Markoss Posted January 17 Posted January 17 Sta li ce Ogi Dobric sledece da uradi za Monako, autokos? 3 1
Don Dusko Posted January 17 Author Posted January 17 Dobric nam uopste nije trebao ali dobro to je nas teg... Nadajmo se da ce natrpati nekog u ABA a mozda i u EL... 2
Saxon01 Posted January 17 Posted January 17 (edited) To bi bilo to. Znao sam. Sram da te bude grcka prevaro od trenera! Dobric! Ali kakav promasaj Jaga, au..... Edited January 17 by Saxon01 1
Henry Chinaski Posted January 17 Posted January 17 Dobrić je najgori odbrambeni u našem timu Ovo je i faul bio na Dzejmsu 2
Borky Posted January 17 Posted January 17 Jel moguce da covjek promasi lagano polaganje i da cjelu cetvrtinu ne mozemo pokupiti skok poslje njihovog promasaja za 3?!!
Issey Posted January 17 Posted January 17 Ovaj omaši kucanje a onaj zicer... Kobra faul u napadu... A ja na 150 otkucaja srca... Za koji qrc jbt!...
DijametralnoSuprotan Posted January 17 Posted January 17 (edited) Dobric i Yago, nenormalno kakvi odroni ponovo. Bolomboj i bacanja ponovo, ziceri, terajte se. Edited January 17 by DijametralnoSuprotan 1
Nini3112 Posted January 17 Posted January 17 Dobric dobar defanzivac je najsmesniji vic koji sam ja procitao,nemoj da je to nekome palo na pamet da to napise. 1
nik_nurse Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Devla said: Sta raditi sad, ja bi pravio faul i uzeo zadnji napad Brani sfero i prima trojku 😂
DijametralnoSuprotan Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, Devla said: Sta raditi sad, ja bi pravio faul i uzeo zadnji napad Braniti Jamesa s Bolombojem. Dobric da ne igra u petorci.
Recommended Posts