NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jos jedno vece gde nam trenutni rezultati idu u korist a mi useremo sve. Uzasni smo danas 1
Crni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Dajte kosmodisk Kenanu. Mi imamo najgoru bekovsku liniju e evropi. 1
Zadnji vezni Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Hahahaha Daj neka neko pomogne mučenom Kenanu da dodje do klupe.hhaha Sta mu radi čovek on i dalje drugi ovog mučenika da ga čuva.Sfero ne zna gde nije
Papadac Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Arsen10 said: Mora jago da povuče Hahaahahahahaah 1
forumko topic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I zašto Sfero za poslednju odbranu ne ubaci npr Kodija? Nego ostavlja invalide Jaga i kenana
dzakala Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Misaona imenica da nasi bekovi mogu zaustaviti nekog dobroh 1 na 1 igraca
DijametralnoSuprotan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zasto nismo udvajali franciska u poslednjem napadu, sta mi radimo, Pustamo Cennana da ga cuva 1 -1 par poslednjih napada kao da je Lazic jbte
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Zalgiris igra stalno izolaciju ili dva na dva ali svi znaju sta igraju i zalecu sa na ofanzivni. Maksimalno utrenirana ekipa. Mi izgledamo kao da smo se juce zbrojali. Samo improvizacija.
srlepajce Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Nego, nek Dileje zapevaju braci Rusima opet. I razviju stranu zastavu. Pomislio bi covek da karma dodje po svoje Da smo mi neko mudo u duelu sa njima nego nam se ista skupe a oni ih jos motivisu dodatno Debilno 2
NMX Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Jebem ti Brauna u 3 pocke materine da ne moze skok da uhvati gde nam Danston sutira za 3 mrsh 2
Shunsuke Nakamura Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Buđavi Braun ne može da uhvati loptu cijelu noć a za to igra.
Igor_ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Stojis na metar od coveka dok njegov tim sutira 60% za tri, bravo za jaga i za trenera.
forumko topic Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ja tek sad vidim da zalizani zaboravio Petruševa na klupi, dok se raspadamo
Devla Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ajmo bre, ne smemo da dozvolimo da nas Litvanci ugaze sred nase kuce
Recommended Posts