Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted

Još jedan utisak od juče...

Koliko Vejnen Gabrijel ne uspeva da bude faktor na terenu, čak i kad naizgled dobro igra. Sinoć na primer, 8 poena, 6 skokova, 2 blokade, uz jedan promašaj iz igre i nijednu izgubljenu. A opet, Pao sa njime samo tone rezultatski. 

Onda ga Ataman u četvrtoj ne pusti ni sekund, Pao dobije tu deonicu 14 razlike i primi maltene duplo manje poena, nego što je do tada primao po četvrtini. 

Posted (edited)

Kakav je Hezonja (a i ostatak odvratnog Reala) gospodin za ovog drekavca Musu. Gledam juće u hali i ne verujem. Ponašanje za terapiju. Razmaženo derište, non stop u nekim kiselim osmesima i mitingovanjima na klupi, diskusijama sa sudijama jer mu ne daju bacanja za karakteristične flopove. Kontam da ga mrzi i rodbina. Veliki Mirza Teletović zna zbog čega mu je delio ŝamare. 

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 11
Posted
3 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Kakav je Hezonja (a i ostatak odvratnog Reala) gospodin za ovog drekavca Musu. Gledam juće u hali i ne verujem. Ponašanje za terapiju. Razmaženo derište, non stop u nekim kiselim osmesima i mitingovanjima na klupi, diskusijama sa sudijama jer mu ne daju bacanja za karakteristične flopove. Kontam da ga mrzi i rodbina. Veliki Mirza Teletović zna zbog čega mu je delio ŝamare. 

Bas odvratan lik, flopercina

Posted

Bukvalno nijedna ekipa nije obezbedila neku poziciju. Fener i Oli se bore za prvo mesto, Monako i Pao za treće, a 8 ekipa za ostalih 6.

Ne postoji opcija namestanja protivnika.

Euroleague at its finest.

• Like 8
Posted
4 minutes ago, zemljoradnik said:

U progamskoj šemi Arena već stoje utakmice Evrolige. 

Biće izgleda i pre i post game studio, leleeee

19:00

EVROLIGA STUDIO

UŽIVO

20:00

KOŠARKA

Crvena Zvezda - Efes

EVROLIGAUŽIVO

22:00

EVROLIGA STUDIO

pre utakmice Anđus u majici sa likom Andreja Vučića priča kako Tadija Dragićević i Blejk Šilb moraju da napadnu Ertela i Darija Šarića, komentator u panici zove reklame, Anđus viče Đilase pizdo Kosovo si izd'o.

Posle Zvezdine pobede, Vlade Đurović analizira utakmicu i priča kojih 10 igrača Partizana bi Efes dobilo 40 umesto 10 razlike koliko ih je Zvezda dobila.

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted

Šta mislite koji od jačih evroligaša bi bio najbolji fit za Shortsa i da li biste gradili ekipu oko njega? Ja sam siguran da bi se on teško uklopio negde da bude neka rezervna opcija, nego mu treba dati da bude vođa.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Šta mislite koji od jačih evroligaša bi bio najbolji fit za Shortsa i da li biste gradili ekipu oko njega? Ja sam siguran da bi se on teško uklopio negde da bude neka rezervna opcija, nego mu treba dati da bude vođa.

Treba mu dati da bude vodja i da tim gradis oko njega,ne moze on na svaki tim na legne,ne znam sta bi rekao mora tu da bude dobrih sutera oko njega kao i dobrih skakaca,bas tesko pitanje(za mene)

Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Što dalje od Sarasa Barcokasa Željka Mesine po meni Monako umesto Okoba Pao  Ataman je poznat kao neko ko daje punu slobodu glavnim igračima samo je pitanje treba li im pored Slukasa Nana Granta Lorenza Barsa bi mu legla ako ostane Penjeroa jer on voli brzu košarku da forsira secam se Baskonie s njim  znali su po 110 115 poena da ubacuju. 

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Nini3112 said:

Sramni uslovi,a upravo verujem da im nasi donose najvise prihode. 

Nadam se da naši imaju dovoljno pameti da odbiju ovo.

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Shonewizard said:

Što da ne prihvate, a onda ih zavrnemo za plaćanje? 😁

Ti brt znaš da Čović čita ovaj forum...eto mu ideje :lol_2:

• Ha-ha 1
Posted (edited)
39 minutes ago, Chaos Is Me said:

Možda je recency bias ali kako god da zamišljam, baš ovakva koncepcija kakvu je pravio Pariz mi jedino zvuči smisleno.

Ne uklapa mi se kod Šarasa, Mesine, Barcokasa, ne uklapa se nikako u roster Panathinaikosa i Reala, možda Monako a tu je pitanje egotripera Džejmsa.

Deluje mi kao idealan igrač za neki veći rebuild, uz trenera koji deli tu košarkašku ideologiju.

Navodno Dubai hoće duleti jako u EL, pa ganjaju Shortsa. Neki ambiciozni newcomer ili rebuilding spavajući gigant.

Možda Maccabi, imaju već dosta igrača koji bi tu fino čučnuli. Jokubaitis ili Blatt bi morali da odu kapiram. Taman bi čučnuo kao tamnoputi Amer u žutom.

Edited by kendrick duckworth
  • Like 1
Posted

Da, Makabi bi bio idealan da je situacija sa njima kao pre eskalacije sranja u Gazi ali nije. Real, PAO, Oly sigurno nisu opcije. Možda Barsa ili Milano ako bi zamenili Mesinu nekim modernijim trenerom. Možda čak i Partizan sa svim ovim fizikalcima naokolo.

Posted
3 minutes ago, Marvin said:

Neka ga vama umesto Jagoa 🙂

Najbukvalnije postoji šansa da neko u klubu pomisli da je rokada CMM -Shorts dobra ideja (dolazi sa pozicije iznenađenja u EL i natrpo nas u obe utakmice) i da počnemo sledeću sezonu sa bekovskom linijom 

Shorts, Yago

Canaan, Nedović

I da gledamo spektakl od odbrane perimetra

• Ha-ha 8
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Najbukvalnije postoji šansa da neko u klubu pomisli da je rokada CMM -Shorts dobra ideja (dolazi sa pozicije iznenađenja u EL i natrpo nas u obe utakmice) i da počnemo sledeću sezonu sa bekovskom linijom 

Shorts, Yago

Canaan, Nedović

I da gledamo spektakl od odbrane perimetra

Postoji sansa ali u 1%. Nista se ne sjekiraj, bice bas zajebana bekovska linija sledece sezone

• Like 2
  • Love 1