Stiletto Posted Thursday at 06:38 PM Posted Thursday at 06:38 PM (edited) 3 hours ago, MrTripleDouble said: Juce mi zvali kevu koja ima mobilnu pretplatu preko mts-a da joj ponude dzabe televiziju?! Kontam da to ima veze za ovom migracijom EL i ostalog sportskog sadrzaja sa SK pa da dodatno ispromovisu. To je moj matori dobio pre biće u avgustu dve godine. Dotad imao TotalTV, fiksni telefon i mobilni MTS. Dali mu džabe MTS Internet i TV Iris na dve godine, posle može ili da vrati ruter i TV box ili da nastavi da plaća po regularnoj tarifi. Cenim da i tvoja keva ima istu ponudu. Edited Thursday at 06:38 PM by Stiletto
MrTripleDouble Posted Thursday at 06:48 PM Posted Thursday at 06:48 PM 4 minutes ago, Stiletto said: To je moj matori dobio pre biće u avgustu dve godine. Dotad imao TotalTV, fiksni telefon i mobilni MTS. Dali mu džabe MTS Internet i TV Iris na dve godine, posle može ili da vrati ruter i TV box ili da nastavi da plaća po regularnoj tarifi. Cenim da i tvoja keva ima istu ponudu. Vec koristim njihov net godinama jer jebiga nemam neki alternativni izbor, a za televiziju sam ih odjebao prosle nakon sto sam je imao dve godine za DZ(ponudili i tad kao promo za 25 god postojanja).
Урош19 Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM (edited) Pratim na sofascore, jel to Panter ne igra ili ulazi sa klupe? Edited Thursday at 07:36 PM by Урош19
vul3 Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM Kakva je mačka Luča..Jedan od onih za koja me dusa boli sto ih nisam video 3-4 sezone u prajmu, bez povreda..Ubedjen sam da bio top krilo EL 3
Barkley#34 Posted Thursday at 07:53 PM Posted Thursday at 07:53 PM 17 minutes ago, Урош19 said: Pratim na sofascore, jel to Panter ne igra ili ulazi sa klupe? Sa klupe je ušao. 1
Урош19 Posted Thursday at 08:00 PM Posted Thursday at 08:00 PM Dobro je, moje šanse da na 1e zaradim 150 su još uvek žive
Barkley#34 Posted Thursday at 08:05 PM Posted Thursday at 08:05 PM Šta ti je potrebno? Da pogodi 11/11? 2
Volter Posted Thursday at 08:08 PM Posted Thursday at 08:08 PM (edited) Izgleda da Barkli nema živaca da gleda Partizan. Vodite. Edited Thursday at 08:08 PM by Volter
Barkley#34 Posted Thursday at 08:12 PM Posted Thursday at 08:12 PM Ma jok, u pauzi malo bacim pogled na brojke na drugim mečevima. 1
Grobarcina1992 Posted Thursday at 08:38 PM Posted Thursday at 08:38 PM Ovaj Monako ništa nije dobio smenom Sase rekao bi da su gori nego dok je to Sasa vodio
fradler Posted Thursday at 08:48 PM Posted Thursday at 08:48 PM Brat Fojtman je k'o nacrtan za Zvezdinu doselekciju jednog dana. Mekan kao sundjer, ne moze da se odvoji od parketa, spor kao puz, ali zato cigle lansira bez zadrske. 2 3
Volter Posted Thursday at 08:58 PM Posted Thursday at 08:58 PM (edited) Branković ko Alisa u zemlji čuda. Odličan je Partizan. Edited Thursday at 08:58 PM by Volter 1
Урош19 Posted Thursday at 09:04 PM Posted Thursday at 09:04 PM Blosomgejm 20, Piters 16 PA DE TO IMA Brizuela 22, povratiću. Ne vredi, ne može na nesretne igrače u EL zaraditi pa to ti je 2
Nini3112 Posted Thursday at 09:14 PM Posted Thursday at 09:14 PM 9 minutes ago, Урош19 said: Blosomgejm 20, Piters 16 PA DE TO IMA Brizuela 22, povratiću. Ne vredi, ne može na nesretne igrače u EL zaraditi pa to ti je Mike James 11 poena. Ledej 7
Don Dusko Posted Thursday at 09:25 PM Posted Thursday at 09:25 PM Jbt Grcki blizanci oborili formu za plej of. Jedino mi je to logicno objasnjenje(uz povrede). 2
drperce Posted Thursday at 09:27 PM Posted Thursday at 09:27 PM Zeljko se drogira nemam drugo objasnjenje kad ti zavrsnicu igraju Lundberg i Balsa 8
Don Dusko Posted Thursday at 09:29 PM Posted Thursday at 09:29 PM Zeljko mi deluje poput Sfere u onom periodu kada smo mi bili u losoj formi.To dovodi do ovakvih ocajnih resenja biranja petorki. A za Iffea je ono bilo kao kod Zvezdinih pojacanja(u fudbalu) natrpo nas pa mora da je dobar. 1
Volter Posted Thursday at 09:29 PM Posted Thursday at 09:29 PM Odigrao je Bajern izvanrednu odbranu u poslednjoj četvrtini. Pokazali su da mogu igrati i dobru defanzivu. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 09:30 PM Posted Thursday at 09:30 PM 2 minutes ago, drperce said: Zeljko se drogira nemam drugo objasnjenje kad ti zavrsnicu igraju Lundberg i Balsa I ostali su isto pali u tom periodu ili su već pocrkali. 2
DameTime Posted Thursday at 09:32 PM Posted Thursday at 09:32 PM 4 minutes ago, drperce said: Zeljko se drogira nemam drugo objasnjenje kad ti zavrsnicu igraju Lundberg i Balsa Nedopustivo je da u do or die utakmici on nema nikakvo rešenje da pomogne igračima. Ovo je njegov poraz. 2
drperce Posted Thursday at 09:33 PM Posted Thursday at 09:33 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: Zeljko mi deluje poput Sfere u onom periodu kada smo mi bili u losoj formi.To dovodi do ovakvih ocajnih resenja biranja petorki. A za Iffea je ono bilo kao kod Zvezdinih pojacanja(u fudbalu) natrpo nas pa mora da je dobar. Ma Sfero je previse rotirao i kasnio sa izmenana ali ovo je utakmica u koju ti staje cela sezona i tebi igraju ubedljivo dva najgora igraca tokom cele sezone, aj da su imali ostali neke probleme sa licnim ili povredama ali nije cak ni to Kakav brainfart
Recommended Posts