Zadnji vezni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dovodjenja i prijatno. Odvratni zabar školuje Sfera veceras. Očajni smo. Nap bekovsli par Kumić-Kenan se raspada već dzžuze vreme
srlepajce Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Koliko glupana imamo u ekipi Oni jako pametno igraju za razliku od nas
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nego, nek Dileje zapevaju braci Rusima opet. I razviju stranu zastavu. Pomislio bi covek da karma dodje po svoje 9
DijametralnoSuprotan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kako je Dobric ispao iz odbrane majko mila, au
quentin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, NMX said: Nego, nek Dileje zapevaju braci Rusima opet. I razviju stranu zastavu. Pomislio bi covek da karma dodje po svoje Ako izgubimo, ovo će mi biti bukvalno jedina, ali ne mala satisfakcija.
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zajeban je Francisko k'o kratko cebe, sve ono sto nasi bekovi nisu
Steve Gerrard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Steta sto ne preferiraju u ovaj basket kao u nfl, da ima covjek posebnog trenera za napad, pa sfero neka bude odbrambeni jer napadacki arsenal akcija mu je 0
Sinnerman Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ova utakmica je dokaz koliko su one priče o umoru i zgusnutom rasporedu sviranje kurcu. Klasične alibi priče luzera. Niti smo šta bolji, niti šta gori u odnosu na to kada igramo tri utakmuce u pet dana. Jednostavno ovaj tim teško može bolje. 4
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago A sto ga ne udvojimo,pusti jebenog Birutsa nek ostane sam
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kenan kao iz voza ispada. Francisko ga ubija. Preslikano kao finale kupa sa grobarima. Nemamo resenje za ISO majstora. Jedini ga je Kalina koliko toliko zaustavio do sada
forumko topic Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Zajeban je Francisko k'o kratko cebe, sve ono sto nasi bekovi nisu Ma jok, on je samo dobar bek, a naši ni blizu
K.Dot Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Auuu, ovako ja zamišljam NBA igrača da se sprda po Evropi.
Recommended Posts