Magia Posted March 23 Posted March 23 8 hours ago, Dovla said: Uff @Magia ovaj tvoj Gidi me ubi.. Biće zanimljivo do kraja 🫡 Sa srećom!!! Neverovatna partija, mnogo mi je falio dok je bio povredjen, bukvalno drugi najbolji igrac ekipe. Nerealno blizu duel u skoro svim kategorijama, stvarno napeto i zanimljivo!
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 Pozdrav momci vratio sam Wooka u A ligu i nova tura okrsaja izmedju njega i Zvekija 😂 1 1
Wook Posted March 24 Posted March 24 Šteta što se i @delgado nije vratio, ali tako je to kad se bira stakleni Davis. Prošla sezona je bila izuzetak da odigra 60+ mečeva. 1
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 43 minutes ago, Gaga said: I Mile se vratio,uzas Za razliku od tebe i Zvekija postenim putem 2
Gaga Posted March 24 Posted March 24 Ne znam o čemu pričaš.Ali,taman,ti,Zveki,Propolis,Wook,to je ta ekipa. 1
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 3 minutes ago, Gaga said: Ne znam o čemu pričaš.Ali,taman,ti,Zveki,Propolis,Wook,to je ta ekipa. O onoj godini kada si upao na mufte u A ligi a da nisi zasluzio plasmanom, mogao si da odbijes kao ja sto sam odbio ali ok 1
Contador54 Posted March 24 Posted March 24 Neka je srecan povratak staroj ekipi 🙂 Pa da ovo tema gori sledece sezone. Ove jedva da je iko ista pisao, nidje prozivke, nidje malerisanja.
Wook Posted March 24 Posted March 24 (edited) Stavite link za tu vašu ligu. Možda sam ćorav ali čini mi se da ga ne videh na 1. strani Edited March 24 by Wook
Gaga Posted March 24 Posted March 24 29 minutes ago, Mile1 said: O onoj godini kada si upao na mufte u A ligi a da nisi zasluzio plasmanom, mogao si da odbijes kao ja sto sam odbio ali ok Izvini,Gandi,nisam te prepoznao.
Dovla Posted March 24 Posted March 24 (edited) Čestitke @Magia, predobar duel, šteta što je neko morao ispasti.. 🥂 rešio duel A sad, polufinale sa @Sombor Shuffle.. biće zanimljivo, sretno druže! Edited March 24 by Dovla 1
Contador54 Posted March 24 Posted March 24 Oduvek je vazilo pravilo da je u sportu cetvrtfinale najvazniji mec i da se za isti tempira forma, nama su se kockice tako poklopile da najjadnije izgledamo bas u najvaznijem mecu 😞 Kao sto je moj saborac @BarryWhite vec kukao, dobar deo nedelje smo igrali bez 6 od top 7 pikova, dvojica su se vratili pred kraj, ali je tada vec bilo kasno. Borili smo se koliko smo mogli, pokusavali da zakuvamo ubacivanjem nekih anonimusa sa FA, bez rezultata. Veliko hvala mom saborcu na jos jednoj odlicnoj sezoni, skoro sve vreme smo bili u top 4. Dobro smo koncipirali tim iako smo draft spremali pola sata, a vremena za pracenje sezone nije bilo previse. Sledece sezone se vracamo jos jaci i idemo barem korak dalje. Cestitke protivniku @Bobby Shurda. Lepo skockan tim za sam kraj sezone. 1 1
Magia Posted March 25 Posted March 25 23 hours ago, Dovla said: Čestitke @Magia, predobar duel, šteta što je neko morao ispasti.. 🥂 rešio duel Cestitke tebi, ti si prosao 🙂 stvarno vrhunski duel, ispostavilo se da gasenje Poetla i povreda Gideya (koji je zapravo bio drugi najbolji igrac ekipe) nisu mogle da se prezive protiv tako kvalitetne ekipe. Bas je malo falilo, bukvalno 7 kategorija jako blizu, ali ti si uzeo vecinu. Srecno u nastavku! Na kraju, oba trejda koja sam napravio su bila solidno losa za mene. FVV oporavak trajao 6 nedelja (iako je trebalo znacajno manje) a onda se vratio i imao slicnu statistiku kao Barnes. Sto se tice Harstajna, on je bio dobar, ali Claxton se nije gasio (uprkos strucnjaku @Noćna mora B92 fantazera koji je naravno opet lupetao) i od trejda je bio najbolji bloker lige. Sto se tice drafta: izbor Doncica kao drugog pika se isplatio samo onog trenutka kada se Vembi skrsio. Randle u drugoj rundi, moglo je bolje, ali nije ni losa sezona iza njega. Claxton prerano uzet, definitivno greska Apsolutno najbolji pikovi Poetl u 4. i Giddey u 5. Poetl imao odlicnu sezonu, ali su ga u poslednjim nedeljama besramno gasili, gde svaku drugu utakmicu pauzira, a i kad igra igra malo minuta. Poole u 6. kradja drafta, nakon sto je prosle godine pokupljen u drugoj rundi. Odlicna sezona, nisu ga ni gasili toliko. Rozier u 7. i Mich Rob u 9. ocajni izbori Sharpe u 8. rundi dobar izbor, mada sam ocekivao vise, sad kad je krenuo sily season. Za kraj, Missi - fantastican izbor za 12.rundu, bio je prvi centar sve vreme a u nekim delovima sezone imao i DD prosek. Sve u svemu solidna sezona, ulazak u QT je uvek ok rezultat, ali s obzirom na poziciju na draftu i odlicne ubode u nekim rundama drafta, moglo je vise,da se povrede nisu desile u najgorem delu sezone. Nadam se da ce vracanje Wooka doprineti zanimljivosti lige, s obzirom da je aktivnost stvarno bila nikad manja, a to je ozbiljna steta, imajuci u vidu dugorocnost lige i broj ucesnika. Do sledece godine! 2
Dovla Posted March 31 Posted March 31 Najlošija partija kad ne treba.. povrede, odmaranja, rotacije kriminalne.. Nadam se da ćemo sledeće godine dati na glasanje termin kada ulazimo u po. Mislim, realno, ovo hvatanje igrača koji ni u snu ne bi dobili po 30 minuta je besmisleno.. Znam da nisam jedini kada kažem da se fantazi sezona treba završavati do kraja marta ili eventualno nedelju ranije.. ali ajde, zanimljivo je i ovako, ali je svakako manje kvalitetno. Čestitke protivniku na sjajnom duelu i prolazu u finale! Sretno u finalu! Meni borba za 3. mesto, sretno protivniku.. biće grozno, bolno.. ali ajde, borićemo se, čisto rekreativno. 1 1 1
didžej hel Posted Monday at 07:59 AM Posted Monday at 07:59 AM @Bobby Shurda, bravo šurda, slumdog milijunašu 💥 /koje ste fantazi fufice, lik vas otrtio sa 12e pozicije i niko ruku da mu pruži/ odoh. 1 1
propolis Posted Monday at 12:26 PM Posted Monday at 12:26 PM 4 hours ago, didžej hel said: @Bobby Shurda, bravo šurda, slumdog milijunašu 💥 /koje ste fantazi fufice, lik vas otrtio sa 12e pozicije i niko ruku da mu pruži/ odoh. Ni u B se nisu pretrgli, fantazi fufice 🤣🤣🤣 1
Magia Posted Monday at 04:32 PM Posted Monday at 04:32 PM Cestitke obrnutom 🙂 Stvarno neverovatan uspeh doci sa 12og mesta i osvojiti, narocito kad se ima u vidu da je jako malo falilo da ne udje u plejof. Inace apsolutno se slazem sa @Dovla, mora se liga ranije zavrsavati, poslednjih nedelja je apsolutno besmisleno igrati jer je odmaranje igraca precesto i pobednik previse zavisi od toga. 2
Dovla Posted Monday at 05:59 PM Posted Monday at 05:59 PM Čestitke pobedniku, zaista vrhunski uspeh, sa 12-e pozicije do titule.. majstorski!! 🫡 Što se mene tiče, treće mesto na mišiće, jedva, ali svakako veliki uspeh. Opet u top 3, ekipa me ispoštovala, imao sam baš dobrih uboda, tako da sam veoma zadovoljan na kraju. Hart me je šokirao koliko je dobru sezonu imao, dok me kockanje sa Zionom ipak koštalo titule.. Do naredne sezone, pozdrav ekipa! 1
Bobby Shurda Posted Monday at 08:55 PM Posted Monday at 08:55 PM Hvala svima na čestitkama. 👍 (kako sam vam omogućio i da se uini ukaže pre onoga što dolazi 20. aprila) Malo ću dati slobode sebi da se raspišem (čukam na telefonu pa biće dosta grešaka) jer ne pišem više na forumu a i iz poštovanja prema ovom dugotrajnom fantaziju koji broji toliko članova koji solidno prate nba, uz par ovih duplikata što lažu da im deca igraju a svi znamo da današnja deca gledaju druge kako se igraju a ne oni da tu nešto. Spoiler (šalim se da naglasim pošto to u današnje vreme mora da ne bude kao prethodnih zadnjih par upisa da e ne dočekam na nož) Ne znam gde da vidim ali verujem da je ovo verovatno prvi put da je neko sa zadnjeg mesta osvojio titulu a ako nije verovatno jeste prvi put da je osvoji neko sa negativnim skorom u regularnoj sezoni. Ovo je prvi put da sam probao malo taktički da draftujem uz to da biram igrače koje želim da propratnim u sezoni i ispalo je dobro. Taktika koja se dogovorila pola sata pre drafta, najprostija, da probam da biram što više igrača koji će igrati u timovima za koje sam očekivao da će se klati za plejof mesto u ovom periodu, dalje nešto da gledam rasporede tih timova i ko koliko ima utakmica u ovim završnicama je previše cimanja za moje standarde. Dosta sreće i poklapanja ali se mora reći nakon dosta nesrećnih okolnosti zbog kojih sam mogao lagano i da ispadnem mislim da sam imao rekorda broj povreda i to da su se kvikli, sags lomili po par puta na duže ovaj na kraju I do kraja sezone, batler suspenzije i povrede itd. detaljnije pojedinačno. Baš epski preokret sezone koji je krenuo kada sam nakon šest vezanih poraza izvukao česnicu 6. Januara i od tada nisam izgubio meč do kraja fantazija. Što se tiče samog drafta mislim da sam na kraju dobro draftovao uz izuzetak Kviklija za kog sam očekivao da gura ekipu na startu a on se skrljao odmah i doneo mi epsku zajebanciju uz još tu par kandidata ali je on bio kapiten. Edvardsa sam birao jer sam hteo neku stabilnost (nisam imao m. KAT-a da biram da ne izazivam da sam ga birao sada bi mu davali pola godine vrv, Adeto je otpao jer sam ga birao prošle godine i nije mi se dalo dve godine za redom da gledam isto na fantaziju on praktično odredi sam kako će ekipa da izgleda) , u ovih desetak godina fantazija mi je taj prvi pik bio rak rana i često se dešavalo da odigram bez tih pikova skoro pa cele sezone izdvojio bih zakucavanja sa Kavajem kada je imao drame pre odlaska iz SA i nije hteo da igra, Stefovo lomljenje šake posle malo manje od mesec dana, pištoljanje Dža Morenta kada je bio suspendovan itd....stabilnost je i doneo mislim da je jedini moj igrač koji nije propustio makar mesec dana a čak kada se broji sve vrv nije ni nedelju dana ukupno, bilo je malo klimavo na startu kada nije hteo da ide na prodor, posle je isporučio očekivano, doduše očekivao sam da će možda imati malo više 35+ utakmica ali je opet imao i više trojki od očekivanog tako da tu smo. Duren mi je bio čuvena iznuđena bukovina (bio je i tu vučević za koga su verovatno svi očekivali da će biti trejdovan što se nije desilo na kraju i nisam mogao da verujem da će po hiljaditi put da mi se obije o glavu što ga nisam birao) , očekivao sam procvat Kaningema i da će on biti profiter od toga ali bilo je dosta glavobolje i povrede i loša igra (uz neverovatne probleme sa napucavanjem ličnih grešaka) u startu kao i kod većine ekipe ali se isplatio na kraju imao je par baš brutalnih partija (ispalio je zadnju utakmicu i ugrozio titulu potencijalno čisto da podseti na početak sezone ali nema veze oprošteno) Za Kviklija sam napisao već manje-više sve uz to da sam i ja tu postradao sa ovim zajbancijama da nakon više od pola sezone propuštene ga odmaraju svaku drugu utakmicu. Razmatrao sam i Brendona Milera sa te pozicije ali su mi otišli svi neki ozbiljniji plejevi, Garland je bio u razmatranju ali me je prodao isto jedne sezone uz neku praksu da biram igrače koje sam već birao ako nije neka krajnja nužda to se uklapa u ono da pratim te neke igrače koje biram pa gledam da su neki drugi u opticaju. Batler riskantan potez koji se isplatio (Franz Vagner je bio logičniji izbor ali je bilo sumnje kod njega pre svega zbog produkcije uz Bankera plus mi se nije svidelo što je onoliko bio povređen na PO a na kraju i jeste bio dosta povređen) , očekivao sam da će da se zainati i odigra dobro ili da ode negde gde će ti timovi biti na granici plejofa i da će im on biti očajnički potez što se i desilo na kraju, doduše očekivao sam da će se to mnogo ranije rešiti a odužilo se baš epski, bilo je pravo testiranje živaca, vratio je na kraju dobio se plejof Jimmy za fantazi plejof i sa dva tripl-dabla rešio dva tesna duela. Džabari Smit dosta loš izbor na papiru i prerano i sve ALI u praksi neverovatno šta se desilo, ponestalo je već tu centara a on je imao C oznaku, u suštini je imao neku očekivanu produkciju ali sam pre svega očekivao da će da bude trejdovan i da bude promovisan u heroja nekog tank tima gde će da ima lude brojke. Da dodam ako nisam da kukam kukulele slomio je šaku isto nije igrao dosta. Na kraju da obrazložim klikbejt naslov neverovatno šta se desilo (FOTO VIDEO) poslednjeg dana polufinala na 30 razlike je skrljao Durenta kog je imao drugi finalista i onda je ničim izazvan pokidao finale sa jakim brojkama, jači fajnals mvp od Džejlena Brauna. Okongvu je konačno uradio ono što svi čekaju ratosiljao se švicarca iako je i tu bilo povreda na startu na kraju se poklopilo sve kako treba. Sags je isto na kraju priredio pakao iako je pretio da bude krađa drafta, da ne zvuči pogrešno ali iz fantazi perspektive bi bilo lakše da se je od starta bio ugašen do kraja sezone nego ovo paćenje prekucao je kviklija po broju povreda. Kelel Ver mi je bio izbor pre svega jer je jedini igrač koji mi se svideo sa poslednjeg drafta, usrao mi se u život filipinac vehaesovac dok ga je uključio u sastav čak sam ga i bacio u slobodnu agenciju jer sam previše tada povreda imao inače bih ga i sačekao, malo je falilo da potežem veze da pitam šta se tu dešava ali mi je to bilo kao varanje pa sam odustao. Na kraju sam pratio situaciju strpljivo i vratio ga malo ranije dok ga nije ubacio u sastav. Dajson Danijels, u malo mojih postova pa se sećam, sam verovatno jedan od retkih koji kada je pao trejd Atlante i Nju Orleansa napisao kada je većina ako ne svi, rekli da nisu ništa dobili za dezontea da su iz pikove dobili ovog lika koji je brutalan defanzivac i da ako mu ispoliraju napad da može da bude brutalan kompanjon dlakavom čupačupsu što se i ostvarilo na kraju, kupio me je i sa onom partijom protiv naših na OI tu mi se baš svidelo šta sam video i znao sam da ću da ga biram. Od Mudija sam očekivao više, pre svega sam se nadao trejdu, isto usled brojnih kadrovskih problema je otpao a čekao sam ga duže jer je potpisao "trejdabilni" ugovorna odmah na startu, čak je i upao na kraju u sastav golden stejta ali po meni za njega je bolje da su ga trejdovali a to je i verovatno na leto mada ko zna. Lonza sam previše čekao to mi je uz kviklija najveći zajeb, isto opet gomila povreda ali baš šteta, gotivim ga previše ovako a to mi je za fantazi pogubno, imao je par solidnih partija čak i nedelja, nadao sam se nekom trejdu u Šarlot da malo naprave pričicu tamo ali ga cene i u čikagu više nego ja, samo da ne ode u repere. 🙏 Zair jako solidan izbor za 12. rundu, imao je i nekih povreda, imao i par solidnih nedelja, na kraju isto pomalo žrtva tankovanja i zajebancija, nije završio u timu na kraju a zaslužio je, urgiraću kod mikimausa da dobije prsten uz najviše počasti. Hvala i Borivoju što je bacio Easona mada je i on imao dosta problema sa obnovom povrede i neigranjem b2b utakmica, nadam se da će da prebrodi te probleme brutalan igrač. Vredan pomena isto Musa Dijabate koji u trenutku kada je skoro ceo tim bio aut je doneo par ispostaviće se vrednih kolona sa onim ludačkim partijama tamo negde u decembru valjda ne sećam se ni ja više. On neće dobiti prsten jer je iz Šarlota. Mogbo je spasio život kvikliju i rajakoviću to oni da mu se zahvale a ne ja. Za kraj što se tiče ove priče da je sada problematičan deo sezone za fantazi to stoji donekle, doduše ja opet moram da stanem malo u odbranu moje ekipe kao pedagog i drugi roditelj, mislim da sam pre svega dobrim draftom, taktikom i predviđanjem ovakvog scenarija osvojio titulu uz dosta rizika i da nisam nešto preterano više od ostalih koristio ove žrnimene (uostalom svima su bili na raspolaganju, ), neko skraćivanje sezone za par nedelja isto može da bude potencijalno nepošteno ako će neko da izbegne par timova jakih timova i da mu se ugodi žreb. Uz to su neke ekipe već od januara (možda čak i pre) krenule da solidno tankuju i prave cirkus pa ne znam koliko bi to promenilo drastično a da svi budu neoštećeni, svakako je činjenica da će i u nba ligi sigurno drastično menjati pravila i pikova i ovih 2 way 10 day ugovora, jer ako im se ova epidemija urušavanja lige nastavi fantazi je najmanji problem. Opet neko drastično skraćivanje lige za mene nema smisla jer je draž u masovnosti ali kako god da se izglasa poštujem. (ne morate ovde nešto da mi izvlačite i kvotujete svakako vam neću odgovarati, subjektivan sam i u pravu ste sve što mislite) Bilo kako bilo meni je verovatno i poslednja sezona gubi mi se draž praćenja a i da nekim čudom opet pobedim teško da će ikada i blizu biti ovako na ovaj način, ali svakako je ove godine lepo poslužilo za skretanje misli sa privatnih i ostalih dešavanja koja nas sve okružuju, pozdrav za sve i sve najbolje uz želju da vaskrsne topik na staze stare slave od sledeće sezone! 👍 4 2 1
Chaos Is Me Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakvo odustajanje, samo smrt, porez i vox92 fantasy su sigurni. Meni je najjače što u stvarnosti neki od ovih g league nabijača statistike iz marta/aprila na kraju sezone ni ne dobiju ugovore u stvarnosti nego im to služi kao portfolio za Bujučekmečke i Shandong Tajgerse dogodine. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) @Bobby Shurda cestitke, svaka cast Edited 11 hours ago by Miki28 Lakers in 5 typo 1
LayupFromTheMidget Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Cestitke sampionu pa da oktobra otvori topik. Ne moze da se skrati osim 1/8 sto ubija aktivnost 9-14 ekipa, svako mora da igra protiv svakog u reg. delu.
Recommended Posts