DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svaka utakmica protiv ovih odvratluka je ista: Kenja ih, napune nas nebitni likovi, neizvesna zavrsnica koju uvek gubimo. 1
K.Dot Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš kao što sam očekivao, šutiraju za 3 nekih 90% i dobacuju se u našem reketu. Sve je pod kontrolom.
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Bad said: Poziciona odbrana zapravo i nije bila toliko loša, dosta su ispogadjali preko ruke plus smo im mi davali loptu u ruke iz kojih su imali otvoreni šut/zicer. Daleko je ovo od dobre odbrane
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vracaj Kalinu, vadi Yaga jbt Nastavljaju da nam prodaju neke jeftine trikove, a i sut spolja ih sluzi Nema ovde rutiniranja, moracemo u rudnik
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadao sam se da ćemo pronaći igru u napadu posle pauze, ali ništa od toga. Plejevi su nam užas u kreaciji i to nas košta dosta. I odbrana nije na nivou, prilično lako nas rešavaju. Pre će oni da se odlepe nego mi...
Devla Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedan od najlošijih su napada u El, a vec nam dadose 38 poena
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Igramo jako nedisciplinovano. Zao mi je sto ne postujemo loptu. Umesto da izadjemo naostreni, obzirom da su nas pokrali tamo, mi ih razigravamo. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Биће ово тешка хематурија. Да се докотрљамо до нерешеног на полувремену и Бог да нас види.
Miki28 Teoljub Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minuta 2/4, oni nemaju faul i sve je jasnooko nase agresivnosti i kreacije u 2/4
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kao na treningu šutiraju. Nikad nisam mogao da podnesem da nas Smailagić puni...
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Daleko je ovo od dobre odbrane Sad jeste, prošlo je 10 minuta od mog komentara
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sramotni smo, nakon pauze umjesto da se ekipa malo resetovala.
Recommended Posts