Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Pa sta se desilo komsijama prosle sezone?To je sad i kod nas.

Da li je bolno i lose?Jeste.

Da li ce biti rezova? Bice

Da li ce biti smenjen trener?Poznajuci nas hoce.

Ako dodje Radonja ili Itudis msm da ce imati sl rezlutate ako ostane ovaj core aka domaca osnova.

Hteo sam reci da nije samo do domace osnove ma koliko nam bila mrska

Taj Sfero je tu dve godine a ja evo da me covek pita sta on trazi od ekipe i na cemu insistira zanemeo bih. Sve je nesto polovicno

• Like 6
Posted
11 minutes ago, Stefi88 said:

I da Janis ode opet ce doci neko kome je vec nametnuto 3-4 potpisana igraca npr...

Malo više brate,

Iznudu, Karter, Nwora, Miljenović, Lo, Odželej… 

Posted

U danima kada je klub (uprava, sprtski sektor, ko god) zavrsio par pojacanja (ako su tacna) mi cemo da dovedemo trenera na sve to. Bez da li se on slaze sa tim. To bi bio level u odnosu na tradicionalno biranje sporednih igraca pa dovodjenje glavnih.

Ili je Janis bivsi pa se igraci dovode u dilu sa buducim (gotovo nemoguce) ili je Janisov zamenik jos jedan poslusnik. Ne znam sta je lepse.

• Like 6
Posted
6 minutes ago, Taki said:

Trenera odma otpustiti neka neki pomoćnik dovrši,ako okrenemo i osvojimo, sto nije nemoguće, ovaj će ostati a s njim nemamo svjetlu budućnost.

Igraci se se trgnuti, mnogo smo kvalitetnija ekipa od Spartka i ne sumnjam da ce proci ali je jasno da nam je trener no1 problem, igraci su digli ruke od njega a on ne zna vec mjesecima sta radi.

Zaista smo ove sezone dozivjeli nevjerovatne poraze i debakle. To je nedopustivo.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Zasto je CMM onda prijavljen ako je i dalje povrijedjen i zasto taj drugi bleji na nekoj utakmici Litvanskog prvenstva u publici? 

Teo bi pomogao sa odbranom? Ok👍 

E pa da si rekao tim onda ok ali ti krenuo po domacoj osnovi odmah a 2 najbolja igraca su 2 domace osnove koji su marginalci a ne pominjes zasto najplaceniji igrac ne igra ( za koga znamo da se cima za EL samo ) a ako je povrijedjen sto inda ne neko drugi? Ne pominjes naseg cuvenog snajperistu koji odbranu igra samo kad raspali sjekiricu a u napadu sjajan i za kraj naseg sjajnog MVP plejmejkera koji nista ne moze odbraniti ali zato nista i organizovati u napadu.

Zato što mu je tim dao slobodno, kao i svake svim strancima koji ne igraju KLS. 

Taj tim je danas pretežno sačinjavala domaća osnova, pa ma koliko ti usmeravao ka dva stranca, ovo je njihova slika i prilika.

Posted
Just now, Nate said:

Pa nije fijasko samo u KLS, nego i u ABI, a u EL nista bolji nego prethodnih sezona sa duplo manjim budzetom

Osvojio je kup, igrali smo na kraju taj plej-in, mozda bi i plej off, da se ekipa nije potpuno raspala u zavrsnici.
Spomenuce povrede i suspenzje nekih kljucnih igraca kao opravdanje i spakovati pricu kao i uvek.
Uvalice nam Lazica i Tea na neke funkcije (ovo mi iskreno posebno smeta jer mislim da su zeleni za to) i nece preuzeti odgovornost ni za sta.
Videcemo...

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Zato što mu je tim dao slobodno, kao i svake svim strancima koji ne igraju KLS. 

CMM povrijedjen? Zasto je onda na spisku? Povrijedjen je bio i kad se sacinjavao spisak. 

Taj tim je danas pretežno sačinjavala domaća osnova, pa ma koliko ti usmeravao ka dva stranca, ovo je njihova slika i prilika.

Slika i prilika i tih stranaca. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, NMX said:

U danima kada je klub (uprava, sprtski sektor, ko god) zavrsio par pojacanja (ako su tacna) mi cemo da dovedemo trenera na sve to. Bez da li se on slaze sa tim. To bi bio level u odnosu na tradicionalno biranje sporednih igraca pa dovodjenje glavnih.

Ili je Janis bivsi pa se igraci dovode u dilu sa buducim (gotovo nemoguce) ili je Janisov zamenik jos jedan poslusnik. Ne znam sta je lepse.

Nije par nego 5-6, tako da bez obzira na traženje glave, suludo bi bilo dovesti novog trenera koji bi imao skoro ceo tim formiran od strane uprave i bivšeg trenera.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Opet cu napisati. 

Dejan Radonjic.

Jel bi bilo ko od nas napisao da je poslusnik? Ne.

Da li bi dobio potrebno povjerenje od navijaca? Da.

Da li bi imao autoritet nad igracima? Da.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Slika i prilika i tih stranaca. 

Ko čini većinu i za koga smo slušali priče kako su tu jer se bore u svim takmičenjima?

I na kraju kome se od njih nudi produženje isteklog ugovora?

Posted (edited)

Ko čini većinu i za koga smo slušali priče kako su tu jer se bore u svim takmičenjima?

I na kraju kome se od njih nudi produženje isteklog ugovora?

Hmm CMM ugovor do 2026

Yago 2026

Canaan 2026.

Rokas? 2025

Daum? 2025

Mozda si mislio da produzimo jos CMM, Yagu i Canaanu?

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Miki28 Lakers in 5 said:

Opet cu napisati. 

Dejan Radonjic.

Miki tebra, ima li logike da dodje trener na roster (a da nije pola sezone i neka havarija pa se menja trener)? A ne roster na trenera?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Opet cu napisati. 

Dejan Radonjic.

I sta ce Dejan da promeni?

Mozda se njemu ne svidja recimo Nwora ili Odzelej?

A tek sto bi mu se svideo Carter?!

I sta ce on da promeni sto se tice rezlutata?

• Like 3
Posted

Opet cu napisati. 

Dejan Radonjic.

Pa to i oni znaju, pa ce ga dovesti da umire javnost i navijace.

Ima li dejan radonjic kvakitet da vodi EL tim? -Ne!

Posted
Just now, NMX said:

Miki tebra, ima li logike da dodje trener na roster (a da nije pola sezone i neka havarija pa se menja trener)? A ne roster na trenera?

Havarija je velika vec sada.

Da li je neko u nasem klubu zadnjih godina usoijevao da nas izvice iz gabule? Da. Ko? Dejan Radonjic.

Cak i ta potencijalna pojacanja uopste nisu suluda za Radonju ali zato treba reagovati odmah i da se ostatak dovede po njegovoj zelji.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Hmm CMM ugovor do 2026

Yago 2026

Canaan 2026.

Rokas? 2025

Daum? 2025

Koliko znam svima sem CMM se gleda da se nadje drugi klub ili raskine po nasu stetu...

Posted

Sta tacno Janisa kvalifikuje da prezivi na klupi? 

- Od kupa prosuo sve sto je gradio u EL cele sezone i to posle 12 dana treninga

-tacno 0 igraca u formi u najvaznijem delu sezone

- ABA playoff koji sam kaze da je prioritet odradjen katastrofalno i doziveo najvecu bruku u istoriji kluba

- i ovo vcrs nije nista manje.

Ekipa mu od februara izgleda kao banda, nista promenio nije.

• Like 9
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Hmm CMM ugovor do 2026

Yago 2026

Canaan 2026.

Rokas? 2025

Daum? 2025

Mozda si mislio da produzimo jos CMM, Yagu i Canaanu?

Verovatno se namerno praviš nevešt. Ja nemam problem da kažem da su Kenan i Jago odigrali loše, samo je Nedović odigrao nivo ispod njih, i ne samo večeras, pa mu se opet nudi novi ugovor. 

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

I sta ce Dejan da promeni?

Kompletnu atmosferu u i oko kluba.

Mozda se njemu ne svidja recimo Nwora ili Odzelej?

A tek sto bi mu se svideo Carter?!

Nwora i Odzelej bi itekako mogli da se uklope u njegov sistem.

I sta ce on da promeni sto se tice rezlutata?

Sta? Pa covjek je toliko puta dokazao ko je i sta je u CZ.

Zar zaista mislis da bi se sa x20 skupljom ekipom od protivnika blamirao toliko puta kao Sfero na domacoj sceni? 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Don Dusko said:

Koliko znam svima sem CMM se gleda da se nadje drugi klub ili raskine po nasu stetu...

Pravi se nevešt, ja sam ga pitao kome se od onih koji su večeras odigrali loše nudi novi ugovor, on je naravno odmah o strancima.  Stranci koji ne zadovolje su i pored ugovora bivši, domaći veterani dobijaju produženje dok ne steknu uslov za penziju. I tu se vidi gde je problem.

Edited by TB Told
Posted

Verovatno se namerno praviš nevešt. Ja nemam problem da kažem da su Kenan i Jago odigrali loše, samo je Nedović odigrao nivo ispod njih, i ne samo večeras, pa mu se opet nudi novi ugovor. 

Niko ali bas niko nije odigrao nivo ispod Canaana jer ovo sto je Canaan odigrao je septicka jama.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Niko ali bas niko nije odigrao nivo ispod Canaana jer ovo sto je Canaan odigrao je septicka jama.

Nema razlike u sezonama Kenana i Nedovica.

Obojica su odigrali tri do pet dobrih, tri do pet ok i ostale utakmice uzasno.

• Like 1
Posted

Pravi se nevešt, ja sam ga pitao kome se od onih koji su večeras odigrali loše nudi novi ugovor, on je naravno odmah o strancima.  Stranci koji ne zadovolje su i pored ugovora bivši, domaći veterani dobijaju produženje dok ne steknu uslov za penziju. I tu se vidi gde je problem.

Nemoj me zasmijavati😀 

Teo? Penzija

Laza? Bivsi

Luka? Bivsi

Davidovac? Ima ugovor

Dobric? Ima ugovor

Kalina? Ima ugovor

Neda? Produzenje 

Petrusev? Pregovaramo za njega jer je najbolji domaci igrac od visokih u Evropi.

Kome da produzimo od stranaca? Pa kad dovedes stranca, taj donosi prevagu?

CMM, Yago, Canaan? Donose prevagi protivniku.

Prvi kad mu se ne igra, drugi uvijek, treci kad ne nabada u napadu, u odbrani je cunj i sjekirica.

• Like 1
  • Ha-ha 1