NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jos jedno vece gde nam trenutni rezultati idu u korist a mi useremo sve. Uzasni smo danas 1
Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dajte kosmodisk Kenanu. Mi imamo najgoru bekovsku liniju e evropi. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Hahahaha Daj neka neko pomogne mučenom Kenanu da dodje do klupe.hhaha Sta mu radi čovek on i dalje drugi ovog mučenika da ga čuva.Sfero ne zna gde nije
Papadac Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Arsen10 said: Mora jago da povuče Hahaahahahahaah 1
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago I zašto Sfero za poslednju odbranu ne ubaci npr Kodija? Nego ostavlja invalide Jaga i kenana
dzakala Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Misaona imenica da nasi bekovi mogu zaustaviti nekog dobroh 1 na 1 igraca
DijametralnoSuprotan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zasto nismo udvajali franciska u poslednjem napadu, sta mi radimo, Pustamo Cennana da ga cuva 1 -1 par poslednjih napada kao da je Lazic jbte
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zalgiris igra stalno izolaciju ili dva na dva ali svi znaju sta igraju i zalecu sa na ofanzivni. Maksimalno utrenirana ekipa. Mi izgledamo kao da smo se juce zbrojali. Samo improvizacija.
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Nego, nek Dileje zapevaju braci Rusima opet. I razviju stranu zastavu. Pomislio bi covek da karma dodje po svoje Da smo mi neko mudo u duelu sa njima nego nam se ista skupe a oni ih jos motivisu dodatno Debilno 2
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jebem ti Brauna u 3 pocke materine da ne moze skok da uhvati gde nam Danston sutira za 3 mrsh 2
Shunsuke Nakamura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Buđavi Braun ne može da uhvati loptu cijelu noć a za to igra.
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Stojis na metar od coveka dok njegov tim sutira 60% za tri, bravo za jaga i za trenera.
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja tek sad vidim da zalizani zaboravio Petruševa na klupi, dok se raspadamo
Devla Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ajmo bre, ne smemo da dozvolimo da nas Litvanci ugaze sred nase kuce
Recommended Posts