Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Efes bi mogao da se pozabavi popunom krilne pozicije gde su prilicno tanki i trazenjem zamene za Poiriea, umesto sto trpaju jos jednog beka kome treba lopta i protagonizam, na ionako elitnu bekovsku liniju
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ni meni ovo nije jasno... I Larkin i Lojd a bogami i Hazer su imali odlicno EP... Pored njih imaju i Kordinijea koji je imao odlicnu proslu sezonu (ali losije EP), Vajler Beba koji je imao sezonu zivota, Douzera koji je isto igrao jako dobro pa i Bubou koji je vec mator, ali je imao odlicne partije i prosle godine (pre povrede). Bukvalno imaju 7 jakih igraca na te tri pozicije koji pritom svi mogu da igraju po 30+ min ukoliko bude potrebe (ok, mozda Buboa ne moze bas toliko sada, ali ostalih 6 moze sto se tice fizicke spreme).
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa ne možeš ići ispod 7 igrača na 3 pozicije. Buboa je ozbiljan veteran, 37-38 godine, prošle godine i imao tešku povredu, ako se dobro sećam. Hazer će, i pored solidnog EPa, biti epizodista sa ograniečnom minutažom u EL i većinu svojih minuta će dobiti u TBLu. 2
m0k1 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Imaju oni i Jilmaza tu i jos nekog Turcina, tako da je to malo vise od 7. Plus ne znam da li moze i Cole Swider da igra na 3 posto ga nisam pratio preterano a vidim da je nesto iznad 2m... Nije mi problem u ukupnom broju igraca vec vise u tome sto su to sve jako dobri do odlicni igraci koji traze veliku minutazu ali to je njihov problem svakako 🙂
Ludi za Poli Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Mislim da ce Cole Swider biti ozbiljan ubod Efesa.
Recommended Posts