Small Owl Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM (edited) Ako to sto imas najgori rezultat u zadnjih 10-15 godina nije dovoljan razlog bar da ponudis ostavku, ne znam sta jeste. Laik sam i stvarno bih volio da nas trener ima ljudske karakteristike kakve ima Sferopulos. Ali dozvoliti da ti Spartak trpa muda u usta i izbaci te u polufinalu ovakvog jednog takmicenja, trebalo bi da je dovoljan razlog da se pokupis i kao gospodin covjek odes nazad u Atinu ili gdje vec. Da smo mi sad u EL napravili neki rezultat za pamcenje pa da covjek kaze "istrosili se", mozda bi se nekako i progledalo kroz prste. Ovako, kad se nad tobom izivljava neki, realno govoreci, "lokalni" klub, stvrano je za automatski otkaz (ko zna, mozda se neko sjetio da stavi neku klauzulu u ugovor). Edited Monday at 06:53 PM by Small Owl . 1
Igor_ Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM 1 minute ago, Issey said: Samo nam on još fali... Sta bi falilo? Dosao u spartak da bi igrao Aba ligu, to mogao i kod nas da odmori Bolomboja. Vidim Luka se naigrao bas sa sve svojih 500k godisnje. Plus je mladji, i moze da napreduje. Svakako logicnij nego plavsic i simonovic koju su otisli po pozajmicama. 1
tejlor Posted Monday at 06:53 PM Posted Monday at 06:53 PM Toliko smo losi da ne mozes ni da se iznerviras. 2 1
Zadnji vezni Posted Monday at 06:57 PM Posted Monday at 06:57 PM Sfero prevaro ...daj ubacuj Kumaru i Kenana da se ljudi vrate na +20. Zaslužili su!I mi i oni Jbg!
Сандро Лаки Ђентиле Posted Monday at 07:02 PM Posted Monday at 07:02 PM Можда добијемо чак 2 четвртине, мало ли је?
Bode Posted Monday at 07:05 PM Posted Monday at 07:05 PM Jbt Jago, daj detetu loptu, sam ti stoji dva puta, pritom uzeo ofanzivni skok 1
Thor Posted Monday at 07:05 PM Posted Monday at 07:05 PM 13 minutes ago, Guru said: Dovodimo Lua Dorta, stavljamo ga na pleja i okružujemo mekanim nešuterima. I Vestbruk, kao bekap opcija. Moze za 2, moze i za 3, a moze i jako do samog kraja.
quentin Posted Monday at 07:06 PM Posted Monday at 07:06 PM Znači, naši sad mogu na more, a Partizan mora da guli bar još dvije utakmice sa Spartakom. Kako ih je vrhunski prešao doktor mašinstva.
Zadnji vezni Posted Monday at 07:06 PM Posted Monday at 07:06 PM Ali daš za Yaga 800 k hahahaha To samo mogu magovi Bagzi i Dozet. Trpaj ove sramotne milijunaše Marš iz kluba prevaro Grčka
MV91 Posted Monday at 07:07 PM Posted Monday at 07:07 PM (edited) Штета што Јанису нису продужили на 6 година као и Јовановићу, можда би некадашњи првак играо боље. Мора се рећи свака част Спартаку, објаснили су у ове две утакмице и тотално надиграли Звезду. Edited Monday at 07:08 PM by MV91
MrTripleDouble Posted Monday at 07:14 PM Posted Monday at 07:14 PM Ne secam se da sam video slicnu statistika od kad +- kategorija belezi u kosarci. 1
Recommended Posts