Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Miša legenda EL. Kako mu tolerisu ova unosenja u facu, kapa dole. 99% igraca bi za ovo dobilo tehnicku u najboljem slucaju

Tolerisu mu tek nesto manje nego sto tolerisu Zocu. Legende EL jbg.

• Like 2
Posted

Postoji mogucnost* da Armani, Zvezda i Partizan imaju 18-16 i da Armani bude 10 a blizanci 11 i 12.

Ja mislim da bi goldi oborio forum.

*mala s obzirom na formu Partizana

• Like 5
  • Ha-ha 4
Posted (edited)
23 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Miša legenda EL. Kako mu tolerisu ova unosenja u facu, kapa dole. 99% igraca bi za ovo dobilo tehnicku u najboljem slucaju

Svoju nemoć na terenu prenosi na sudije . Malo je puta bio isključen koliko je trebalo. I prošle sezone je on pravio cirkus, setite se samo šta je radio protiv Efesa u Turskoj, I one predstave.

Edited by No name
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Knipex said:

Divno suđenje u areni. Čim iole postalo gusto. Umesto isključujuće lične za Tavaresa dosudili obostranu tehničku Tavaresu i Kaliniću.

Nemoj tako, Kalina je inicirao kontakt dobro njega nisu isključili

Posted
1 hour ago, kendrick duckworth said:

Odlične utakmice večeras, ako ne računamo El Fenjero. 

Očekujem dramu u OAKI i Beogradu, taman da začini nakon Efesa. 

Pre svega kosarkaski znalac 👌

• Like 2
Posted

Čestitke Parizu na strašnoj sezoni, bilo bi nepravedno da oni na kraju izduvaju za doigravanje. Čestitke i ciganima na muškoj borbi protiv Reala, nisu se skinule gaće ni kad te ništa neće. 

• Like 10
Posted (edited)

Ludilo u ovom duplom kolu. Nekoliko odličnih utakmica. Vidim Pariz dobio u Atini. Ko će biti pobednik ove sezone, 'bem li ga.

Edited by Volter
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Pariz zasluzeno.Pao se utripovao da moze 3Q da presedi pa da se u 4Q vadi....

Uspelo im pre 2 dana, ali ovi su ipak za malo ozbiljniji. Ali opet, eto, na jednu loptu od preokreta.

37 minutes ago, Knipex said:

Divno suđenje u areni. Čim iole postalo gusto. Umesto isključujuće lične za Tavaresa dosudili obostranu tehničku Tavaresu i Kaliniću.

Prvo Kalina pravi namernu, onda Tavares. Zvezda ozbiljno profitirala iz te situacije. 

Da se razumemo, ispratio sam samo zadnja 2 min, ne znam kakvo je suđenje bilo pre toga. Ali da, po meni je Real uvek imao najpristrasnije suđenje, CSKA slična priča, dok su bili tu.

• Like 1
Posted

Koliko mi je muka od ovog nepismenog,nestrucnog novinara koji uvek postavlja prvi pitanja. Teska sramota za profesiju