Magia Posted March 23 Posted March 23 8 hours ago, Dovla said: Uff @Magia ovaj tvoj Gidi me ubi.. Biće zanimljivo do kraja 🫡 Sa srećom!!! Neverovatna partija, mnogo mi je falio dok je bio povredjen, bukvalno drugi najbolji igrac ekipe. Nerealno blizu duel u skoro svim kategorijama, stvarno napeto i zanimljivo!
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 Pozdrav momci vratio sam Wooka u A ligu i nova tura okrsaja izmedju njega i Zvekija 😂 1 1
Wook Posted March 24 Posted March 24 Šteta što se i @delgado nije vratio, ali tako je to kad se bira stakleni Davis. Prošla sezona je bila izuzetak da odigra 60+ mečeva. 1
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 43 minutes ago, Gaga said: I Mile se vratio,uzas Za razliku od tebe i Zvekija postenim putem 2
Gaga Posted March 24 Posted March 24 Ne znam o čemu pričaš.Ali,taman,ti,Zveki,Propolis,Wook,to je ta ekipa. 1
Mile1 Posted March 24 Posted March 24 3 minutes ago, Gaga said: Ne znam o čemu pričaš.Ali,taman,ti,Zveki,Propolis,Wook,to je ta ekipa. O onoj godini kada si upao na mufte u A ligi a da nisi zasluzio plasmanom, mogao si da odbijes kao ja sto sam odbio ali ok 1
Contador54 Posted March 24 Posted March 24 Neka je srecan povratak staroj ekipi 🙂 Pa da ovo tema gori sledece sezone. Ove jedva da je iko ista pisao, nidje prozivke, nidje malerisanja.
Wook Posted March 24 Posted March 24 (edited) Stavite link za tu vašu ligu. Možda sam ćorav ali čini mi se da ga ne videh na 1. strani Edited March 24 by Wook
Gaga Posted March 24 Posted March 24 29 minutes ago, Mile1 said: O onoj godini kada si upao na mufte u A ligi a da nisi zasluzio plasmanom, mogao si da odbijes kao ja sto sam odbio ali ok Izvini,Gandi,nisam te prepoznao.
Dovla Posted March 24 Posted March 24 (edited) Čestitke @Magia, predobar duel, šteta što je neko morao ispasti.. 🥂 rešio duel A sad, polufinale sa @Sombor Shuffle.. biće zanimljivo, sretno druže! Edited March 24 by Dovla 1
Contador54 Posted March 24 Posted March 24 Oduvek je vazilo pravilo da je u sportu cetvrtfinale najvazniji mec i da se za isti tempira forma, nama su se kockice tako poklopile da najjadnije izgledamo bas u najvaznijem mecu 😞 Kao sto je moj saborac @BarryWhite vec kukao, dobar deo nedelje smo igrali bez 6 od top 7 pikova, dvojica su se vratili pred kraj, ali je tada vec bilo kasno. Borili smo se koliko smo mogli, pokusavali da zakuvamo ubacivanjem nekih anonimusa sa FA, bez rezultata. Veliko hvala mom saborcu na jos jednoj odlicnoj sezoni, skoro sve vreme smo bili u top 4. Dobro smo koncipirali tim iako smo draft spremali pola sata, a vremena za pracenje sezone nije bilo previse. Sledece sezone se vracamo jos jaci i idemo barem korak dalje. Cestitke protivniku @Bobby Shurda. Lepo skockan tim za sam kraj sezone. 1 1
Magia Posted Tuesday at 02:46 PM Posted Tuesday at 02:46 PM 23 hours ago, Dovla said: Čestitke @Magia, predobar duel, šteta što je neko morao ispasti.. 🥂 rešio duel Cestitke tebi, ti si prosao 🙂 stvarno vrhunski duel, ispostavilo se da gasenje Poetla i povreda Gideya (koji je zapravo bio drugi najbolji igrac ekipe) nisu mogle da se prezive protiv tako kvalitetne ekipe. Bas je malo falilo, bukvalno 7 kategorija jako blizu, ali ti si uzeo vecinu. Srecno u nastavku! Na kraju, oba trejda koja sam napravio su bila solidno losa za mene. FVV oporavak trajao 6 nedelja (iako je trebalo znacajno manje) a onda se vratio i imao slicnu statistiku kao Barnes. Sto se tice Harstajna, on je bio dobar, ali Claxton se nije gasio (uprkos strucnjaku @Noćna mora B92 fantazera koji je naravno opet lupetao) i od trejda je bio najbolji bloker lige. Sto se tice drafta: izbor Doncica kao drugog pika se isplatio samo onog trenutka kada se Vembi skrsio. Randle u drugoj rundi, moglo je bolje, ali nije ni losa sezona iza njega. Claxton prerano uzet, definitivno greska Apsolutno najbolji pikovi Poetl u 4. i Giddey u 5. Poetl imao odlicnu sezonu, ali su ga u poslednjim nedeljama besramno gasili, gde svaku drugu utakmicu pauzira, a i kad igra igra malo minuta. Poole u 6. kradja drafta, nakon sto je prosle godine pokupljen u drugoj rundi. Odlicna sezona, nisu ga ni gasili toliko. Rozier u 7. i Mich Rob u 9. ocajni izbori Sharpe u 8. rundi dobar izbor, mada sam ocekivao vise, sad kad je krenuo sily season. Za kraj, Missi - fantastican izbor za 12.rundu, bio je prvi centar sve vreme a u nekim delovima sezone imao i DD prosek. Sve u svemu solidna sezona, ulazak u QT je uvek ok rezultat, ali s obzirom na poziciju na draftu i odlicne ubode u nekim rundama drafta, moglo je vise,da se povrede nisu desile u najgorem delu sezone. Nadam se da ce vracanje Wooka doprineti zanimljivosti lige, s obzirom da je aktivnost stvarno bila nikad manja, a to je ozbiljna steta, imajuci u vidu dugorocnost lige i broj ucesnika. Do sledece godine! 2
Recommended Posts