VukVule1988 Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 6:49 PM, Webad said: Teo preskocio sut za 3... Ima nade Expand Bio je sam, nije zanimljivo... 1
Volter Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 6:51 PM, uncletima said: Neka dobra dusa, krsten strim... Hvala. Expand http://livestream365.com/stream/OWNmNmM0ZDUzYjU4ZjQ3Mzg1YWYyNjYyNDI2YTdhZDY https://liveball.uno/basketball/match/407495 1
fradler Posted January 5 Posted January 5 Zasto Kostic nije u sastavu? Komotno je mogao da odigra 30 minuta danas. 6
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:10 PM, bodo said: Odrađivanje posla pred ono važno u petak. Expand Nema odje za sada odradjivanja posla vec bezobrazan pristup mecu pojedinih igraca.
bodo Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:14 PM, Miki28 Teoljub said: Nema odje za sada odradjivanja posla vec bezobrazan pristup mecu pojedinih igraca. Expand Opušteno Miki. Vidiš da se ni Janis ne peni.
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:17 PM, bodo said: Opušteno Miki. Vidiš da se ni Janis ne peni. Expand Raubujemo najbitnije igrace. To je problem. Sta ce nam Boki i Kalina na terenu ovoliko? 1
DijametralnoSuprotan Posted January 5 Posted January 5 Utakmica jeste revijalna ali 14-2 za 3p je stvarno mizeran i za prijateljsku. Moramo da nastimamo sut zbog EL prevashododno, lako se uvuce nervoza kad sut ne ide. Necemo biti u stanju da peglamo odbranu sve vreme, posebno u duplim kolima.
bodo Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:20 PM, Miki28 Teoljub said: Raubujemo najbitnije igrace. To je problem. Sta ce nam Boki i Kalina na terenu ovoliko? Expand Kalina izgleda bar meni iscrpljeno već neko vreme. A Boki može da igra još dva dana. Taj puca od snage. Samo svi strahujemo da se ne povredi. Ja bih Brownu dao veću minutažu. A Filipu se vidi da je manje trenirao. Muči se i sa bacanjima u zadnje vreme.
Bogoljub Gagic Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:10 PM, fradler said: Zasto Kostic nije u sastavu? Komotno je mogao da odigra 30 minuta danas. Expand Игра тренутни КЛС против Слоге, има 11 поена на полувремену. Али да слажем се овде је требао минуте данас, а не у КЛС. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:24 PM, bodo said: Kalina izgleda bar meni iscrpljeno već neko vreme. A Boki može da igra još dva dana. Taj puca od snage. Samo svi strahujemo da se ne povredi. Ja bih Brownu dao veću minutažu. A Filipu se vidi da je manje trenirao. Muči se i sa bacanjima u zadnje vreme. Expand Ne bi vratio Kalinu da je Rokas u stanju da pogodi nesto otvoreno a isto tako i Bokija da preko Luke nismo primili bar 12 poena ( dali su mu barem 2 trojke u facu i jos barem 6 poena na ulazu ). O CMM je suvisno trositi rijeci, sta je sa tim covjekom niko ne zna. I FMP ga tretira kao najveceg kamenjara koji postoji u kosarci a i kad ima priliku trcatinu kontru, lik se povlaci. Jos Neda koji je najozbiljnije pristupio mecu, daje poene i asistira kao sekundarni kreator ima 3 faula.
bodo Posted January 5 Posted January 5 On 1/5/2025 at 7:28 PM, Miki28 Teoljub said: Ne bi vratio Kalinu da je Rokas u stanju da pogodi nesto otvoreno a isto tako i Bokija da preko Luke nismo primili bar 12 poena ( dali su mu barem 2 trojke u facu i jos barem 6 poena na ulazu ). O CMM je suvisno trositi rijeci, sta je sa tim covjekom niko ne zna. Expand CMM je enigma I za mene. Malo je reći da sam nezadovoljan njegovim plejmekerskim sposobnostima. Za poziciju prvog pleja to bi trebalo biti znatno bolje.
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 Evo opet, sam kao duh, cigletina Barna nas usra vrs
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 Kalina, Boki i Brown. Obozavacemo ih u odbrani 2
Čočo Posted January 5 Posted January 5 John Brown III. Za koju nedelju će nam tek biti jasno kakvu smo defanzivnu mašinu doveli. ❤️ 4
Miki28 Lakers in 5 Posted January 5 Posted January 5 Brown je zujalica u odbrani, non stop se krece. Docice i taj sut sa poludistance 2
Recommended Posts