuga bro 😞 1
delgado Posted March 3 Author Posted March 3 1 hour ago, Gaga said: Zvezdinho nije cestitao Sta ocekivati od lika koji nije hteo da mi plati 10 cevapa da produzimo saradnju nakon titule 12/13 😛
propolis Posted March 4 Posted March 4 @delgado @Jerotije Pantic Drago mi je da neaktivnost Jerotija nije imala uticaj na moju ekipu da ne udje u PO da ne bude da zbog ličnih interesa dajem komentar. Nije u redu neaktivnost igrača, a da pri tome admin lige to ne isprati. Smatram da je ovim postupcima kao i ne delovanjem ugrožena regualrnost lige. Voleo bih i da se ostali izjasne povodom ovog slučaja i da li je to nešto sto se toleriše?
delgado Posted March 4 Author Posted March 4 Ti si prvi ugrozio regularnost lige sa onim plakanjem za Strusa i ucenjivanjem zato cuti sad i pokrij se usima PS. Na kraju si ga i dropovao I U A ligi je jedna ekipa neaktivna od pocetka i ispasce dogodine u B. Ja nemam vremena i volje bas da proveravam svaki dan da li je neko namestio tim Ako ostanemo obojica u B ligi dogodine (ne prodjemo u A) -> Dodelicu ti da i ti budes komesar. 1
propolis Posted March 4 Posted March 4 Ne može da se poredi nikako, a i da sam prestao da igram kakve veze ima? Znam da ti je teško palo što sam sa zadnje pozicije uspeo da te preteknem,ali uvek ima ta sledeća sezona 😉
delgado Posted March 4 Author Posted March 4 (edited) 2 hours ago, propolis said: Ne može da se poredi nikako, a i da sam prestao da igram kakve veze ima? Znam da ti je teško palo što sam sa zadnje pozicije uspeo da te preteknem,ali uvek ima ta sledeća sezona 😉 Kako ne moze da se poredi ? Sam si pretio da urusis regularnost lige ucenom a sad se zalis na istu stvar. Lako je provaliti da se obican licemer i da jedini pravis probleme. Za ovo ispod nemam komentar, vidi da si bas ostrascen i da ovo shvatas bas licno. Bas si los lik iskreno Edited March 4 by delgado
leki bg Posted March 4 Posted March 4 On 3/3/2025 at 7:13 AM, Gaga said: Nisam ocekivao direktan prolazak u A ligu,no ekipa je fercerala sjajno veci deo sezone. Cestitke! Vodio sam jedno kratko, kraaatkooo vreme, ti si bio konstantniji i potpuno zasluzen plasman u A ligu! 1
propolis Posted March 4 Posted March 4 3 hours ago, delgado said: Kako ne moze da se poredi ? Sam si pretio da urusis regularnost lige ucenom a sad se zalis na istu stvar. Lako je provaliti da se obican licemer i da jedini pravis probleme. Za ovo ispod nemam komentar, vidi da si bas ostrascen i da ovo shvatas bas licno. Bas si los lik iskreno Napad je najbolja odbrana vazda bila i na tome ću da završim svaku polemiku sa tobom. Poyyy 1
delgado Posted March 5 Author Posted March 5 7 hours ago, propolis said: Napad je najbolja odbrana vazda bila i na tome ću da završim svaku polemiku sa tobom. Poyyy Cele sezone (a ne samo ove) se samo ti bunis, pravis probleme i ucenjujes. Vidis i da te ljudi kuliraju, vide da nema poente. Problem se neaktivnim igracima je jako tesko resiti, jer ce uvek biti zakinutih strana, i uvek ce neko moci da se buni. Iskreno ti zelim da udjes u A ligu (posto cu ja ispusiti plejof po trenutnom stanju) i da te vise ne gledamTM Svaka ti cast kako si odigrao ovu sezonu, trejdovi, FA i sve, ja nemam problem to da priznam i da cestitam. Neko je gospodin, a neko vratite mi Strusa inace cu pobacati igrace i biti neaktivan 1
propolis Posted March 5 Posted March 5 2 hours ago, delgado said: 2 hours ago, delgado said: Problem se neaktivnim igracima je jako tesko resiti, jer ce uvek biti zakinutih strana, i uvek ce neko moci da se buni. Evo vidiš da možeš da pokrenes diskusiju ako hoćeš,a ne odmah da napadaš. Tako je bilo i za Strusa da nisam ucenio ne bi ni bilo diskusije jer si poput diktatora sam doneo udluku bez ikakvih konsultacija ili glasanja. Tvoj način vođenja lige podseća na jednog lokalnog političara koji isto tako vodi državu. Pošto niko nije zainteresovan za ove teme regularnosti, neću više ni ja.
delgado Posted March 5 Author Posted March 5 (edited) Ove nedelje prvo Oubre propustio mec, pa J. Edwards i Cole Anthony, pa vcrs Herro ima illness i nije bio na suterskom treningu, cekam jutros Konlija da pokupim i sad jave da i on ne igra ;D Dejvisa nema vec mesec dana, Gobera 3 nedelje, i od 5. pozicije sa 3 raskantavanja od strane rivala ima da izduvam za playoff na kraju. Da stvar bude jos gora, otpao je pored Iveya i Dosunmu do kraja sezone. Izgibenija samo takva, ali to je sastavni deo fantazije. @propolis Imam nesto u planu za sledecu sezonu, a to je da glasamo da ukoliko je neko neaktivan tokom sezone dobije ban na jednu godinu igranja fantazija. Edited March 5 by delgado
propolis Posted March 5 Posted March 5 Eto brate kako može lepo da se priča i dogovara bez napada i nekih glupih reči. Dobra je ideja i podržavam je.
delgado Posted March 5 Author Posted March 5 (edited) Quote Underdog NBA @Underdog__NBA · 9m Aaron Wiggins (thumb) now listed questionable Wednesday. Hvala Maxo sto si mi povredio 10 igraca ove nedelje. @propolis Uvek sa mnom moze da se prica, ali cesto mi deluje da su tvoji predlozi licni napadi na mene, jer ih nekako pises stalno prozivajucim tonom. Ima vec neko vreme kako razmisljam o ovoj ideji, kako bi stali na put neaktivnim igracima. Mozemo da izglasamo i da li da odmah primenimo pravilo na Jerca (Jerotija) ili ce vaziti tek od sledece godine. Znaci, nema igranja ni C lige na jednu godinu, pa eto, to neka bude cena narusavanja igre. Edited March 5 by delgado
Gaga Posted Thursday at 07:17 AM Posted Thursday at 07:17 AM Solidno se držimo,iako je bolnica u ekipi
Zvezdinho Posted Thursday at 09:51 PM Posted Thursday at 09:51 PM On 3/3/2025 at 7:24 PM, Gaga said: Zvezdinho nije cestitao Dobrodosao Gago u A ligu, brzo ces da se vratis u B ligu. On 3/3/2025 at 6:00 PM, delgado said: Cestitke Gago majstore, svaka cast. Zaboravih da mi je Dosunmu bio igrac koji mi je jedini doneo tripldabl ove sezone. Cestitke @Del Piero na ubedljivoj pobedi od 9-3-1, na kraju sam mogao stilove okrenuti na svoju stranu i nadao sam im se zbog Dunna, ali i ovako nije lose kako je moglo biti. Avdija odigrao mec karijere, uzeo TD, pogodio si Jabari Walkera odlicno o kome sam i ja razmisljao, ali sam hestitovao i to me kostalo jos jedne kategorije (OR). Ovom pobedom u direktnom duelu prisao si mi na kucni prag tako da ce raspodela pozicija do kraja biti neizvesna. Osvezem Dunnom i Kneletom sad na Grofa, poslednje kolo pred plejof, i ostaje mi samo molitva za Davisa i Gobera. A sve sam ubedjeniji da se nece vracati ni jedan ni druga ni za jedan mec 1/8 tako da me zloslutna sudbina ceka. Ako nista, bar mi je maaalo lakse, jer ista 2 igraca ima i Zveki @Zvezdinho tuga bro 😞 Meni je pola tima otislo .JJ iz Atlante, Dejvis, Jovic, vec duze vreme Vigins i Gober out, Holidej out, Holms dtd. On 3/3/2025 at 9:18 PM, delgado said: Sta ocekivati od lika koji nije hteo da mi plati 10 cevapa da produzimo saradnju nakon titule 12/13 😛 Daj napisi u PM adresu da ti kupim nesto nesto da me ne prozivas vise.
Zvezdinho Posted Friday at 11:57 AM Posted Friday at 11:57 AM @delgado nisi mi poslao adresu na PM gde da ti posaljem cast.
Wook Posted Saturday at 09:14 AM Posted Saturday at 09:14 AM Neka kažu Jokiću da plej of počinje tek od ponedeljka.
Dzep Posted Saturday at 09:30 AM Posted Saturday at 09:30 AM Koliko ispada, 3? Borba za opstanak in full swing 😂
leki bg Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 hours ago, Wook said: Debeli Somborac isporučuje kad treba. Neka isporucuju ove nedelje i debeli SNS pomoter... i on i onaj kvazi-Grk (nisko), a sledece neka lepo odmore, treba se cuvati za NBA plej-of, ne ovu nasu zajebanciju!
Recommended Posts