Dracarys Posted January 5 Share Posted January 5 Odraše me @Wook i @Mile1. Čestitam vam na pobedi, gorka nedelja za mene. Ovaj visoki poraz me možda izgura iz TOP4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 6 Share Posted January 6 Cestitke Lekijevom malcu na pobedi. Nijedan roster u dosadasnjem toku fantazi lige nije ostavio toliko jak utisak na mene. Stvarno prebrutalan. Neizves'an foto finis duela. Dosta kolona otvoreno poslednje veceri i menjalo rezultat cas na jednu stranu, cas na drugu. Uspeo sam nekako uzeti bacanja, uz preokret na obe strane, visoko procentulno sutirali i moji i lekijevci. Davao sam sebi jaku sansu i za blokade i za TO. Za blokade jer sam imao 2 bloka prednosti i Porzingisa u rosteru, a za TO jer sam imao 3 igraca manje u sastavu. I jedno i drugo je prodao letonski Shaban. Najvise bi zamerio svojim igracima sto nisu uzeli blokade, jer je to jedna od kategoriji u kojoj bi trebao biti dominantan. U bestcase-u sam mogao i do minimalne pobede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 6 Share Posted January 6 16 hours ago, Dracarys said: Odraše me @Wook i @Mile1. Čestitam vam na pobedi, gorka nedelja za mene. Ovaj visoki poraz me možda izgura iz TOP4. Bitna pobeda da se iscupamo iz opasne zone, dosta igraca je imalo nedelju zivota pre svega mislim na rassa i gidija Mada ni Allen nije razocarao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 6 Share Posted January 6 Iskusnim premetanjem rostera uspeh da osvojim i ppm kao 10tu kategoriju. Bravo za Hachimuru!!! 0.53458 vs 0.53457 Za 0.00001, filigranski precizno 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 8 Share Posted January 8 Valjalo bi da je Jokic kvalitetno pijancio za ovaj nas Bozic i da veceras preskoci tekmu zbog mamurluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 8 Share Posted January 8 3 hours ago, mr clutch said: Valjalo bi da je Jokic kvalitetno pijancio za ovaj nas Bozic i da veceras preskoci tekmu zbog mamurluka. Ako za rodjenje deteta nije igrao 7 dana onda za rodjenje Hrista bar 2 nedelje off 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 8 Share Posted January 8 Just now, propolis said: Ako za rodjenje deteta nije igrao 7 dana onda za rodjenje Hrista bar 2 nedelje off Nadam se. Evo potvrde Quote VIDEO Amerikanci optužili Jokića da je lažirao da je bolestan: „Pojeo je pet kilograma prasetine za Božić“ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 8 Share Posted January 8 Taman krenuo u seriju i svi se vratili kad ono sinoć Jokić ne igra, a CJ i Naji šut iz igre 3 od 25...zatvorenih očiju bih ja ubacio 4 šuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 8 Share Posted January 8 15 minutes ago, propolis said: Taman krenuo u seriju i svi se vratili kad ono sinoć Jokić ne igra, a CJ i Naji šut iz igre 3 od 25...zatvorenih očiju bih ja ubacio 4 šuta. Ne bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 8 Share Posted January 8 24 minutes ago, Mile1 said: Ne bi Aj u 100 marki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8 Share Posted January 8 Da li je liga spremna za povratak Bankera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 10 Share Posted January 10 Nadam se da Jokic jos nije svario pecenicu sto je zguto na Bozic. Jedno je sigurno, a to je da mu se nije zalomilo parce cesnice sa drenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 10 Share Posted January 10 43 minutes ago, mr clutch said: Nadam se da Jokic jos nije svario pecenicu sto je zguto na Bozic. Jedno je sigurno, a to je da mu se nije zalomilo parce cesnice sa drenom. Al zato se zalomile 2 flaše rakije. Jokić je na trejd listi pa ako ima neko zainteresovan i ozbiljan može da piše 🏀🏀🏀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 10 Share Posted January 10 Vidi dm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 10 Share Posted January 10 Slučajno bacih Strusa u pm, ne stavih naocare za blizinu i njega dropovao umesto Sasera. Jel se slažete da Delgi vrati Strusa i zameni Sasera? Delgi je u banovini do sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 10 Share Posted January 10 Kad je moglo do sada ove godine ( Keldon) mora i sada da vrati. 59 minutes ago, Mile1 said: Vidi dm Oleši nas. Naša ponuda je bila Giddey i Janis, ali čovek posla ponudu Allen+Green uz Giddeya. Allen i Green ove sedmice igraju košarku života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10 Share Posted January 10 Pa tražio je s razlogom više. Alen može da propušta mečeve u martu, jer Klivlend ima prejak skor, očekuje se da puste malo ručnu kao što obično rade ekipe koje u martu imaju brutalan skor u odnosu na drugog pratioca. Pogledati pod Boston prošle sezone. Grin je među najćešće spominjanim imenima za trejd do dedlajna, ko zna kakve statse bi imao u sledećem klubu i u kakvoj situaciji je isti, da li je tankovanje ili win-now. Ovako je lako sve baciti pod voz i dobiti Jokića sa kojim nema greške jer se zna da će se truditi da pokida da uvede Denver u PO i uz to lep raspored u prve dve najbitnije runde 4-4. Uzeo je Propolis solidan rizik ovde, nije to nikakvo dranje. Gidi je jedina sigurica ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Ma nisam ni očekivao manje za Jokića, 3 igrača u top formi je realnost, ili kapitalac poput Janisa i još jedan ekstra klase. Jedino što ni nama nije siguran plej of, ali malo smo se popravili zadnja 2 kola. Trebalo bi da bude win-win trejd. Nadam se da upadamo u plej of. Edited January 10 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 10 Share Posted January 10 Ovaj poslednji trejd sa Jokarom je nebuloza, imho Ne vredi ni 3 za 1, a kamoli 3 za 2 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 10 Share Posted January 10 Može da priča ko šta hoće, ali je trejd skroz realan i 50:50. Janisa nisam hteo jer i on može da propusta neke tekme pa mi je više odgovaralo dva jaka startera nego li jedan superstar. Mene je Jokić evo već drugi put ispalio i ekipa mi je bez njega baš tanka,a još i ovi požari oko LA ne pomažu gde su 3 igrača propustila mečeve. Sada mi je bitnije da mi Delgi vrati Strusa jer sam ga čekao 4 meseca i napokon krenuo da igra. Dvoumio se koga da bacim u novembru, njega ili Olinika i sad da ga ovako izgubim bi bilo baš bzvz. Stani,stani, još ovo: Jokiću pizdo, Grumenja si izdo' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 10 Share Posted January 10 Sa naše strane ovo je maksimalno. Ako vetuju, nema šanse da dajemo 4 jaka startera, to bi bilo samoubistvo, makar se radilo o Jokiću. 3 jaka startera su max, ili 1 kapitalac (Janis) + jak starter što smo prvo ponudili. Ako je problem u Hačimuri, može onaj tvoj povredjeni Mann umesto njega da nam ide na IR. Za taj kusur mi je svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) WBrook vratio sat unazad 10 god. Kakve su ovo (statistički) partije, kao iz najboljih dana. Na početku sezone je delovao kao bačen pik. Edited January 11 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 11 Share Posted January 11 Pošto je admin rešio da mi ne vrati Strusa odlučio sam da prekinem moje igranje fantazija. Neću menjati nista do kraja sezone, izvinjavam se,ali to je to. Srdačan pozdrav svima i srećno u nastavku sezone!!! p.s Marshal Glikman B lige!!! I promeni dilera prijatelju,uzmi nešto laganije i opuštenije 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 11 Share Posted January 11 Delgi ovo sada sto si uradio nije u redu, prema meni i wooku koji smo sklopili trejd pre njegove odluke apsolutno me ne zanima sto nece da igra. Ubacuj mu igrace do kraja lige to je 2 klika. Sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 11 Share Posted January 11 Nije on ni video šta si pisao, banovan je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts