Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Šta je sve osvojio sa Efesom i postao njihova legenda i sad da pređe u Fener, to se ne radi, a po insajderima može da bira klub i novac. Ako dođe do toga, ide na Slukas listu.

• Like 4
Posted

Chema de Lucas i Urbonas prenose da su Jean Montero i Valensija blizu dogovora o produzetku saradnje, de Lucas spominje ugovor vredan oko 2 miliona evra neto po sezoni.

Sportando prenosi da su Mam Jaiteh i Dubai dogovorili saradnju za naredne 2 sezone, a takodje prenose i da je Kevarrius Hayes zamena za Jaiteh-a u Monaku.

Posted
1 minute ago, zemljoradnik said:

Nije isto. Slukas je grk, Vasa stranac bez  emocije , uzima bolju ponudu. I ako zaista ode u Fener. 

pritom slukas je presao direktno iz olija u panatu

• Like 3
Posted
Just now, kojan said:

pritom slukas je presao direktno iz olija u panatu

Mislim da Vasa narocito nije tip igraca koji bi provocirao navijace kao sto radi Sloukas konstantno, ljubio grb, fleksovao itd. 

Kostasa igracki obozavam ali mu taj cirkus nije trebao. Gledam ga drugacije od kada je poceo da se glupira.

• Like 1
Posted

Vasa će otići u Fener isključivo zbog Šarasa jer mu je on najviše pomogao da eksplodira i postane jedan od najboljih PG u Evropi.

A i ne može se baš porediti rivalstvo Fenera i Efesa sa Olijem i Pao. Mnogo veće rivalstvo je Fener - Galata nego Efes - Fener. 

Lično mislim da je suluda cifra za Vasu što se pominje po medijima. Svi ga gledaju kroz prizmu one 2 sezone kad su osvojili EL.

Samo što on odavno više nije taj igrač, što zbog godina, što zbog povreda.

• Like 4
Posted
29 minutes ago, Čvarkov said:

Šta je sve osvojio sa Efesom i postao njihova legenda i sad da pređe u Fener, to se ne radi, a po insajderima može da bira klub i novac. Ako dođe do toga, ide na Slukas listu.

Mislim da on nece biti ni pola onog igraca od pre,neka gresim i neka se pokaze sto bolje ali imam takav osecaj da je bas propao

Posted (edited)

Ne treba zaboraviti da je Vasa kod Šarasa eksplodirao, Šaras baš zna da izvuče najbolje iz PG evo od Gudure je izvukao što ni nijedan trener nije igra baš zrelo i pametno.

Edited by Grobarcina1992
  • Like 4
Posted

Eurohoops prenosi da ce Scottie Wilbekin i Fenerbahce produziti saradnju i da ce potpisati ugovor na 1+1 sezonu, iste informacije prenosi i Chema de Lucas.

Posted
7 hours ago, m0k1 said:

Bolje da su Guduricu dali 2.5M da ostane i za jos 1.5M nasli zamenu za NHD ako stvarno ide u NBA (okej, adekvatnu zamenu za njega nece naci da se ne lazemo).

Očigledno da u Feneru ima malo zasićenja kod igrača i pametno je da naprave malo veći rez bas sada.