Jump to content

EUROLEAGUE 2024/25 - every game matters

Chaos Is Me

Recommended Posts

3 hours ago, MrTripleDouble said:

da nece da se bore za 10. poziciju? 😆

uhhhh...hevi.

sumarum: nakon odigranog dvadesetog kola Partizan je van Beograda dobio samo Albu.

Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad.

2 hours ago, bodo said:

Iskreno ne znam šta treba da se desi da Pao ne bude učesnik F4. Po meni prvi favorit EL. Ne znam tko im može parirati kad su kompletni. 

a što moraju da budu kompletni?

Edited by Wingwalker

4 hours ago, Wingwalker said:

a što moraju da budu kompletni?

Teško da će biti kompletni. Veliko je pitanje da li će im Lessor zaigrati pre kraja sezone i ako da u kakvom izdanju će biti. . No i bez njega imaju kvalitet i sjajnog trenera da odu do kraja. U prognozama je važno uzeti u obzir i činjenicu da li će imati na raspolaganju glavne nosioce kada se bude odlučivalo. Jučer su i bez tri važna igrača lako rešili Partizan. Ako ne dođe do nekih neplaniranih situacija ja im dajem najveće izglede za obranu naslova. 

• Like 1

6 hours ago, Wingwalker said:

Ova sprdnja sa Makabijem sada baca još dublju senku na tu EL odluku kada se pogleda povlašćenost oba srpska tima. Barsa za gostovanje Makabiju predje cirka 3-4k kilometara. Zvezdini i Partizanovi igrači 30 minuta max i nakon tekme izvedu ženu u grad.

Baš mi žao Barse što moraju da putuju 3h do Beograda, suza sama krene...

Prošle god je bilo mnogo lepše, izlet do obližnje Valensije, a onda sa ženom u grad. 

Kakva povlašćenost, kad već Makabi igra - negde je moralo, desilo se da je to BG.

1 minute ago, Sector said:

Jak je PAO ali KKP nije baš ubjedljiv na strani, najblaže rečeno.

Slažem se sa Chaos-om i ja bih stavio Oly ispred, a određene šanse dajem i Realu koji je i dalje dovoljno kvalitetan za titulu, pogotovo ako se oporavi Yabusele.

Jabusele im je bitan samo ako budu ukrštali sa Partizanom, inače i ne mora...

• Like 1
  • Ha-ha 1

3 hours ago, MarioKempes said:

Baš mi žao Barse što moraju da putuju 3h do Beograda, suza sama krene...

Prošle god je bilo mnogo lepše, izlet do obližnje Valensije, a onda sa ženom u grad. 

Kakva povlašćenost, kad već Makabi igra - negde je moralo, desilo se da je to BG.

Ipak je poenta u tome da je sramota " što je moralo ".

I kada je počelo, Partizan je jedini odigrao i izgubio tekmu u Tel Avivu i EL ih nakon toga seli a rez ostaje. Neregularno je i bez osvrta na licemerno izbacivanje ruskih klubova u roku od samo par nedelja i čerupanja njihovih rostera uz političke pritiske matičnih saveza i javnosti zemalja iz kojih dolaze. 

Argument sa Valensijom nisam razumio a i za večeru je malo ipak podaleko da kreneš nakon tekme na put od 350km.

25 minutes ago, Wingwalker said:

Ipak je poenta u tome da je sramota " što je moralo ".

I kada je počelo, Partizan je jedini odigrao i izgubio tekmu u Tel Avivu i EL ih nakon toga seli a rez ostaje. Neregularno je i bez osvrta na licemerno izbacivanje ruskih klubova u roku od samo par nedelja i čerupanja njihovih rostera uz političke pritiske matičnih saveza i javnosti zemalja iz kojih dolaze. 

Argument sa Valensijom nisam razumio a i za večeru je malo ipak podaleko da kreneš nakon tekme na put od 350km.

Ako mene pitaš, Makabi nikad nije ni trebalo da igra evropska takmičenja u sportu, jer Izrael geografski nije ni blizu Evrope.

Odgovorio sam na komentar da su Zvezda i Partizan privilegovani, a Barselona oštećena time što Makabi igra u Beogradu.

Mislim da je taj rezon potpuno besmislen, svi klubovi prelaze različite kilometraže u sezoni, uvek i svuda je tako. Nekad je lakše Barseloni kad je u ligi Valensija (pa let traje pola sata), nekad Zvezdi jer je Makabi domaćin u BG. Nije nikakva neregularna prednost.

Svetsku politiku, Izrael, Ruse, pravdu, nepravdu... ne bih komentarisao ovde.

12 minutes ago, Borca said:

Michael Kessens koji je pre neki dan napustio Pariz potpisao ugovor sa Albom.
Daron “Fatts” Russell navodno "na radaru" Barselone.

Ova Alba je bas skup mediokriteta, od trenera do ekonoma sve go mediokritet, jedva cekam da ih ne gledam u Evrokupu.

Sa druge strane, iako je to jos jedan dokaz koliko je trziste u Evropi bedno, ne mogu da se ne obradujem majstoru Mekolumu.

Imati njega u EL u 2025. godini je prava romantika, verujem da moze da ih poveze u napadu u dobije im par utakmica.

Svakako je daleko pismeniji i bolji igrac od Mejsa, narocito za ovu ulogu.

Gotivac je Mekolum, gostuje kod Litvanaca u podkastu stalno kao strucni konsultant, vrlo inteligentan i potkovan sagovornik.

• Like 1

4 minutes ago, Chaos Is Me said:

On u napadu može da poveže samo sebe s obzirom da je u pitanju klasičan tunnel vision iso strelac.

Ne znam, meni se cini da je poslednjih par sezona malo to korigovao i da bolje prepoznaje kada treba vise gledati ka saigracima.

Jeste tvrdnja na bazi cistog utiska, i jeste to na mnogo nizem nivou, al eto.

Mislim da sa 37 godina zna da ne moze bogznakako da pravi prednost 1v1 i da mora da igra pametnije i racionalno ako hoce da bude plus svom timu.

Ako ga je Saras doveo da bi ovaj glumio neku mikrotalasnu ili sta vec, mogao je da proba sa nekim mladjim i fizicki potentnijim igracem.

Mekolum nece imati veliku minutazu kad se vrate Boldvin Zagars to je onda bas guzva na 1/2 Boldvin Zagars Meys Mekolum Guduric Hol mozda bude neki nogobulj tipujem na Meysa stvarno kriminalan igrac a Feneru bas treba jedan strelac kao Mekolum jer povredom Vilbekina nisu imali izrazitog strelca Boldvin igra prosecnu sezonu i uvek je povredjen.