Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

1 hour ago, Don Dusko said:

giphy.gif

Kod mene u selo ovo se još uvek zove ma-djija. Samo kad bi se zadržao na tim zecovima iz rukava a da se obikoli bacanja zapaljenih bodeža. Imamo za to i mladje i spretnije. 

Edited by Wingwalker
  • Like 12

1 hour ago, bodo said:

Plavšić za 11 minuta jedan skok. Zvuči grozno. Ali zato Jago 7 asista. 

Plavša jednostavno ne ume da se zagradi. Posebno u napadu. Uglavnom pravi faulove iz pozicija gde je njegov igrač bliži košu. Ne znam šta mu je glavni hendikep da sa tim frejmom i 216cm bude toliko inferioran na skoku.

Verovatno kombinacija svega: visokog težišta,  loše tehnike i pogrešnog tajminga na skoku.

Edited by Wingwalker
  • Like 4

Zadnji derbi koji smo izgubili kod kuce bilo je gostujucih navijaca.

Ovaj derbi navijaci Partizana ce dobiti 1000 ulaznica.

Ako ne igra Nedovic, ne vidim da smo mi uopste bilo kakvi favoriti. 

Oni dolaze rastereceni, zakon velikih brojeva kaze da moraju prekinuti crni niz od 6 uzastopnih poraza u EL i 8 uzastopnih u derbijima.

Sjecam se derbija 2012. u ABA ligi kad se nama sve poklopilo nakon loseg starta i kad smo ih razbili pred njihovim navijacima 78:92.

Nisam optimista, nadam se da grijesim ali mislim da su sanse 50-50 eventualno 52-48 za nas.

Edited by Sokmeniki
  • Like 6

Taj zakon velikih brojeva je jednako bio aktuelan i pre dva kola. Očigledno je lestvica nešto viša kada polaziš od nule sa novim timom. 

Mogu slobodno na tu metafiziku da se pozivaju i nakon Žalgirisa.

Edited by Wingwalker
  • Like 1

1 minute ago, Sokmeniki said:

Ovaj derbi navijaci Partizan ce dobiti 1000 ulaznica.

Oni dolaze rastereceno, zakon velikih brojeva kaze da moraju orekinuti crni niz od 6 uzastopnih poraza u EL i 8 uzastopnih u derbijima.

Sjecam se derbija 2012. u ABA ligi kad se nama sve poklopilo nakon loseg starta i kad smo ih razbili pred njihovim navijacima 78:92.

Nisam optimista, nadam se da grijesim ali mislim da su sanse 52-48 za nas.

Gde si našao info o prisustvu gostujućih navijaca?

• Like 2

Just now, Wingwalker said:

Plavša jednostavno ne ume da se zagradi. Posebno u napadu. Uglavnom pravi faulove iz pozicija gde je njegov igrač bliži košu. Ne znam šta mu je glavni hendikep da sa tim frejmom i 216cm bude toliko inferioran na skoku.

P0Verovatno kombinacija svega: visokog težišta, loše tehnike i pogrešnog tajminga na skoku.

Timing definitivno. Promatrao sam ga. A to imaš ili nemaš. A i loše se postavlja. Šteta tih gabarita. 

• Like 1

7 minutes ago, fradler said:

Aba: 11% za 2, 28% za 3

El: 25% za 2, 30% za 3

Dve prodate lopte u proseku

Defanziva na nivou papirnog čunja

Šta mislite, koji je ovo kriminalac? Hint: nadimak mu je Mikica klačer

Ljubi brat💪

Javi se na kraju sezone, nemoj da budes cava kao prosle sezone

• Love 1
  • Ha-ha 3

36 minutes ago, СтелаРоса said:

Objavio pbg news a prenela nova, mada mi je sumnjivo s obzirom da je nas klub danas objavio informacije o kartama i nigde to nije pomenuto

Čisto sumnjam, klub nije nista objavio, bar za sad.

Ono što sam u kontaktu sa vidjenijim navijačima sa naše tribine,  znam da je bio pokušaj sa naše strane da se da određen broj karata gostima, gde je na prva   dva derbija u EL razmenjeno po 400 karata, I da je sa naše strane postojala volja da se to pojača na 1.000 + . Vec sledeći derbi u EL oni su ukinuli i tih 400 uz obrazlozenje da imaju veliki broj sezonskih i da nema prostora pa se igralo bez prisustva. 

Videćemo,  jedino ako se nisu ponovo dogovorili. 

Edited by No name

Ne znam zasto ljudi misle da oni dolaze totalno rastereceni? Pa njima gori pod nogama vise nego nama i svaki sledeci poraz ih ukopava sve vise. Mislim oni sledeci derbi ne da nemaju sta da izgube nego suprotno ako izgube bolece ih mnogo. Mozda je moja logika pogresna jer vidim da dosta ljudi smatraju da oni nema sta da izgube i da ce biti rastereceni ja cak vise mislim da im je ekipa pod pritiskom velikim...

• Like 8

4 minutes ago, No name said:

Čisto sumnjam, klub nije nista objavio, bar za sad.

Ono što sam u kontaktu sa vidjenijim navijačima sa naše tribine,  znam da je bio pokušaj sa naše strane da se da određen broj karata gostima, gde je na prva   dva derbija u EL razmenjeno po 1,000 karata, I da je sa naše strane postojala volja da se to pojača na 2-2,500 hiljade. Vec sledeći derbi u EL oni su ukinuli i tih 1000 uz obrazlozenje da imaju veliki broj sezonskih i da nema prostora pa se igralo bez prisustva. 

Videćemo,  jedino ako se nisu ponovo dogovorili. Generalno 1.000 ljudi je nista na 19.000 ovih drugih. Kao glineni golubovi. Ako se već daje određenja količina neka bude u nekom optimalnom broju , da mogu neki doprinos da daju svom timu. 

Pa ne bih rekao da je ništa s obzirom koji će prostor zauzeti i koliko će prostora zauzeti policija tj na koji način će biti ogradjeni. U tom slučaju sigurno se smanjuje kapacitet, ne značajno ali se ipak smanjuje.

Ne dolaze rastereceni, ali nisu bas ni truba ekipa. Moze da im se otvori tekma itd

Jedino sto ce svim igracima biti to prvi derbi, pa mozda mogu da podlegnu atmosferi.

Svakako porazom, valjda nece da se dogodi, mi gubimo mnogo vise nego sto oni mogu da dobiju pobedom.

Ali ocekujem bas napetu utakmici na par lopti max.

• Like 4

12 minutes ago, Amigo21 said:

Ne znam zasto ljudi misle da oni dolaze totalno rastereceni? Pa njima gori pod nogama vise nego nama i svaki sledeci poraz ih ukopava sve vise. Mislim oni sledeci derbi ne da nemaju sta da izgube nego suprotno ako izgube bolece ih mnogo. Mozda je moja logika pogresna jer vidim da dosta ljudi smatraju da oni nema sta da izgube i da ce biti rastereceni ja cak vise mislim da im je ekipa pod pritiskom velikim...

Pa rasteretili se posle osam poraza, sta ce se naprezu vise.

Spoiler

u cetvrtak uvece volsebno nestajem sa foruma

• Ha-ha 1

Nama će Lazić biti potreban u 12,i od starta da pritisne Carlik Dzonsa,po cijenu i faulova,da ga izbaci iz ritma i unervozi jer od njega im mnogo toga zavisi.

A druga stvar da budemo što bliže njihovim igračima na šutu za tri,da im što više otežamo,mozemo rizikovati ulaz jer nisu baš nešto kreativno kada krenu pod koš.

Očekujem da Teodosić odigra najbolju utakmicu ove sezone,naročito ako Nedović ne bude igrao.I nadam se da će Petrušev i Kalinić igrati 30+ min.

• Like 1

Ne treba Lundbergu kreativnost da napadne Tea i Jaga prodorom. Od prvog je duplo snažniji, od drugog viši za glavu. Uneće ih unutra ako ga ne udvojimo. Tu se tek može računati na njegovu nekreativnost da pusti izlazni pas ako ga Miša nije već nasekirao...čitaj: "opaučio po rukama".  Obzirom na jako lošu završnicu na obruču i trenutno jezive procente iz igre manji je rizik usmeriti ga da ode do kraja na visokog nego zaustavljati faulom ili rizikovati šut spolja udvajanjem.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 2

1 hour ago, Sokmeniki said:

Ovaj derbi navijaci Partizana ce dobiti 1000 ulaznica.

Oni dolaze rastereceni, zakon velikih brojeva kaze da moraju prekinuti crni niz od 6 uzastopnih poraza u EL i 8 uzastopnih u derbijima.

Nisam optimista, nadam se da grijesim ali mislim da su sanse 50-50 eventualno 52-48 za nas.

Jedino gde se ne slažem sa tobom je da oni dolaze rasterećeni.

Pa njima je ovaj duel praktično biti ili ne biti, a njihovi navijači, oni branitelji Želimira, će im apsolutno sve oprostiti ukoliko dobiju ovaj duel i krenuti da pišu kako se okreće sezona.

Na našu sreću i njihovu žalost, mi se pitamo tog dana, a s obzirom na to kako Janis priprema derbi mečeve, ubeđen sam u naš trijumf.

Očekujem najbolju Kodijevu partiju ove sezone.

• Like 3

1 hour ago, fradler said:

Aba: 11% za 2, 28% za 3

El: 25% za 2, 30% za 3

Dve prodate lopte u proseku

Defanziva na nivou papirnog čunja

Šta mislite, koji je ovo kriminalac? Hint: nadimak mu je Mikica klačer

Teodosic igra stvarno lose, posebno je problem odbrana naravno. I treba mu smanjiti minutazu narocito u zavrsicama.

Ali bilo bi lepo da kad se iznose ovakve statistike da se ostavi detaljnija statistika (skok, ukraden, asist).

Ovako je poprilično tendenciozno i bezobrazno.

Edited by NikolaTest