Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Nedović bi ako može da igra gistro napad a Kodi  da vazda baca loptu u pravcu u kojem se, kažu upućeniji, nalazi obruč a neko će već pomeriti konstrukciju koša za toliko...

Ulazi Petrušev i na prvi mismeč u istoj sekundi po prijemu skoruje...a svi ga gledaju sa grimasom: " eee...lakoe tebi...ti si klasa...".

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Volter said:

Mitar moli za izmenu, dao bih ja tebi izmenu plate za ovakav sraman odnos.

Mnogo se naljutio deckic,a kad Joel i Filip traze izmenu,dal da te ubace jer si toliko stetan po ekipu?

Just now, Webad said:

Mitrovic je onaj ortak koji ima ugovor za stalno u firmi...ide na bolovanje kad hoce, ne ostaje prekovremeno, ima topli oblok, prevoz, radni staz i j. Mu se

Mitrović pre svega treba da bude starter u ovakvim utakmicama i ne treba da bude u petorci sa Nedovićem. On može da doprinese u napadu i skoro da nema svrhe da se uvodi kad smo u značajnom minusu i kad nam treba odbrana.

• Thanks 1

Na sta ovo lici, majko moja mila. Bio sam aposlutno pripremljen za iscedjenost i uzasnu utakmicu, a opet sam sablaznjen onim sto gledam.

40 poena Igokee za 12 minuta, a ljudi bez Brajsa Dzonsa imaju manje ofanzivnog potencijala od prosecne ekipe sa letnjih penzionerskih termina u Zagubici.

• Like 3

Evo kako može. Baš sam se iznervirao, sreća Clash skuplja papiriće po parku inače bi me dodatno iznervirao ovde sa svojim zajedljivim komentarima kako smo ovakvi i onakvi.

• Love 1
  • Ha-ha 2

3 minutes ago, Volter said:

Evo kako može. Baš sam se iznervirao, sreća Clash skuplja papiriće po parku inače bi me dodatno iznervirao ovde sa svojim zajedljivim komentarima kako smo ovakvi i onakvi.

Ne gledam utakmicu.

Pokupio papirice, pogledao komentare, pogledao statistiku.

Skontao sam da ima dobru statistiku jee po komentarima izgleda da sam igra. A igra ko kurac a ima sobru statistiku. Al ivo je ona utakmica kad ne gledamo statistiku. 
komplikovavno previse

• Like 3