delgado Posted yesterday at 01:45 AM Author Posted yesterday at 01:45 AM Samo da dodam, da nisam zaspao pijan u petak uvece dosao bih do neresenog rezultata posto bi dobio BLK za +1. Vigins je imao tu jednu blokadu i ostao je na klupi umesto Gobija, a imao sam vremena da ih zamenim posto je Vigins bio na benchu a Gober sa "O" ubacen ranije da igra, a mecevi su im pocinjali u isto vreme (03:30). Kiksnuo sam i nisam ispratio i zamenio, ne verujem da ce nesto to menjati u konacnom skoru, ali bi bilo lepo da sam zadrzao oreol nepobedivosti koji me krasi neko vreme i odigrao jos jedan X. Ccc, ne sme ovo u plejofu da mi se desi, a tesko mogu da izdrzim duze od par dana da ne pijem ;D Ne diraj Zveki Gagu, doajena ove igre. Sta si mi ti bolji od njega.
Zvezdinho Posted yesterday at 08:20 AM Posted yesterday at 08:20 AM (edited) 6 hours ago, delgado said: Samo da dodam, da nisam zaspao pijan u petak uvece dosao bih do neresenog rezultata posto bi dobio BLK za +1. Vigins je imao tu jednu blokadu i ostao je na klupi umesto Gobija, a imao sam vremena da ih zamenim posto je Vigins bio na benchu a Gober sa "O" ubacen ranije da igra, a mecevi su im pocinjali u isto vreme (03:30). Kiksnuo sam i nisam ispratio i zamenio, ne verujem da ce nesto to menjati u konacnom skoru, ali bi bilo lepo da sam zadrzao oreol nepobedivosti koji me krasi neko vreme i odigrao jos jedan X. Ccc, ne sme ovo u plejofu da mi se desi, a tesko mogu da izdrzim duze od par dana da ne pijem ;D Ne diraj Zveki Gagu, doajena ove igre. Sta si mi ti bolji od njega. Osim sto imam titulu i gomilu finala i trenutno sam u Primeri, ako se to stavi po strani nisam nista bolji. Mada mi smo doziveli da Borivoje osvaja b2b titule, pa moze da se kaze sta smo mi doziveli i dozvolili Edited yesterday at 08:21 AM by Zvezdinho
gggggggg Posted yesterday at 12:26 PM Posted yesterday at 12:26 PM 4 hours ago, Zvezdinho said: i trenutno sam u Primeri ti mislis da su ljudi zaboravili kako si zavrsio u 'primeri' 1 1
Zvezdinho Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 hours ago, gggggggg said: ti mislis da su ljudi zaboravili kako si zavrsio u 'primeri' Plasmanom iz B lige pre nekoliko sezona. Informisan si ko Informer, a i delis informacije ko informer.
Zvezdinho Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 28 minutes ago, gggggggg said: aha Samo za Informer. Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=rAjwA_ohVM0 Edited 17 hours ago by Zvezdinho
Dracarys Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Pa dva puta si ispao, a jednom si izborio prolaz. Svakako si u minusu i zaslužuješ B ligu. Gaga će makar pošteno da bude u A ligi. 1 1
delgado Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Bas tako, nije lepo to sto se pravis tosha/francuska sobarica, Zveki. Gaga jeste jednom usao u A ligu kao peti iz B nakon izbacivanja Lukakua/Ratzena, ali evo posteno ce da izbori novi plasman u A. To sto si uradio ti nezapamceno je u istoriji fantaziji kao najkurvarijski potez ikad i to do sad niko nije radio. Gago, ti si nas lider! 1
Zvezdinho Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 9 hours ago, delgado said: Bas tako, nije lepo to sto se pravis tosha/francuska sobarica, Zveki. Gaga jeste jednom usao u A ligu kao peti iz B nakon izbacivanja Lukakua Delgada/Ratzena, ali evo posteno ce da izbori novi plasman u A. To sto si uradio ti nezapamceno je u istoriji fantaziji kao najkurvarijski potez ikad i to do sad niko nije radio. Gago, ti si nas lider! Inace pred tu sezonu si me ti molio da ti budem coowner jer Maxa odlazi, pa sam slao Maxi PM poruke da ostane😛 Sah-mat😋 Edited 3 hours ago by Zvezdinho
Recommended Posts