Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Just now, Miki28 Teoljub said:

Raubujemo najbitnije igrace. To je problem. Sta ce nam Boki i Kalina na terenu ovoliko?

Kalina izgleda bar meni iscrpljeno već neko vreme. A Boki može da igra još dva dana. Taj puca od snage. Samo svi strahujemo da se ne povredi. Ja bih Brownu dao veću minutažu. A Filipu se vidi da je manje trenirao. Muči se i sa bacanjima u zadnje vreme. 

1 minute ago, bodo said:

Kalina izgleda bar meni iscrpljeno već neko vreme. A Boki može da igra još dva dana. Taj puca od snage. Samo svi strahujemo da se ne povredi. Ja bih Brownu dao veću minutažu. A Filipu se vidi da je manje trenirao. Muči se i sa bacanjima u zadnje vreme. 

Ne bi vratio Kalinu da je Rokas u stanju da pogodi nesto otvoreno a isto tako i Bokija da preko Luke nismo primili bar 12 poena ( dali su mu barem 2 trojke u facu i jos barem 6 poena na ulazu ).

O CMM je suvisno trositi rijeci, sta je sa tim covjekom niko ne zna.

I FMP ga tretira kao najveceg kamenjara koji postoji u kosarci a i kad ima priliku trcatinu kontru, lik se povlaci.

Jos Neda koji je najozbiljnije pristupio mecu, daje poene i asistira kao sekundarni kreator ima 3 faula.

Just now, Miki28 Teoljub said:

Ne bi vratio Kalinu da je Rokas u stanju da pogodi nesto otvoreno a isto tako i Bokija da preko Luke nismo primili bar 12 poena ( dali su mu barem 2 trojke u facu i jos barem 6 poena na ulazu ).

O CMM je suvisno trositi rijeci, sta je sa tim covjekom niko ne zna.

CMM je enigma I za mene. Malo je reći da sam nezadovoljan njegovim plejmekerskim sposobnostima. Za poziciju prvog pleja to bi trebalo biti znatno bolje.