Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Issey said: Jago kao da jedva čeka da ode iz Zvezde... Tako i igra... Iskreno i treba,ne vredi ove sezone tanak jako 1
Issey Posted April 21 Posted April 21 Da, sa više entuzijazma sam gledao pripremne utakmice na startu sezone... 1
fradler Posted April 21 Posted April 21 Yago je bivsi sigurno, mogao bi u Pariz, Spliter mu je tamo. Sve se crta da bude zamena za Shortsa i razvali sezonu.
Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 Da trojku pa napravi ovako glup faul... dzaba si ie dao majstore
Webad Posted April 21 Posted April 21 Jago jago sunce moje drago... Nadam se da ce paris da te udomi 😁
K.Dot Posted April 21 Posted April 21 Kako nas je zajebao Jago, nijedan klub mu neće dati ovoliko para. 1
NMX Posted April 21 Posted April 21 Nazalost ovo sto Jago igra moze i Teo sada, jednako ce biti igrac manje u odbrani a u napadu mozda nesto i uradi
DijametralnoSuprotan Posted April 21 Posted April 21 (edited) Yago, Mitar i Nedovic u igri plus Cannan 🤣 Edited April 21 by DijametralnoSuprotan
dzakala Posted April 21 Posted April 21 Kako je mucno gledati ove napade koje organizuju Yago i kumara 1
K.Dot Posted April 21 Posted April 21 Jbt mi smo odlično prošli sa 10. mestom u EL. Tek sad mi je jasno da je ekipa odigrala iznad svojih realnih mogućnosti.
TB Told Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, K.Dot said: Jbt mi smo odlično prošli sa 10. mestom u EL. Tek sad mi je jasno da je ekipa odigrala iznad svojih realnih mogućnosti. Na osnovu meča koji oba tima radije ne bi igrala u ovom trenutku? 4 1
Nini3112 Posted April 21 Posted April 21 Just now, DijametralnoSuprotan said: Nedovic u svadji sa nogama i rukama. Po utakmici uvek jedna ovako izgubljena
Kooineeperk Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, TB Told said: Na osnovu meča koji oba tima radije ne bi igrala u ovom trenutku? Pravo kosarkaskom ekspertu ne treba mnogo gledanja da moze da donese zakljucke o citavoj sezoni, pa i o onim stvarima koje ce se tek desiti.
Don Dusko Posted April 21 Author Posted April 21 4 minutes ago, K.Dot said: Jbt mi smo odlično prošli sa 10. mestom u EL. Tek sad mi je jasno da je ekipa odigrala iznad svojih realnih mogućnosti. Ma dobro mozda sledece sezone u EL Partizan pretekne Zvezdu.Posto jbg ove sezone nazalost nije mogao. 1 1
Thor Posted April 21 Posted April 21 Odbrana malo jača od kisele vode, angažovanje bilo veće na turniru na Kritu...nije da nije očekivano
fradler Posted April 21 Posted April 21 Partizan uzasan, mi za nijansu uzasniji... Bezveze tekma izmedju dva bezvezna tima.
Recommended Posts