Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

3 hours ago, MrTripleDouble said:

da nece da se bore za 10. poziciju? 😆

uhhhh...hevi.

sumarum: nakon odigranog dvadesetog kola Partizan je van Beograda dobio samo Albu.

Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad.

2 hours ago, bodo said:

Iskreno ne znam šta treba da se desi da Pao ne bude učesnik F4. Po meni prvi favorit EL. Ne znam tko im može parirati kad su kompletni. 

a što moraju da budu kompletni?

Edited by Wingwalker

4 hours ago, Wingwalker said:

a što moraju da budu kompletni?

Teško da će biti kompletni. Veliko je pitanje da li će im Lessor zaigrati pre kraja sezone i ako da u kakvom izdanju će biti. . No i bez njega imaju kvalitet i sjajnog trenera da odu do kraja. U prognozama je važno uzeti u obzir i činjenicu da li će imati na raspolaganju glavne nosioce kada se bude odlučivalo. Jučer su i bez tri važna igrača lako rešili Partizan. Ako ne dođe do nekih neplaniranih situacija ja im dajem najveće izglede za obranu naslova. 

• Like 1

Jak je PAO ali KKP nije baš ubjedljiv na strani, najblaže rečeno.

Slažem se sa Chaos-om i ja bih stavio Oly ispred, a određene šanse dajem i Realu koji je i dalje dovoljno kvalitetan za titulu, pogotovo ako se oporavi Yabusele.

6 hours ago, Wingwalker said:

Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad.

Baš mi žao Barse što moraju da putuju 3h do Beograda, suza sama krene...

Prošle god je bilo mnogo lepše, izlet do obližnje Valensije, a onda sa ženom u grad. 

Kakva povlašćenost, kad već Makabi igra - negde je moralo, desilo se da je to BG.

1 minute ago, Sector said:

Jak je PAO ali KKP nije baš ubjedljiv na strani, najblaže rečeno.

Slažem se sa Chaos-om i ja bih stavio Oly ispred, a određene šanse dajem i Realu koji je i dalje dovoljno kvalitetan za titulu, pogotovo ako se oporavi Yabusele.

Jabusele im je bitan samo ako budu ukrštali sa Partizanom, inače i ne mora...

• Like 1
  • Ha-ha 1