Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, MrTripleDouble said:

Juce mi zvali kevu koja ima mobilnu pretplatu preko mts-a da joj ponude dzabe televiziju?! 

Kontam da to ima veze za ovom migracijom EL i ostalog sportskog sadrzaja sa SK pa da dodatno ispromovisu.

To je moj matori dobio pre biće u avgustu dve godine. Dotad imao TotalTV, fiksni telefon i mobilni MTS. Dali mu džabe MTS Internet i TV Iris na dve godine, posle može ili da vrati ruter i TV box ili da nastavi da plaća po regularnoj tarifi. Cenim da i tvoja keva ima istu ponudu.

Edited by Stiletto
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

To je moj matori dobio pre biće u avgustu dve godine. Dotad imao TotalTV, fiksni telefon i mobilni MTS. Dali mu džabe MTS Internet i TV Iris na dve godine, posle može ili da vrati ruter i TV box ili da nastavi da plaća po regularnoj tarifi. Cenim da i tvoja keva ima istu ponudu.

Vec koristim njihov net godinama jer jebiga nemam neki alternativni izbor, a za televiziju sam ih odjebao prosle nakon sto sam je imao dve godine za DZ(ponudili i tad kao promo za 25 god postojanja).

Posted

Kakva je mačka Luča..Jedan od onih za koja me dusa boli sto ih nisam video 3-4 sezone u prajmu, bez povreda..Ubedjen sam da bio top krilo EL

• Like 3
Posted

Brat Fojtman je k'o nacrtan za Zvezdinu doselekciju jednog dana.

Mekan kao sundjer, ne moze da se odvoji od parketa, spor kao puz, ali zato cigle lansira bez zadrske.

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Blosomgejm 20, Piters 16

PA DE TO IMA

Brizuela 22, povratiću.

Ne vredi, ne može na nesretne igrače u EL zaraditi pa to ti je

Mike James 11 poena.

Ledej 7

Posted

Zeljko mi deluje poput Sfere u onom periodu kada smo mi bili u losoj formi.To dovodi do ovakvih ocajnih resenja biranja petorki.

A za Iffea je ono bilo kao kod Zvezdinih pojacanja(u fudbalu) natrpo nas pa mora da je dobar.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, drperce said:

Zeljko se drogira nemam drugo objasnjenje kad ti zavrsnicu igraju Lundberg i Balsa

Nedopustivo je da u do or die utakmici on nema nikakvo rešenje da pomogne igračima. Ovo je njegov poraz. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Zeljko mi deluje poput Sfere u onom periodu kada smo mi bili u losoj formi.To dovodi do ovakvih ocajnih resenja biranja petorki.

A za Iffea je ono bilo kao kod Zvezdinih pojacanja(u fudbalu) natrpo nas pa mora da je dobar.

Ma Sfero je previse rotirao i kasnio sa izmenana ali ovo je utakmica u koju ti staje cela sezona i tebi igraju ubedljivo dva najgora igraca tokom cele sezone, aj da su imali ostali neke probleme sa licnim ili povredama ali nije cak ni to

Kakav brainfart