DijametralnoSuprotan Posted March 13 Posted March 13 2 minutes ago, Don Dusko said: Je li igra Mirota ? Igra
Miki28 Teoljub Posted March 13 Posted March 13 Diop ne moze da cuva Filipa. Opet bacanja🤦♂️ Evo sada i def skok juju
Issey Posted March 13 Posted March 13 (edited) Vežba li Sferopulos bacanja na treninzima? Opet ogromna količina gluposti, dok ovi ništa ne igraju za sad... Edited March 13 by Issey 1
Issey Posted March 13 Posted March 13 Broj datih lopti Kalinića protivniku u ruke: 2... And counting...
Webad Posted March 13 Posted March 13 Kad petrusev stane na liniju za sl bacanja imam isti osecaj kao kad ogi spusti loptu u dribling...izbija me alergija
Saxon01 Posted March 13 Posted March 13 I ovo cemo izgleda da izgubimo. Ocajni smo , ocajni u svim segmentima
Zadnji vezni Posted March 13 Posted March 13 Jel Cannan igra? Ima neki plašt nevidljivi čovek šta li?
Webad Posted March 13 Posted March 13 1 minute ago, Zadnji vezni said: Jel Cannan igra? Ima neki plašt nevidljivi čovek šta li? Koperfild magija 😁 Ubode jeee
Čvarkov Posted March 13 Posted March 13 (edited) Pumpaaaaaj ❤️❤️❤️❤️ Bravo Zvezdaši! Edited March 13 by Čvarkov 7
Zadnji vezni Posted March 13 Posted March 13 Hahaha kakva odbrana i zaštita obruča. Amaterski. Umesto da bude +6,7 mi ih sami vratili u egal.
Recommended Posts