DijametralnoSuprotan Posted February 27 Posted February 27 Svaka utakmica protiv ovih odvratluka je ista: Kenja ih, napune nas nebitni likovi, neizvesna zavrsnica koju uvek gubimo. 1
K.Dot Posted February 27 Posted February 27 Baš kao što sam očekivao, šutiraju za 3 nekih 90% i dobacuju se u našem reketu. Sve je pod kontrolom.
Taki Posted February 27 Posted February 27 10 minutes ago, Bad said: Poziciona odbrana zapravo i nije bila toliko loša, dosta su ispogadjali preko ruke plus smo im mi davali loptu u ruke iz kojih su imali otvoreni šut/zicer. Daleko je ovo od dobre odbrane
fradler Posted February 27 Posted February 27 Vracaj Kalinu, vadi Yaga jbt Nastavljaju da nam prodaju neke jeftine trikove, a i sut spolja ih sluzi Nema ovde rutiniranja, moracemo u rudnik
Issey Posted February 27 Posted February 27 Nadao sam se da ćemo pronaći igru u napadu posle pauze, ali ništa od toga. Plejevi su nam užas u kreaciji i to nas košta dosta. I odbrana nije na nivou, prilično lako nas rešavaju. Pre će oni da se odlepe nego mi...
Devla Posted February 27 Posted February 27 Jedan od najlošijih su napada u El, a vec nam dadose 38 poena
Crni Posted February 27 Posted February 27 Igramo jako nedisciplinovano. Zao mi je sto ne postujemo loptu. Umesto da izadjemo naostreni, obzirom da su nas pokrali tamo, mi ih razigravamo. 1
Сандро Лаки Ђентиле Posted February 27 Posted February 27 Биће ово тешка хематурија. Да се докотрљамо до нерешеног на полувремену и Бог да нас види.
Miki28 Teoljub Posted February 27 Posted February 27 7 minuta 2/4, oni nemaju faul i sve je jasnooko nase agresivnosti i kreacije u 2/4
Issey Posted February 27 Posted February 27 Kao na treningu šutiraju. Nikad nisam mogao da podnesem da nas Smailagić puni...
Bad Posted February 27 Posted February 27 2 minutes ago, Taki said: Daleko je ovo od dobre odbrane Sad jeste, prošlo je 10 minuta od mog komentara
Sector Posted February 27 Posted February 27 Sramotni smo, nakon pauze umjesto da se ekipa malo resetovala.
Recommended Posts