Jump to content

Glasanje  

21 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

2. 2. Datum drafta

• 19.10. (Subota) u 21h
    • 20.10. (Nedelja) u 21h

Recommended Posts

Posted

Samo da dodam, da nisam zaspao pijan u petak uvece dosao bih do neresenog rezultata posto bi dobio BLK za +1. Vigins je imao tu jednu blokadu i ostao je na klupi umesto Gobija, a imao sam vremena da ih zamenim posto je Vigins bio na benchu a Gober sa "O" ubacen ranije da igra, a mecevi su im pocinjali u isto vreme (03:30). Kiksnuo sam i nisam ispratio i zamenio, ne verujem da ce nesto to menjati u konacnom skoru, ali bi bilo lepo da sam zadrzao oreol nepobedivosti koji me krasi neko vreme i odigrao jos jedan X. Ccc, ne sme ovo u plejofu da mi se desi, a tesko mogu da izdrzim duze od par dana da ne pijem ;D

Ne diraj Zveki Gagu, doajena ove igre. Sta si mi ti bolji od njega.

Posted (edited)
6 hours ago, delgado said:

Samo da dodam, da nisam zaspao pijan u petak uvece dosao bih do neresenog rezultata posto bi dobio BLK za +1. Vigins je imao tu jednu blokadu i ostao je na klupi umesto Gobija, a imao sam vremena da ih zamenim posto je Vigins bio na benchu a Gober sa "O" ubacen ranije da igra, a mecevi su im pocinjali u isto vreme (03:30). Kiksnuo sam i nisam ispratio i zamenio, ne verujem da ce nesto to menjati u konacnom skoru, ali bi bilo lepo da sam zadrzao oreol nepobedivosti koji me krasi neko vreme i odigrao jos jedan X. Ccc, ne sme ovo u plejofu da mi se desi, a tesko mogu da izdrzim duze od par dana da ne pijem ;D

Ne diraj Zveki Gagu, doajena ove igre. Sta si mi ti bolji od njega.

Osim sto imam titulu i gomilu finala i trenutno sam u Primeri, ako se to stavi po strani nisam nista bolji.

Mada mi smo doziveli da Borivoje osvaja b2b titule, pa moze da se kaze sta smo mi doziveli i dozvolili:classic_sad:

Edited by Zvezdinho
Posted
6 hours ago, gggggggg said:

ti mislis da su ljudi zaboravili kako si zavrsio u 'primeri'

Plasmanom iz B lige pre nekoliko sezona. Informisan si ko Informer, a i delis informacije ko informer.

Posted

Bas tako, nije lepo to sto se pravis tosha/francuska sobarica, Zveki. 

Gaga jeste jednom usao u A ligu kao peti iz B nakon izbacivanja Lukakua/Ratzena, ali evo posteno ce da izbori novi plasman u A. 

To sto si uradio ti nezapamceno je u istoriji fantaziji kao najkurvarijski potez ikad i to do sad niko nije radio. 

Gago, ti si nas lider!

• Ha-ha 1
Posted (edited)
9 hours ago, delgado said:

Bas tako, nije lepo to sto se pravis tosha/francuska sobarica, Zveki. 

Gaga jeste jednom usao u A ligu kao peti iz B nakon izbacivanja Lukakua  Delgada/Ratzena, ali evo posteno ce da izbori novi plasman u A. 

To sto si uradio ti nezapamceno je u istoriji fantaziji kao najkurvarijski potez ikad i to do sad niko nije radio. 

Gago, ti si nas lider!

Inace pred tu sezonu si me ti molio da ti budem coowner jer Maxa odlazi, pa sam slao Maxi PM poruke da ostane😛

Sah-mat😋

Edited by Zvezdinho