Nik1991 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Kakav je igrac Dzerijan Grant ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Share Posted 11 hours ago Meni je Oly ispred Pao bez Lessorta. Samo da uspeju nekako da doziraju Fourniera da ne istripuje glavnu zvezdu. Tu je još i Real. Stvarno bi bilo prvorazredno iznenađenje da osvoji neko četvrti. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago (edited) 3 hours ago, MrTripleDouble said: da nece da se bore za 10. poziciju? 😆 uhhhh...hevi. sumarum: nakon odigranog dvadesetog kola Partizan je van Beograda dobio samo Albu. Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad. 2 hours ago, bodo said: Iskreno ne znam šta treba da se desi da Pao ne bude učesnik F4. Po meni prvi favorit EL. Ne znam tko im može parirati kad su kompletni. a što moraju da budu kompletni? Edited 9 hours ago by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 hours ago, Wingwalker said: a što moraju da budu kompletni? Teško da će biti kompletni. Veliko je pitanje da li će im Lessor zaigrati pre kraja sezone i ako da u kakvom izdanju će biti. . No i bez njega imaju kvalitet i sjajnog trenera da odu do kraja. U prognozama je važno uzeti u obzir i činjenicu da li će imati na raspolaganju glavne nosioce kada se bude odlučivalo. Jučer su i bez tri važna igrača lako rešili Partizan. Ako ne dođe do nekih neplaniranih situacija ja im dajem najveće izglede za obranu naslova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Armani sinoc bacanja sutirao 25/26, jedini promasaj dosao do Flakadorija u poslednjoj cetvrtini kad je sve vec bilo reseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Jak je PAO ali KKP nije baš ubjedljiv na strani, najblaže rečeno. Slažem se sa Chaos-om i ja bih stavio Oly ispred, a određene šanse dajem i Realu koji je i dalje dovoljno kvalitetan za titulu, pogotovo ako se oporavi Yabusele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 6 hours ago, Wingwalker said: Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad. Baš mi žao Barse što moraju da putuju 3h do Beograda, suza sama krene... Prošle god je bilo mnogo lepše, izlet do obližnje Valensije, a onda sa ženom u grad. Kakva povlašćenost, kad već Makabi igra - negde je moralo, desilo se da je to BG. 1 minute ago, Sector said: Jak je PAO ali KKP nije baš ubjedljiv na strani, najblaže rečeno. Slažem se sa Chaos-om i ja bih stavio Oly ispred, a određene šanse dajem i Realu koji je i dalje dovoljno kvalitetan za titulu, pogotovo ako se oporavi Yabusele. Jabusele im je bitan samo ako budu ukrštali sa Partizanom, inače i ne mora... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Šta sam propustio u vezi sa Jabuseleom? To neka interna forica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Errick McCollum potpisao za Fener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 53 minutes ago Share Posted 53 minutes ago Real Madrid zagrizao za Devonte Grahama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted 53 minutes ago Share Posted 53 minutes ago Erick McCollum i u ovim godinama će dobro doći Feneru sinoc sam ih malo gledao za onog Meysa je izmislio košarku odavno goreg igraca u EL nisam gledao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago Slažem se sa grobarčinom. Očajan je Mays. Nevjerovatno mi je da je taj igrač igrao u nba. Isto kao Chris Chiozza što je igrao prošle sezone za Baske. Bukvalno ništa nemaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 40 minutes ago Author Share Posted 40 minutes ago Meni je baš dobar ovaj novi PAO dres. Jednostavan a efektan. Zanimljivo mi je da su do sad igrali u istim dresovima kao prošle sezone (koji su isto super), moguće da su hteli da nastave da igraju u garniturama u kojima su osvojili EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 2 hours ago, NMX said: Šta sam propustio u vezi sa Jabuseleom? To neka interna forica? I ja se pitam jedino da dodje od 76... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 34 minutes ago Share Posted 34 minutes ago 3 minutes ago, Don Dusko said: I ja se pitam jedino da dodje od 76... 34 kola se igra u regularnom delu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 28 minutes ago Share Posted 28 minutes ago 4 minutes ago, Čvarkov said: 34 kola se igra u regularnom delu. Spoiler mada ti to znas :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts