Wook Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) Ma nisu poeni problem. Ovo kolo ppm 0,59. Treba nam još jedan defanzivac kao Draymond, koji puni sve osim poena. To je trebalo da bude Smith Jr. ali on možda tek za plej of, ako se oporavi. Brogdon je dobar, ali kao Nedović, čim uhvati ritam povreda. Ovo ostalo je tu samo da šiba trojke. Više bih voleo da imam nekog blokera, ili kradljivca. Hardaway Jr. je dobar, korektan starter posle povrede Ivey-a. 15,5 poena u januaru i 3.2 trojke. Ne bi trebalo da ide ispod toga. Edited January 13 by Wook 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 13 Author Share Posted January 13 Au, koliko nisam imao srece protiv Jere. Pobedio sam minimalno sa 7-6-0, a osecam se kao da sam izgubio, jer sam vodio cele nedelje i isao na 9-10 kategorija. Medjutim, pozari u LA su me opasno pogodili jer su mi odlozili po 2 meca Dejvisu i Bridzisu. Jeri su odlozena 2 meca Lamele, ali jasno je ko je vise ostecen. Blokade sam izgubio za -1, stl za -3 a PPM 0.432 < 0.448 a to je bilo otvoreno do kraja i verujem da bih dobio da nije goreo LA, ali sta da se radi, mozda mi ti mecevi budu odigrani kada mi vise bude trebalo, idealno u plejofu ako se plasiram u isti. Takodje, Goga koji je na HT imao 2stl+2blk se povredio krajem prvog poluvremena (ledja) i nije vise ulazio. I on je mogao da me pogura do jos neke KAT, posebno BLK. Muku mucim sa povredama od kada je krenula nova godina... Idemo dalje, sledi veliki derbi protiv Woochine i Mileta, starih fantazi rivala, koji su poslednji mohikanci ove sezone koji igraju u tandemu. Srecno braco. Igrao protiv Jokarina 4 meca vec jednom ove godine protiv Prope, i sad opet i to protiv Jokic+Janis dua. Lele majke. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Degli posto neces da me odblokiras na mrezama moracu ovde da ti cestitam: Neko drugi ti simpatiju prska Srecna ti nova godina srpska ❤️ Ljubi brat @delgado Edited January 14 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 14 Share Posted January 14 Ajde što su rasturili franšizu, nego su se i privatno zablokirali 🤣🤣🤣 legende 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 14 Share Posted January 14 Kao Zare i Goci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 14 Share Posted January 14 Ko svojevremeno Sek i Kobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 14 Share Posted January 14 Veliki Zubac. Najveći draft izbor u mojoj fantazi karijeri. Sledeće sezone odlazi u prvoj rundi, a ne u četvrtoj. 53 minutes ago, propolis said: Ajde što su rasturili franšizu, nego su se i privatno zablokirali 🤣🤣🤣 legende Pa ide Delgiju dobro. Bori se za TOP4 poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) 1 hour ago, mr clutch said: Ko svojevremeno Sek i Kobi. Ili kao Pušmipuli, jedno telo, dve glave svaka na svoju stranu. Edited January 14 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Wednesday at 01:23 PM Share Posted Wednesday at 01:23 PM Božić, pa Pravoslavna (srpska) ng i ja dobih prepakovanog Giddeya umesto Jokića. Još je izgleda nahvatao i Westbrooka da slave zajedno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Wednesday at 02:12 PM Share Posted Wednesday at 02:12 PM Nemojte slati ponude za debelog Somborca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Wednesday at 04:05 PM Share Posted Wednesday at 04:05 PM (edited) Pa valjda si znao šta uzimaš. Oduzmi mu na player rater kategoriju TD i pitanje je da li je bolji od Sabonisa ili Taunsa. Dobro, tebi će i da posluži, jer u TOP4 nećeš, a Jokić će svojim TD u 1/4 da eliminiše taj faktor prednosti protivnika ako u ostalim kategorijama bude 6-6. Edited Wednesday at 04:05 PM by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Wednesday at 04:35 PM Share Posted Wednesday at 04:35 PM Zato je i uzet. Sa njim u startu 1:0 i prednost domaćeg parketa. Mada i Janis sve češće zabija TD. Sinoć 2 TD za veče. Neverovatno, ali istinito, najveći broj PO ispadanja sam imao posle nerešenog rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted Wednesday at 04:48 PM Share Posted Wednesday at 04:48 PM On 1/14/2025 at 12:44 PM, mr clutch said: Ko svojevremeno Sek i Kobi. Ovde sam ipak na strani Delgada. Kod mene je doktorirao DD strategiju i uzeo prvu fantasy titulu. Maksa ga je oduvek kočio, mnogo je bolji od kada igra sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Wednesday at 09:33 PM Share Posted Wednesday at 09:33 PM Loše sam prošao ovim redukovanjem rasporeda od strane NBA lige zbog odloženih utakmica... Zubac u 1/4 umesto četiri utakmice sada ima tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Wednesday at 10:42 PM Share Posted Wednesday at 10:42 PM 9 hours ago, Wook said: Božić, pa Pravoslavna (srpska) ng i ja dobih prepakovanog Giddeya umesto Jokića. Još je izgleda nahvatao i Westbrooka da slave zajedno Jbt Gidiju sinoc jedna trojka za TD, Grin 42 poena...došli momci kući 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted Wednesday at 11:53 PM Share Posted Wednesday at 11:53 PM 7 hours ago, Wook said: Ovde sam ipak na strani Delgada. Kod mene je doktorirao DD strategiju i uzeo prvu fantasy titulu. Maksa ga je oduvek kočio, mnogo je bolji od kada igra sam. Netacno, ja imam 2 izgubljena finala sa neresenim rezulatom i jedno 1/4 (doduse 2 su u B ligi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Dobro sibanje delgi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Za dlaku sinko. Dobili smo na FA iskopine. Krejči i R Will rešili blokade. Sjajan rezultat, kako nam je 3-4 bitna igrača na IR i još se pojavila pasivna verzija Jokića. Da on i W Brook nisu benčovani 4/4 dobili bi poene, ali OK je i ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Da ne zaboravim ni Adamsa, njegovih nekoliko of skokova rešilo kategoriju. Svaka kategorija je bila na klackalici (osim TD), mogao je biti bilo koji konačan rezultat. Rui 2 jake partije. Vraća se na staro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago (edited) Kad su tu Bankero i Skut, poenterski je to skroz drugi nivo. Skutara preko 100 poena za jedno kolo, nije loše. Edited 16 hours ago by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago koliko nas ono ispada. 3 ili 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Ispadaju trojica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago Uf, jos jedan mecap gde imam osecaj da sam dobio manje nego sto sam zasluzio. Prica koja se ponavlja cele sezone. Isto je bilo i protiv Jere koga su svi uglavnom ponabijali a ja jedva dobio 7-6-0 zbog povreda i pozara. Protiv Gage okej tad su krenule zestoke povrede i otpao je Ivey. Cestitke Mile i Vuce, super ste odigrali, odlicne izmene - Timelord, Adams, Krejchi i na kraju Robinson koji je ocuvao skokove. Ja sam lose gadjao (osim Tome) - 2 rizika mi uopste nisu upalila - Bacio sam Holanda i ubacio Rodju iz Hawksa zbog skokova misleci da JJ mozda ne igra, a na kraju da nisam vrsio tu izmenu dobio bih mecap 7-6-0. I kockanje sa Bambom nije uspelo, bili su questionable i Zu i jos par Klipana, svi su igrali i pored blowouta Mo je dobio mizernu minutazu i nije uspeo da pohvata jos nesto. Takodje, igrao sam i bez Gogula koji mi je bio kljucni za OR, DR i BLK. Dejvis mi je takodje opasno prodao sto je odmorio protiv BKN a i igra nesto slabije u poslednjih par sedmica. Jos jednom, cestitam vam na odlicnom vodjenju mecapa i tima, bicete jako zajebani u plejofu. Idemo dalje, sada protiv Selica, koji je direktan rival za plejof, a i naredni mecevi su mi sve protiv ekipa koje se bore za PO i sto bolje pozicije. Jos 6 nedelja, mozda i najzanmljiviji deo sledi gde ce biti svasta da se probere sa Free Agencyja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 4 hours ago, delgado said: Idemo dalje, sada protiv Selica, koji je direktan rival za plejof, a i naredni mecevi su mi sve protiv ekipa koje se bore za PO i sto bolje pozicije. Jos 6 nedelja, mozda i najzanmljiviji deo sledi gde ce biti svasta da se probere sa Free Agencyja. protiv moje bolnice neces imati problema verovatno, konstantno su mi trojica out a sada petorica, i jos dvojica DTD 🥱 frustrirajuca sezona a nisam lose draftovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts