Borca Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Luka Samanic i zvanicno novi igrac Baskonije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Lik je protiv Mege promasio 4 mrtva zicera 1 na 0 pola metra od kosa. Mislim da ono nikada u zivotu nisam video na profi utakmicama. 😄 Ajde mozda ga Baskonljani oprave, vole oni da dovode tu egzotiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 On 12/27/2024 at 11:45 PM, СтелаРоса said: Kakvo vece za blizance. Fener vec u 2/4 predao utakmicu, a Barsa posle 39 minuta procenila da joj je bolje da se odmori za el klasiko sa Realom za vikend. Ove komentare u maniru snsovaca kada prozivaju opoziciju i horski je omalovazavaju cim neko iz opozicije kaze da je vrhovni vladar ono sto jeste ne treba ni komentarisati svaki posebno. U sustini, sve njih boli to sto se neko drznuo da, zamisli, bude protiv dva bozanstva na ovim prostorima, pa nekako treba predstaviti taj glas kao glas ili ludaka ili lopova (sto SNS i radi). Sto se tice ovog posta, da, Fenerbahce vec duze vreme igra revijalne meceve, odmaraju nosioce i zato i imaju - 60 u samo dva kola i zato ih je sad KKP lagano dobio 10+ od 20. do 40. minuta. Kako god, KKP nece biti pretnja za ulazak u TOP 10,imace ulogu koju je imala KKCZ prosle sezone. Za poraz Barce nema sta da se doda, glupo su odigrali zavrsnicu, ali mec svakako nije bio revijalan, oni su revijalan mec odigrali protiv Armanija. Naravno da KKCZ ima ovakav ucinak, pa samo u odnosu na proslu sezonu jaci su za zamene CMM, Canaan, Kalinic, Petrusev, Brown, Dobric umesto Smart, Hanga, Tobey, Gillespie, Lazarevic. Samo ove zamene su skuplje za ogromnu sumu. Ostaje nada da ce biti zadrzani van 6 najboljih, a onda da ih PAO i OLY posalju tamo gde pripadaju, pa da se i taj projekat polako zavrsava. 1 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Pa sto me prozivas kad si i sam potvrdio to sto sam napisao. Znaci Fener revijalno, a Barsa glupa u zavrsnici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 (edited) 38 minutes ago, СтелаРоса said: Pa sto me prozivas kad si i sam potvrdio to sto sam napisao. Znaci Fener revijalno, a Barsa glupa u zavrsnici. Revijalno nije isto sto i glupost protivnika u zavrsnici. Na mecu Armani - Olympiacos domacin je idiotski odigrao poslednji napad, ali to ne znaci da nisu mogli da dobiju taj mec da su imali malo vise srece. Slicno kao i Barca - KKCZ. Na mecu Efes - PAO gost se nije ni pojavio pa je besmisleno izvlaciti neki zakljucak o nekoj dobroj igri domacina na tom mecu. Slicno vazi i za mec KKP - Fener, ispada po nekima da je ASVEL bolji od pola gornjeg doma EL ako cemo da gledamo samo meceve protiv, KKP. Tako da nije besmisleno da neki navijac KKCZ pise o dobroj igri svog tima (koliko god se to meni ne svidjalo), a besmisleno je da navijac KKP pise da se njihov tim nesto podigao zbog cetiri ubedljive pobede. Inace i Zalgiris je dobio mec protiv KKCZ zbog retardirane reakcije odbrane prilikom poslednjeg kosa. To ne znaci da tom konstatacijom umanjujem tu pobedu Zalgirisa. Edited December 30, 2024 by bergkamp bcd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 (edited) Goldberže, onaj koji veruje u svoje tvrdnje retko kada pribegava ovako lošim SNS poređenjima. Prihvatili smo da imaš neko svoje viđenje stvari, ali moraš i ti da prihvatiš da ćemo se nekim tvojim opisima sprdati, to je najmanje što možeš da istrpiš nakon onakvih klejmova. Fener nije odmarao nosioce, Hayes-Davis je igrao skoro 35 minuta, jurili su celu 4/4 i uspeli da sačuvaju prednost iz Istanbula, nego je u lošem momentu, sa dosta povreda, povratnika i u lošoj formi. Ali kada postoje samo dva kalupa u koje možeš da ubaciš ekipe, onda moraju u raspad... Edited December 30, 2024 by Charles De Ketelaere 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Goldi, ima li neka utakmica da su je KKCZ ili KKP pošteno dobili a da protivnik nije tankovao? Verovatno derbi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 2 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Fener nije odmarao nosioce, Hayes-Davis je igrao skoro 35 minuta, jurili su celu 4/4 i uspeli da sačuvaju prednost iz Istanbula, nego je u lošem momentu, sa dosta povreda, povratnika i u lošoj formi. Ali kada postoje samo dva kalupa u koje možeš da ubaciš ekipe, onda moraju u raspad... Oni su placeni i vise nego sto treba da daju sve od sebe da se pobiju za pobedu u svakom mecu. Da bi neko dobio KKP u gostima, mora da odigra odlican mec, bez donosenja odluka tipa "pustamo beka da nam se proseta do obruca, a imamo mali faul" ili "tapkamo loptu pa granatiramo obruc sa 8 metara u poslednjoj sekundi. Evo ti ASVEL, ljudi nisu u vrhu po kvalitetu, ali se na njihovom mecu Washington pretvorio u stetocinu umesto u Irvinga koji moze da da kos iz prodora kad kod to pozeli. 1 minute ago, JPM said: Goldi, ima li neka utakmica da su je KKCZ ili KKP pošteno dobili a da protivnik nije tankovao? Verovatno derbi? Paris - KKCZ KKCZ - Baskonia Maccabi - KKP Alba - KKP KKP - Zalgiris Barcelona - KKCZ Monaco - KKCZ KKCZ - Maccabi Evo, toliko iz glave, ali bukvalno svi mecevi za koji ne mozes da kazes da je razlika bila neocekivana. Inace i KKCZ je tankovala meceve u Milanu i Istanbulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 Kako proceniš da je nešto tankovanje a ne samo energetski loše odigrana utakmica. Puno je utakmica u sezoni, normalno je da nekad nema energije, ali to nije tankovanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 30, 2024 Share Posted December 30, 2024 8 minutes ago, JPM said: Kako proceniš da je nešto tankovanje a ne samo energetski loše odigrana utakmica. Puno je utakmica u sezoni, normalno je da nekad nema energije, ali to nije tankovanje. Sve bi to bilo super da i KKP ima 3,4 takva tankovanja u sezoni. Ili, mozemo da gledamo proslu sezonu, koliko je KKP imao ubedljivih pobeda? ASVEL +26, Alba +15, Armani +13, ASVEL +13, Maccabi +9, Zalgiris +9, Efes +10, Alba +10, Valencia +13 Ukupno 9 meceva od kojih 6 otpada na Albu, ASVEL, Zalgiris i nebitan poslednji mec. Sad samo u prvih 18 kola od 8 pobeda, 5 su ubedljive, 4 protiv jacih rivala. Dakle, kad KKP bude ovako lagano izdominiran u Kaunasu, Bolonji, Lionu, itd. protiv slabijih rivala mozemo da pricamo o "svakome se desi los dan kad ne ide nista". Samo sto onda ni ovaj forum ni partizan. net nece ni pominjati los dan, nego sramotnu igru, kao sto je komemtarisan poraz u Istanbulu (koji jeste bio istankovan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Lesor i Panatinaikos zvanicno produzili saradnju do leta 2028-me, ugovor na 3 sezone od 2.75 miliona evra po sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pachupa Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 ПЏ Дози(је)р у Београду агејн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted Wednesday at 12:11 PM Share Posted Wednesday at 12:11 PM 14 hours ago, pachupa said: ПЏ Дози(је)р у Београду агејн Makabi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Nadam se da ovo ne znaci da je Vasa u Atini sledece godine. Mnogo tesko bih podneo da ga vidim u tom odvratnom klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Raul Neto vise nije igrac Barselone posle sporazumnog raskida ugovora, Neto se 2 puta povredio od kako je krajem Novembra potpisao za klub. James Webb III navodno interesantan Albi, njegov trenutni klub Karisijaka je u novcanim problemima. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Juancho Hernangomez i Panatinaikos navodno blizu produzetka saradnje za naredne 2 sezone. Thomas Heurtel navodno blizu povratka u Barselonu, ugovor ce biti do kraja sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Barsa ne zna gde bije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 17 minutes ago, MrTripleDouble said: Barsa ne zna gde bije Ertel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ma u globalu pricam. Kompozicija tima im je uzas. Veseli se pretvorio u nekog Novickog sa kraja karijere. Siba samo duge dvojke i ne zalazi u reket. Doduse nema ni ko da mu doda loptu u picknrollu. Satoranski mi je u najboljem slucaju back up za max 15. Parker u teoriji sve ima. Lepo to deluje na terenu kada je u zoni, ali mi nije definicija pobednickog igraca. Mekan je. Anderson je bezmozgas i bezveznjak. Kada lopta dodje do njega kao da je propala u bezdan. On je strcao i u Valensiji prosle godine, pa sam bas bio zaprepascen kad ga je Barsa potpisala. Vise sam ga ocekivao u nekom Saratovu ili Redjini. Panter je Panter. Videli smo da moze da bude prvi poenter u nekoj dobro poslozenoj ekipi, ali lider nikada. Hernangomez je premalo iskoriscen. Nikad nisam cenio njegove kvalitete, ali videli smo na onom Eurobasketu da moze da bude dominantan. Zlocni je da ti jedan tako skupo placen igrac u svom prajmu igra 14. min po mecu. Od Nuneza sam manje vise ovo i ocekivao. Ima tu neku viziju u igri, ali je jednostavno previse kamenac. Metu mi se svidja kao pojacanje, ali je i on nekako previse zaljubljen u svoj sut za 3 poena. Bio bi mnogo produktivniji da se spusti dole i rudari, a trojka da mu bude samo dodatak. Lapro jeste mnogo bitan igrac za njihovu igru, ali im i sa njim plafon ne bi bio mnogo visi. Heurtel u teoriji moze da im doprinese u organizaciji igre i pick&rollu, ali pitanje je u kakvom je stanju. Gazi 36-u, a nije odigrao takmicarski mec 6 meseci. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ubi Fransisko Olimpijakosa. Zalgiris brutalnu odbranu igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Setac bas los u poslednje vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Kakve ovo brkove u braku pominje Kovacic? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, Don Dusko said: Setac bas los u poslednje vreme... Bravo majstore. :D Prizvao si ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Milutinov je sjajan a kada pogledaš statistiku misliš da je zalutao na teren. Radi sve za tim na obe strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts