Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

2 minutes ago, elmulinho said:

Jako mi je drago da je Plavsic pokazao makar nesto, jer to znaci da ce Mitar biti van 12

Hoce sigurno. Sigurno cemo sezonu igrati sa 2 visoka igraca. Pre ce Daum da bude van 12 sa ovakvom igrom nego Luka. 

• Like 1

Mislio sam da većeg beskorisnjakovića od Davidovca nećemo imati a onda se pojavio Mitrović. Sad umesto jednog imamo dvojicu takvih. 🤦 Ako ima i malo razuma obojica ne treba ni na klupi da budu a kamoli u igri. 

Ne mozemo mi ni do pristojne odbrane bez Bolomboja i njegove odbrane pika.

Tek kad uparimo Kodija i njega, uz podrsku krila, imacemo korektne uslove za dobru odbranu.

To ne treba traziti ovde, Plavsic ispada ko iz voza a Mitar je solidno spor i skracen.

• Like 2

Just now, Igor_ said:

Hoce sigurno. Sigurno cemo sezonu igrati sa 2 visoka igraca. Pre ce Daum da bude van 12 sa ovakvom igrom nego Luka. 

Teoretske šanse nema da DeDa ili Luka budu van 12, eventualno u slučaju neke NDB povrede. 

• Like 1

3 minutes ago, elmulinho said:

Dakle jedan od Teo/Dobric ce biti van 12?

ABA Teo verovatno neće ni da igra, dok u EL tipujem da će Daum da sedi pored Nebojše. Luka može da pokrpi njegove minute na 4, ostalo će Davidovac. 

Edited by K.Dot

Mi delujemo kao da smo se juče okupili kroz sve tri utakmice. Ili nam je koncentracija ispod nivoa jer su pripreme ili nešto dobrano ne štima. Nadam se ovo prvo. 

Edited by Čočo