Wingwalker Posted February 2 Posted February 2 (edited) Nedović bi ako može da igra gistro napad a Kodi da vazda baca loptu u pravcu u kojem se, kažu upućeniji, nalazi obruč a neko će već pomeriti konstrukciju koša za toliko... Ulazi Petrušev i na prvi mismeč u istoj sekundi po prijemu skoruje...a svi ga gledaju sa grimasom: " eee...lakoe tebi...ti si klasa...". Edited February 2 by Wingwalker 1
Webad Posted February 2 Posted February 2 Mitrovic je onaj ortak koji ima ugovor za stalno u firmi...ide na bolovanje kad hoce, ne ostaje prekovremeno, ima topli oblok, prevoz, radni staz i j. Mu se 2
DijametralnoSuprotan Posted February 2 Posted February 2 9 minutes ago, Don Dusko said: Bez energije... Pa ono jes, naigrali se Mitar, Yago, Gidra u derbiju pa sad ne mogu da se sastave. Ja ne znam kako cemo mi igrati u seriji sa partizanom/Dubaijem kad se bude igralo na svaka tri dana. Zato dupla kola igramo toplo-hladno kao prebijeni. 1
Volter Posted February 2 Posted February 2 Živnuli malo. Pa jebo ga ja niste se baš toliko iskilavili protiv Partizana, pogotovo pojedinci.
Nini3112 Posted February 2 Posted February 2 3 minutes ago, Volter said: Mitar moli za izmenu, dao bih ja tebi izmenu plate za ovakav sraman odnos. Mnogo se naljutio deckic,a kad Joel i Filip traze izmenu,dal da te ubace jer si toliko stetan po ekipu?
TB Told Posted February 2 Posted February 2 Just now, Webad said: Mitrovic je onaj ortak koji ima ugovor za stalno u firmi...ide na bolovanje kad hoce, ne ostaje prekovremeno, ima topli oblok, prevoz, radni staz i j. Mu se Mitrović pre svega treba da bude starter u ovakvim utakmicama i ne treba da bude u petorci sa Nedovićem. On može da doprinese u napadu i skoro da nema svrhe da se uvodi kad smo u značajnom minusu i kad nam treba odbrana. 1
fradler Posted February 2 Posted February 2 Na sta ovo lici, majko moja mila. Bio sam aposlutno pripremljen za iscedjenost i uzasnu utakmicu, a opet sam sablaznjen onim sto gledam. 40 poena Igokee za 12 minuta, a ljudi bez Brajsa Dzonsa imaju manje ofanzivnog potencijala od prosecne ekipe sa letnjih penzionerskih termina u Zagubici. 3
Issey Posted February 2 Posted February 2 (edited) Mitroviću stvarno nema pomoći... Kodi podigao formu, ali je Jago u buli... Ništa nismo odbranili... Edited February 2 by Issey 2
DijametralnoSuprotan Posted February 2 Posted February 2 I pitali se Djurovic, Kuzma i kompanija zasto Mitar i Teo nisu igrali derbi, kao skandal. Mitra zlostavlja ovaj Carter, o cemu mi pricamo. 1
Volter Posted February 2 Posted February 2 Evo kako može. Baš sam se iznervirao, sreća Clash skuplja papiriće po parku inače bi me dodatno iznervirao ovde sa svojim zajedljivim komentarima kako smo ovakvi i onakvi. 1 2
Nini3112 Posted February 2 Posted February 2 "Ubedljivo najbolji igrac Crvene Zvezde je Luka Mitrovic" ovaj bas voli da nas zajebava ahahah 9
TB Told Posted February 2 Posted February 2 Komentator bulazni "ubedljvo najbolji košarkaš u Zvezdi Mitrović"
Henry Chinaski Posted February 2 Posted February 2 (edited) Kaže komentator: ubjedljivo najbolji igrač Zvjezde je Mitrović Brži kolega 🙂 Edited February 2 by Henry Chinaski
Mile1 Posted February 2 Posted February 2 Sem Petruseva i Kalinica cela domaca osnova nakon kraja sezone OUT 3 1 2
Bejn Posted February 2 Posted February 2 (edited) "Mitrović u kontinuitetu igra 12 minuta sjajno"... komentator na Areni. P.S. Brže kolege. Izvinjavam se što se ponavljam. Edited February 2 by Bejn
TB Told Posted February 2 Posted February 2 Just now, Issey said: Znam, smaramo... Ali Luka više nije ni za ovu Igokeu... Kako nije, komentator kaže da je najbolji kod nas.
Henry Chinaski Posted February 2 Posted February 2 Clash kad se vrati iz Limanskog parka najebali smo 🙂 1
nik_nurse Posted February 2 Posted February 2 3 minutes ago, Mile1 said: Sem Petruseva i Kalinica cela domaca osnova nakon kraja sezone OUT Ostace cela domaca,a otici samo Petrusev 2
Issey Posted February 2 Posted February 2 A i Rokas, u poslednjih par utakmica baš glupi potezi, pravi faulove u bonusu na 9m od koša... Jeste da ne dobija lopte, nema ulogu, ali baš gubim strpljenje za njega... 4
Clash Posted February 2 Posted February 2 3 minutes ago, Volter said: Evo kako može. Baš sam se iznervirao, sreća Clash skuplja papiriće po parku inače bi me dodatno iznervirao ovde sa svojim zajedljivim komentarima kako smo ovakvi i onakvi. Ne gledam utakmicu. Pokupio papirice, pogledao komentare, pogledao statistiku. Skontao sam da ima dobru statistiku jee po komentarima izgleda da sam igra. A igra ko kurac a ima sobru statistiku. Al ivo je ona utakmica kad ne gledamo statistiku. komplikovavno previse 3
Recommended Posts